witam :-) To chciałbym sie dowiedzieć od władz kto należy do klanu BT :?: Czy wogule powstał?? ile graczy ma obejmowac :?: heh ;-)
Wersja do druku
witam :-) To chciałbym sie dowiedzieć od władz kto należy do klanu BT :?: Czy wogule powstał?? ile graczy ma obejmowac :?: heh ;-)
hehe :mrgreen: więć tak klan powstał z dniem narady :-P Nasz squad To ja, ty, Tygrys i oczywi¶cie Ex0n :-D Nie wiadomo jak potocz± się losy Michała(kwestia tego czy się zdecycyduju) i CJ ( te lagi :lol: ). Ale te 4 osoby już s±. To wszystko pojawi się w dziale "SQUAD". No a powstał z dniem narady chyba 8-) Tak więc przy nicku piszcie [BT] albo cał± nazwę: trza to ustalić. Aha a co do ilo¶ci to tak 4-5 osób styknie bo jak co¶ to gra się po 5 często.
aha :-) a nie lepiej np mieć 6-7 osub :?: bo moze być taka sytułacja że kto¶ nie bedze mugł algo go nie beze i bedziemy w osłabieniu ;-) to może przydałby się zapasowy gracz :-P
Michale nie jest pewny.. Proponuje aby¶ Dragon załatwił "Devila,Morderce,Proboszcza To jedna osoba :-D Wiesz o Kogo chodzi..:) A Zar±bi¶cie wymiata! Przyda się tym bardziej że nie mamy nawet tych 5osób..
Zapasowy dobra sprawa. Tylko żeby nie było czego¶ takiego np że się będzie rzucał że pierwszy skład jest zajęty.
powiedziałem mu i sie zgodził zarase sie powinien zarejestrować :mrgreen: no to 5 już bedzie teraz niech kto¶ znajdzie sł±by klan u jaki¶ małyt sparing by sie przydał :-P
no no namiary na A.S trzeba znaleĽć, pewnie sam widziales takie cos jak Arnnold stasy 2-8 czy Zacheusz, chyba troche lepiej nmiz ten poprzedni. Albo sprobuje poszukac tego drugiego i jazda :mrgreen:
wlasnie lepiej wiecej graczy:):) bo ja nie zawsze bede mogl dac rade ale jak cos to was wspiore:):):)