moja pierwszą grą były jakies łodzie podwodne stradegia byłes pod wodą budowałeś statki itp.fajna była ale jej nie przeszyłem o ile pamiętam :D
Wersja do druku
moja pierwszą grą były jakies łodzie podwodne stradegia byłes pod wodą budowałeś statki itp.fajna była ale jej nie przeszyłem o ile pamiętam :D
Ja na pegazusie Mario :mrgreen: :mrgreen: Na kompie u siebie jak miałem to wormsy ale zwykłe Worms pierwsze chyba jakie były.. Bo mi kolega co kompa składał zainstalował.. :mrgreen:
Na pegazusie Mario, na Kompie.. hmm.. u kuzyna to chyba Quake2 (albo 1) a potem Age of Empires2 (albo 1) a na kompie to Simsy i Unreal Tournament.
na kompie to był bombermen heh na konsoli resident evil 1 lub 2
Ja niepamaietam ale chyba gralem w dsj i mario:) A teraz cs!!:D:)
Moją pierwszą grą było GAT 3 :-)
OOOOO to graliscie w nowe gry moja pierwsza gra jaka gralem to Summer jak mialem 2 albo 3 lata to juz kompa mialem jeszcze na takie duze dyskietki
OOOOO to graliscie w nowe gry moja pierwsza gra jaka gralem to Summer jak mialem 2 albo 3 lata to juz kompa mialem jeszcze na takie duze dyskietki
Moją pierwsza grą w którą grałem na kompie :hihi: była taka gra Fifa word cup 2002 Korea Japonia
Na Pegasusie Tak jak wszyscy Mario ;-D na Kompie Heroes III a na pleyu to chyba było GTA 3 O ile dobrze pamietam