Zamieszczone przez Ozi*
1. Z propozycjami sie zgadzam
2. Do gier powinny byc bardziej rozbudowane opisy, gdyz np. lider powiedzial ze bawimy sie w ostatnia reakcje. Bylo nas 2, kazal kucac, kucnalem 1 a tamtem skakal sobie i po chwili dopiero kucnal. Lider nikogo nie zabil. Po chwili kazac skakac to skakalem, oczywiscie bylem pierwszy. Kolejna komenda, nie pamietam jaka - zaczalem pisal ze jak nie zna zasad to niech nie daje takiej gry. Oczywiscie mnie zabil -.-
3. Mysle ze plugin paint urozmaicil by gre na serwerze i zamiast marnowac naboje na pokazanie gdzie TT ma stac lub isc to po prostu by narysowali, np. linie.
4. Prosze o nie dawanie ludziom admina, ktorzy tak jak Lider mysla ze jak maja admina, maja wladze i moga bezkarnie zabijac.
P.S. Zostalem sam, Lider pyta sie o zyczenie. Ja odpisuje kilku krotnie a on mnie pozniej zabija bo nie wypowiedzialem zyczenia -.-. Albo bawimy sie w stolice. Lider pyta sie o stolice Azerbejdzanu, nie wiedzielismy. Powiedzial:"no to stolice Mongolii". Tez nie wiedzielismy. Po chwili powiedzial "stolica Austrii" odpisalem "wieden" a chyba encore "sydney" i ja dostalem banie -.-