ADMINI SERWERA FFA MAJA CODZIENNIE GRAC MIEDZY GODZINA 19-21 BY POMOC ROZKRECIC SERWA
WSZYSTKICH GRACZY ZAPRASZAMY ROWNIEZ W TYCH GODZINACH NA SERW JAK I O KAZDEJ INNEJ PORZE DO GRY NA SERWERZE FFA
Wersja do druku
ADMINI SERWERA FFA MAJA CODZIENNIE GRAC MIEDZY GODZINA 19-21 BY POMOC ROZKRECIC SERWA
WSZYSTKICH GRACZY ZAPRASZAMY ROWNIEZ W TYCH GODZINACH NA SERW JAK I O KAZDEJ INNEJ PORZE DO GRY NA SERWERZE FFA
Moja propozycja jest taka kto jest adminem grupy cs-portal.net na steam niech tam spamuje wysle wiadomosc do wszystkich na pewno ktos wejdzie :] ja tak robilem w swojej grupie reklamowalismy serwer i zawsze sie kogos zwerbowalo :D
ps pozatym wydaje mi sie ze to forum pomalu umiera nie ma juz tego co kiedys obym sie mylil
Nie tyle co forum ale serwery.Forum umiera bo nikt się nim nie zajmuję , kupowanie nowych serwerów to nie rozwiązanie , z resztą co ja tam wiem.
Grać będę na pewno.
masz racej porobilo sie teraz multum sieci serwerow i nie ma juz tyle ludzi co kiedys tak samo jak mamy jeden serwer to trzymajmy sie go a nie ciagle zmienianie ip....nastaly ciezkie chwile....
he a może zamaist 19-21 to w ogóle grać 2 godziny dziennie bo ja dzisiaj grałem od rana 2h ale teraz akurat nie mogę wejść...
Knifeman jak nie możesz wejść to przecież nic się nie stanie ? To chyba nie jest rozkaz żeby być na serwerze ??
Najlepiej żeby zrobić jeden serwer FFA i wszyscy tam będą grali i będzie bardzo dobrze takie jest moje zdanie