-
Nabywanie graczy :)
Witam wszystkich :)
A wiec mamy nowy serwer i teraz trzeba zbierać graczy :) z tego co widzialam powklejaliśmy z filoszem reklamy na inne serwy... pasuje to robić dalej :) trzeba wysyłać ip innym graczą nawet na steam (grupy) :) zawsze jest paru dostępnych którzy wejdą :)
Fakt faktem musimy coś zrobić bo narazie jest tak ze na 4fun nie ma graczy a na pierwszym serwie full (nawet slotów już jest 24) także jest grono adminów którzy mogą się tym zająć tak samo stali gracze którzy dobrze wiedzą o nowym serwerze :)
Bierzemy sie wszyscy do roboty :) :)
:p:p
Miłego Dnia :):D
-
Ja staram się jak mogę z reklamowaniem serwera.
Zapraszam jak najwięcej moich znajomych i wchodzę często na 4fun.
Radze, żeby inni się też zaangażowali :)
-
też się staram ale w 2 wiele nie zdziałamy :)
-
K.a.r.i.n.k.a wiem może ostatni gram bardzo rzadko na serwie 4fun ale reklamuje dziś przez cały dzień wydałem na steam zaproszenie na serwa okol 30 znajomym i efekty są był siwy i apollo tylko tych za uwarzyłem pewnie z czasem będą się pojawiać więcej osób na serwerach to kwestia czasu ale mogłaś za uwarzyć że też w jakiś sposób dziś reklamuje kociaku :**
PS
w 2 wiele owszem ale jeszcze pewnie moge ja się do tej grupy dołączyć i POR57AK Kupsztal czy też wiem ze reklamuje i nie wiem czy nadal to czyni ale nie wnikam w to HeadStyle (Cwaniaczek ) to już jest nas około 5 osób to już jest coś innego Pozdrawiam całuję :**