elo ... jest jakiś problem z serwem czy jakiegoś bana dostałem ??
od jakichś dwóch dni nie mogę się połączyć z serwerem (<not responding> i nie mam pojęcia czym to może być spowodowane :/
pozdrawiam, No Swe@r
Wersja do druku
elo ... jest jakiś problem z serwem czy jakiegoś bana dostałem ??
od jakichś dwóch dni nie mogę się połączyć z serwerem (<not responding> i nie mam pojęcia czym to może być spowodowane :/
pozdrawiam, No Swe@r
Jakiś admin Ci pewnie dał bana bezpodstawnie.. podaj IP/ Steam ID/ nick to Cie odbanuje.
temat powraca
nie grałem na cs-portal kilka dni a znów blokada ... i na prawdę szlak mnie już trafia ...
prócz mnie (No Swe@r) na tym serwie gra jeszcze kolega Leon Zawodowiec (Mario_13 --> pod tymi nickami gra) ... może ktoś kto po raz kolejny dał nam bana wypowie się o co mu chodzi ?? bo tą samowolkę pasowałoby w końcu wyplenić !! a inaczej tego nazwać nie można :/
aaa ... i proszę o odblokowanie:
ip zewnęrztne: 89.17.224.30 nicki osób grających z akademika: No Swe@r (192.168.43.9) Mario_13 (192.168.43.37)
pozdrawiam,
Z tego co pamiętam Mario_13 dostawał od kogoś bany za czity.
Jeśli ban miał podstawy, to ja nie jestem za odbanowaniem tegoż osobnika.
Przydało by się demko.. ktoś naśmiecił, niech teraz da te demko..Cytat:
Zamieszczone przez Falcon_PL
Falcon_PL --> pewnie nic Ci to nie da ale gwarantuje Ci że Mario na czitach nie gra ... skąd wiem ?? bo jak gramy to siedzi 2 metry ode mnie ;)
inna sprawa że nie pojmuje tej sytuacji gdy z powodu jednej osoby banujecie kilka, bo tutaj tak sytuacja wygląda, z akademika przez CS-Portal przewinęło się trochę więcej osób a teraz żadna z nich zagrać nie może :/
zresztą, jakby grał na czitach to ja bym na nie grał bo czity mnie dobitnie wk ... denerwują ;)
dobra, to ja czekam na odbanowanie bo trochę wkurzające jest jak człowiek nie gra przez 5 dni a w międzyczasie dostaje bana ;)
pozdrawiam, No Swe@r
Czasami serwer sam daje Bany...
Najczęściej ludziom Steam...
nie mam Steam'a
dobra, bo szczerze powiem że staje się to męczące ...
kilku adminów tu zajrzało a ja efektów dalej nie widzę ... zajmie się ktoś tym ?? a jak nie to powiedzcie żebym usunął cs-portal z ulubionych bo nie chce mi się juz co chwilę sprawdzać czy czasem bam został zdjęty albo ktoś napisał coś na forum
pozdrawiam, No Swe@r
Spróbujcie, odbanowałem, Wuju, na przyszłośc do mnie pisz na PW, wtedy szybciej zareaguje.
niestety dalej nie działa ... no trudno, jakby się udało jednak odbanować to czekam na info ;)
pozdrawiam,