-
exon wiecej slotow :D:D bedzie taka mozliwosc czy sponsor tylko wam daje 12 soltow jak nie to szkoda bo z 16 by sie przydalo jak nie z 18 To forum jest tak duze ze mysle jakbyscie mieli ten serwer na 16 slotow potem 2 tak samo to stary powstalo by ajo 2 chyba grales kiedys na tym serwie ? tam grali 24/h ;] Powodzenia tam klnu zycze.
PS: Niech ci co maja adma graja wiecej na serwie ;p bo niekiedy nieda sie wytrzymac i plugin zainstaluj ATAC ;p to ty cu
Wesołych Świat i Udanego Sylwestra tak zebyscie sie pytali w Nowy rok co robiliscie bo nic nie pamietacie ;]
JP 102%
-
No zgadzam sie z toba przynajmniej do 15 ;]
-
Ja sądze że 16 + 2 to max, ex0n, jak sponsor nie przedłuży, może zaczniemy kase zbierać?
-
-
No jednak zgadzam się z Eragonem przydało by się te 16 slotowy serv albo 18 ale to już Max
-
MarchewaPB, grałem na ajo pamiętam pamiętam.. :-) Jak już pisałem to jest wstępne 12 slotów.. Po upływie jednego miesiąca dogadamy się co dalej.. Jak się Sponsor zgodzi na moje warunki to oczywiście będzie większy serwer.. I może uda mi się coś więcej wynegocjować.. ;-)
-
No spoko jak by co to ja tez sie moge skladac na serwa ;] mozecie dodac do server.cfg takie komendy
sv_allowupload 1 // pozwalaj na upload (np loga), 1 - tak (standard), 0 - nie
sv_send_logos 1 //pozwalaj na wysylanie logo graczy (sprej na sciane)
exon i prosze cie zainstalu atac to jest to ze jak kogos zabijesz to kare mu dajesz jak cie 3 razy typ zabije to ban :) bo niektorzy tk grubo wala :D
-
i PTB bo czasami 10 osob jest w ct a 2 w tero ; D
-
No i może napraw problem z mapami :D
-
No Żeby niektóre mapy działały przeważnie Aim mapy Nie działaja