-
[admin] von
Czółko
Nick: von
Staż: 2.5 roku
Znajomość amx : średnia
W jakich godzinach dostępny: losowo. zalezy od szkoly i wyjazdow, mozecie sie mnie spodziewac od 15 do 21, w piatki brak.
Coś o mnie - Szybko skumalem JB, fajna zabawa, jestem nastawiony, aby ludzie się dobrze bawili, nie rzucam sie o byle co. Mam zamiar pomóc w rozwinięciu się serwera, uporządkowaniu zasad, na forum sie dopiero zarejestrowałem, ale nie widzę w tym problemu.
Mam mica, probuje nie piszczec : D
Pozdro ; P
-
Spoko ziooom. Moda skumał od razu, szanuje innych graczy,nie bluzga nikogo i w ogóle jest miły na servie ;] jestem na TAK
-
Jestem na tak. Cieszę się, że nowi użytkownicy próbują sił mimo, że na innym forum byliby skreśleni z góry za krótki staż na forum. :-)
-
Ogarnięty, spokojny, w sam raz na jail break :D
-
Dość długo już go znam i wiem że na pewno byłby dobrym adminem ;-)
-
Co tu dużo gadać von jest ogarnięty, miły, pomaga nowym jak najbardziej na TAK
-
von lubię cie i mówić ci coś na ucho ale pograj jeszcze miesiąc po udzielaj się na forum i na pewno dostaniesz swoje 5 minut na razie nie ale miło ze próbujesz
zamykam//
-
Kazdy gracz ktory zklada podanie ma dodac 5 linkow do reklamy serwera jednorazowo do podania oraz co tydzien po 5 reklam. PROSZE WKLEJAC LINKI DO D TEGO DZIALU ---> http://www.forum.cs-portal.net/topic...2028.htm#70588