kiedy się najbardziej cieszyłeś jak kubica zaczoł spoko jezdzić czy jak siatkarze byli w finale a moze jak szczypiorniści pokonali pieknie danie ??? według mnie najlepiej było jak siatkarze byli finale!!!
Wersja do druku
kiedy się najbardziej cieszyłeś jak kubica zaczoł spoko jezdzić czy jak siatkarze byli w finale a moze jak szczypiorniści pokonali pieknie danie ??? według mnie najlepiej było jak siatkarze byli finale!!!
mam pytanie do ciebie Miazga
Czy ty tematy tego typu i nie które posty piszesz tak tylko żeby sobie nabić postów jak najwięcej :?: :?: :?:
50% na 50% :mrgreen:
Proste ze dla postow! W kazdym temacie jest jego 1 post. I pisze byle co zeby byl post :-P :-P :-P
no to skoro tak by było więcej postów to to jest spam i za takie coś powinno być ostrzeżenie.
Bam! Jestes modkiem! Ty decydujesz czy dostanie ostrzezenie czy nie, wiec nie mow o ostrzeganiu tylko ostrzegaj!
nie lubie dawać ostrzeżeń :-P
napisałem mu tak żeby sie powstrzymał od spamu :-P
Ja głosowałem na Kubice bo to jak narazie jedyny polak w F1 podajże.. ;-) Bam akurat to co teraz piszesz to nie jest spam.. to jest poprostu normalny temat.. I całkiem niezły.. :-D Spam to są posty typu "ale fajne", "dzięki" nic nie wnoszące..
heh Bam największe forum gdzie spamują to Chyba Ogame.. :-P Jeden temat i 100 postów typu "gratki i sz/o" :lol:
Cytat:
Zamieszczone przez ex0n
w sumie z tym ogame to masz racje :-)
ale miazga miał już takie posty które nic nie wnosiły ciekawego do tematu.
a po za tym to te trzy to chyba mało powinno być coś jeszcze... :-P
Wiadomo ze siatkarze bo byl to wielki sukces od 25lat chyba!!!!
A teraz tez mi sie podoba pilka reczna ale to 2miechy po siatkarzach wiec emocje sa duze ale nie tak jak przetem!!! :-x
[ Dodano: 2007-02-03, 12:42 ]
Acha jeszcze jedno miazga12 niepisz tylu postow np w innych tematach opisujesz jakies pierdoly!!! :-P :mrgreen: