-
Tricki w Italy
http://ex0n.cal.pl//forum/images/screen/itally.jpg
W italy obczaiłem że można przeniknąć przez sufit tylko potrzebe są 2 osoby :mrgreen: Np. jak zaczynasz terro to idzesz w lewo nie na duł tylko górą :-) potem wchodzisz do pomieszczenia i tam znajduje się stuł (najlepiej rozwalić butelki na stole bo przeszkadzaja) 1 osoba wychodzi na kraniec stołu i kuca a 2 osoba wyskakuje na nią i podskakuje (najlepiej patrzeć sie na sufit i skakać aż sie uda :-P ) ;-) jak dobrze zrobicie to powinniście przeniknąć sufit i znaleźć się na tarasie nad tym pomieszczeniem 8-)
A wy znacie jakieś ciekawe sekrety map :?: ;-)
-
heh dzisiaj czekałem na Ciebie ale Cie wcieło cały dzień..;] Chciałem abyśmy własńie do tego screana zrobili..! ;-) Ale co sie odwlecze to nie uciecze.. :-)
-
spoko zrobimy :-) no wiesz troszku poźniej wstałem :mrgreen: potem brat wpadł :-P a poźniej do dziewczyny pojechałem :-o
-
Edytowałem pierwszy post.. :-P
No panowie to jest efekt naszej pracy.. :-D Gratuluje nam w imieniu nas! :lol: :lol: :lol: Jak by ktoś chciał nasze autografy to na allegoro są.. :lol:
-
Ale mój terro jakiś taki nie fotogeniczny ;-)
Zabawnie to wygląda :mrgreen:
-
a ja jak już móiłem "jeździec bez głowy" :-P tylko że zamiast na koniu to na dr4gon'ie :mrgreen: Zdjęcie lux :-D ex0n profesjonalny fotograf :-D
-
kurde też bym sie załapał na sesje zdjęciową :mrgreen:
ej to kiedy kręcimy następny kadr :?: ;-)
-
Fchowy Fotograf moze strzelimy kiedys sobie fotke:):P
-
dobry jest tez na targowisku wychodzisz na tą beczke obok kurczaka i skaczesz na niby dach jak się obrucisz do kurczaka i mowiąc że jesteś na południu to skacz na północnyy--wschód potem zawróć i skocz na dachówkę
-
No prubowalem kiedys tego trika(ale z botami) wiec nie zabardzo mi wychodzil.Ale chyba kazdy wie jak to z botami sie triki robi :))