Nick: - Tytanowy Janusz
Data: - 17.01.2010
Opis: - Wymiatałem i zrobiono mi screeny
IP: - 77.253.254.143
Screenshot: http://www.speedyshare.com/files/20392395/cstrike.rar
Wersja do druku
Nick: - Tytanowy Janusz
Data: - 17.01.2010
Opis: - Wymiatałem i zrobiono mi screeny
IP: - 77.253.254.143
Screenshot: http://www.speedyshare.com/files/20392395/cstrike.rar
Wzór
~Clear , Sztimowcu
UNBAN
Dostałem drugi raz bana za to że nie dalem ss'ow :what: chciałbym już bana do jutra ok ? bardzo Prosze dla pewności odbanujcie IP i Steam id
STEAM_0:0:17781553
77.253.254.143
Z góry dziękuję :)
Dostosuj się do wzoru najpierw.
dostosowa łsie w pierwszym poscie a ze znowu daliscie mu bana bład admina a nie je go:)
O własnie tutaj jest problem Przemek , chodzi ci o mojego unbana dla janusza . wszelem do gry dając unban januszowi za 2 minuty pojawił sie ban 2x dla janusze ze nie wrzucił ssow na forum , gdyz on juz dawno je wrzucił , odbanowałem go poniewz nie byłeś dostepny na forum . wchodzac do gry wytłumaczyłem ci all a ty i tak ze rozdzaje unbany komu chce .
On jest śmieszny ten koleś. ;p
Pierwsza Sprawa ma staty 1:5 i następuję runda, w której tylko stoi i nic nie robi i w następnych rundach zamienia się w pro i nagle najebuje sobie 20:5. Dwa to bezgraniczna głupota. Trzy obraza rezydenta serwera i moderatora forum czyli w tym wypadku mnie. Krótko mówiąc jestem nastawiony na tego gościa i proszę o wymierzenie nam bana na dzień/tydzień za wyzwiska. Dla sprawiedliwości ban dla obu, a jak zobaczy rufus w logach że grał to "perm na zjebany ryj" (to nie jest wyzwisko tylko nazwa takiego bana). Proszę o rozpatrzenie argumentów przeciw niemu czyli tego że jest głupi niczym but i tego że prowadzi do kłótni i wyzywania się ze mną na serwerze.
Knife a moze po prostu eksperymentowal z rasami. Gral najpierw na tych gdzie mial malo expa a jak mu nie szlo to zmienil na 1 z lepiej podexpionych. SS'y jak dla mnie clear.
Nikogo nie będę banował bo nie mamy warunków na to, aby pozbywać się stałych graczy. Na ss nic nie wyszło więc póki co niech cieszy się grą. ;-)
NIE ROBCIE SS'ow ! Po co wam ss'y jak łatwo da się przerobić wystarczy troche czasu niewiem 2-3 h i już a jeżeli trudne to troche więcej :)