-
Sparing
Witem was i chce was poinformowac jeżeli ktoś nie czyta tematów :-P
Sparing z BT jest przewidywany we ferie tylko nie wiem jeszcze ale chyba w drugim tygodniu.
Także panowie i panie (o ile są tu takie) grajcie i trenujcie bo widze że dużo osób chce dołączyć i bedzie dylemat z wybraniem podstawowego składu :-/
Pozdro ;-)
-
Ok spoko Njlepiej będzie bo pewne będziemy grac po 5 to żeby załatwic 7 osób bo nniezawsze będzie miał kto grać zrobić rezerwy itp :-P
-
-
Czeba teraz Coś zrobic z tym Klanem bo jeszczce nic niezagralismy NIC ZERO... :-/ :-/
-
ej to BAM lub Apollyon napiszcie czy bedzie ten spar a jak tak to kiedy :!: sam gdzieś tam pisałeś że ja bym się sprzydał :PP no to jestem
-
no bo widzisz jak to ze Ściemą jest umawiam sie z nim ale dogadać sie nie idzie :-/
-
ej panowie klan Daniowego nas wyzwał trzerba ich do zera ograć bo będzie wstyd i BAM daj jakiś normalny skład a nie jak z orzyszt.........bo szkod gadać
-
Zagrać można tylko kiedy i czy ktoś będzie miał czas?
To nie tylko ode mnie zalezy czy zagramy.
-
ej to teraz trzeba pożądny termin ustalic i wyjść spox składem i myśle pokonamy ich chyba że znowu bedą mieli chety ja np. namisałem do swojej drużyny że "skąd on wiedział że ja tam jestem ",a on mi napisał że widziałem cie bo na górze wyskakuje!! ale skąd on widział że ja pisze do swojich!! noi fajnie jak oni to widzieli bo my zawsze se pisali czy idziemy na B czy na A :-x
-
Zagrajmy spara jakiegos:)
Z BT pasuje np w piatki albo niedziele bo oni puzno wracaja.