-
Admini FFA
Siema exon prosze cie o ponowna rekrutacje adminow na ffa bo to przestaje byc zabawne jak my ktorzy jestesmy tu na forum z 2 lata i nie mozemy w spokoju pograc na serwie bo przyjdzie admin eminem tudziez sadur i pobanuje polowe graczy bo ktos go zabije 3 razy albo dostaje bana za ping bo go zabije powie mi ze ja serwer laguje ja nie wiem na jakiej zasadzie sie umowiles z tym type co ma serwer ale porozmawiaj z nim niech on cos zrobi niech im postawi jakies warunki... ps zauwaz ze wiekszosc ludzi narzeka na nich
-
Podpisuję się pod prośbą A.C.A.B.. Na only dd2 sytuacja nie wygląda lepiej, tam też powinna być nowa rekrutacja.
-
-
Popieram, Bo to co sie dzieje na naszych serwerach to jest "Porażka"... :x
-
Wywalić wszystkich nieogarniających i na nowo zrobić rekrutację ;-)
-
Jeśli chodzi o dd2, to proszę o informację wraz z uzasadnieniem na temat admina, który według Ciebie/Was jest nieodpowiedni. Wtedy przysiądziemy poważnie do tego tematu.
-
Imo już tyle było napisanych skarg na adminów i z dd2 only i z ffa, że teraz graczom nie chce się pisać skargi po raz n-ty.
-
seq polowa skarg na dd2 only to sa ss... jest tylko kilka skarg.. Przeciez gdyby było 15 adminów to i tak będzie to 15 min, gdzie nie bedzie żadnego...
-
Hmm.. czy ten eminem ma już odebrane prawa? Bo chyba jest coś nie tak skoro ciągle narzekają na niego gracze...
A rekrutacja na pewno się uda. Tylko H@ musi się ruszyć. Dalej klapo rób co trzeba ;** Ja Ci złotko pomogę hihi ;**
-
Nie znam adminów tego serwera nie licząc Eminema. Nie wiem dlaczego dalej sprawuje na serwerze tę funkcję. Osobiście mogłem się przekonać co do jego poziomu sprawdzania graczy jeśli chodzi o wspomagacze. Ogarnijcie go. :)