-
Rewolucja
Witam,
Moim zdaniem na serwerze only DD2 powinno dojść do małej rewolucji. Bo to co czasem się dzieje jest nie tyle żałosne co niepokojące. Możecie z tym zrobić co chcecie , możecie mnie skrytykować. Ja po prostu wyrażam opinie na dany temat.
Po pierwsze : serwer powinien być wyłączne Steam. Dzięki temu pozbyli byś cie się większego problemu z czitami.(To jest dośc drastyczne rozwiązanie)
Po drugie: Gdy gracz zaczyna grę po winna wyświetlić się informacja na temat:
Obowiązującego interpu , prawidłowych rate itd. itp.
Po trzecie: Admin banując gracza powinien z każdym razem robić SS , dzieki czemu można uniknąć kłótni na forum i tekstów typu : "Daj mi jakis dowód , udowodnijcie mi to.", również wiekszy nacisk można byo by kłaść na używanie mikro. Bo czasem wejdzie ktoś i ze tak powiem drze japę , puszcza muzykę itd itp. I przestrzeganie twardo zasady Mikro +16
Po czwarte: Powinna być wprowadzona zasada Auto kicka , gdy graz jest AFK dłuzęj nie 30 sekund lub 1 min . Ale to już zależy od was.
Bo czasem jest tak ze Koleś z paką jest AFK no i runda przegrana.
Po piąte: Jeżeli chcecie mieć kulturę na serwerze o powinniscie wprowadzic odbieranie kasy za kazdego bluzga . I bany za obraze gracza itd. itp. Bo czasem jest tak , że nagle jest wielki dzien przestrzegania zasad i upomnienia typu słowa itd a potem to znika i jest tak jak było. I jeszcze powinna byc zwracana uwaga na Nicki gdyż czasem są nieprzyzwoite :)
I taka moja mała prośba gdyż fajnie by było gdybyście wprowadzili friendly fire :) grąło by sie znacznie ciekawiej jak dla ale to juz jest taka mała propozycja :)
To chyba było by na tyle. Nie mam zamiaru tutaj nikogo opieprzać , wytykać błedów. Chcę pomóc by grało sie lepiej. Co z tym zrobicie to juz wasza sprawa.
Pozdrawiam
HiszpaN
-
Nom co do rewolucji jestem za ! ale myślę że gdy będzie ns stracimy dużo graczy ... wiesz przecież ile znajomych gra na portalu na ns...
co to przeklinania i obrażania od razu lecą bany tak samo za reklamy :)
-
Serwer S/NS niech zostanie, co do reszty to się zgadzam. :)
Pozdrawiam
-
nie wiem jak inni ale za rzucanie mięsem daje chociaż kicka. Jakaś kara musi być.
-
ogólnie to ze wszystkim się zagadzam, dodam jeszcze że serwer 4fan można by przerobić w taki sposób aby były tam tylko mapy z esla :))
-
Ta zgadzam się ale NS/S musi zostać.
Podoba mi się pomysł z friendli fire można by spróbować.
-
Na serwerze jest ogólny syf, masa niepotrzebnych pluginów, które można zastąpić bardziej przydatnymi. Syf jest, był i będzie, bo administracji serwera nie chce się ruszyć dupy, więc przestańcie tworzyć niepotrzebne tematy i propozycje, bo i tak nikt nie zwraca zbytnio na nie uwagi.
-
gdybys wszedl chociaz raz na serw widzial bys ze duzo sie zmienia !
-
Ale nie Lazlo bedzie się zasłaniał ty ze on wchodzi na fejkach...
Z takim podejsciem to ty nic nie zrobisz. NAjlepiej jest skrytykować pozwól , że cie zacytuje "administracji nieche ruszyc się dupy"... wiec skoro masz status admina cs protal.net to sam udawadniasz mi i innym ze gówno robisz ... bo gdybyś chciał to mógł bys chociaz sprobowac. Ja podałem propozycje.. a ty uważasz , ze to kolejny niepotrzebny temat...skoro chcesz sie taplac w syfie to twoja sprawa .. po moim temacie zaczeły sie zmiany. Twoje podejscie jest takie skoro jest bajzel , to juz zostanie na zawsze. Wiec własnie widać kto tu nic nie robi.
Pozdrawiam
HiszpaN
-
zawsze najwiecej do powiedzenia na temat csp a nigdy cie lazlo nie widzialam :/