Zobacz pełną wersję : muza na servie cs-portal.net
[Sz]e[Fo]
05-12-2007, 22:19
moze jakas muze wrzuci admin na serv jak np.tt wygra to leci jakas muzyczkaa itp albo ADMY MAJA INNE UBRANIA to tez jest dobree jak cos jeszce albo jakiec pytanie to piszcie :D :-P
[ Dodano: 2007-12-05, 22:22 ]
i jeszcze jedno jak soc to piszcie !!! ;-)
[ Dodano: 2007-12-05, 22:23 ]
[Sz]e[Fo],
polska753
06-12-2007, 15:44
No wiesz co jakieś małe albo znane albo znane które większość ludzi ma bo jak zacznie się ściągac to każdy wyłączy bo nie chce mu sie czekać :P Takie jest moje zdanie
e[Fo]]moze jakas muze wrzuci admin na serv jak np.tt wygra to leci jakas muzyczkaa itp albo ADMY MAJA INNE UBRANIA to tez jest dobree jak cos jeszce albo jakiec pytanie to piszcie :D :-P
[ Dodano: 2007-12-05, 22:22 ]
i jeszcze jedno jak soc to piszcie !!! ;-)
[ Dodano: 2007-12-05, 22:23 ]
[Sz]e[Fo],
Heh.. to nie jest takie łatwe jak myślisz, że poprostu dodajesz nute..
[Sz]e[Fo]
06-12-2007, 21:19
wiem ze to nie jest proste ale mozna sie pobawic i po ulepszac en server zeby byl GI'CIOR :D
ja mam plugin do poszczania muzyczki ; ) więć jak coo to konakt ze mną ; P
Ten plugin jest chyba odrazu w amx. Przynajmniej był :D
Widocznie miałeś jakiegoś gotowca z kilkoma bajerami.. ;-) Muzyczka oczywiście już dawno jest zrobiona na serwerku.. :-) Nawet 10s przed wybuchem C4 leci fajny kawałek.. :-) :-P
Widocznie miałeś jakiegoś gotowca z kilkoma bajerami.. ;-) Muzyczka oczywiście już dawno jest zrobiona na serwerku.. :-) Nawet 10s przed wybuchem C4 leci fajny kawałek.. :-) :-P
ex0n, wrazie czego mogę Ci przesłać parę obrobionych mp3, w sam raz na serva.