Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Ostry dyżur - reanimacja serva !

ex0n
03-01-2010, 15:49
http://kiosk.onet.pl/_i/artykuly/01_09/operacja.jpg

Panowie właśnie znajdujemy się na sali operacyjnej leżymy na stole z rozciętą ranę odcięci od aparatury.. Nie jest za wesoło.. :/ ale szanse na przetrwanie są bardzo duże! Lekarze są w gotowości by postawić nas na nogi.. w około stołu na którym jesteśmy jest masa ludzi która się na nas gapi.. Jedynym ratunkiem dla nas jest lek.. który jest w zasięgu wzroku.. Niestety nie dadzą nam go na kasę chorych.. I teraz pytanie czy kupujemy lekarstwo pomagamy i się zrzucamy ?

Panowie nie będę zanurzał się w obecna sytuacje i rozdrapywał co prawda jeszcze świeżę rany.. Jeśli macie coś co o czym musicie powiedzieć czekam na wasze uwagi..

Liczę na to że przeprowadzimy tą rozmowę w sposób kulturalny i dogadamy się jak ludzie!

Mam pewien pomysł.. Może zrobimy składki na serwery dla CSP. Wiadomo osoby które się bedą składać bedą miały zagwarantowane np rezerwacje slota lub jakiś inny bonus na forum rangę itp

Serwerami będą kierować osoby wybrane przez wszystkich użytkowników które bedą coś dla CSP i zatwierdzone przezemnie. Ważne jest to by umiały kierować serwerami nawet mogą to być osoby które się nie składają! Ale szczegóły potem.. Co o tym sądzicie.. Jeśli ktoś się deklaruje na coś kolwiek niech to bedzie przemyślana decyzja.!

Wpłaty mogą być odrazu do portwela w danej firmie lub na np moje konto jeśli firma nie będzie miała takiej możliwości.

Czekam na wasze opinie. Shift proszę o dane do panelu serwa. Może uda mi się go uratować. Napiszę do nich o sponsoring tego serwera jeszcze raz!

Czekam na wasze opinie!

Eragon
03-01-2010, 15:52
Serwerami będą kierować osoby wybrane przez wszystkich użytkowników które bedą coś dla CSP i zatwierdzone przezemnie.

I to już nie przejdzie, przykre ; /

Mariosz
03-01-2010, 15:53
Pisałem do NiceShoot kilka razy. Nie odpisywali. Teraz czekam na odpowiedź od jednej serwerowni. Nie mają oni dużych wymagań więc jeśli odpiszą to na 90% mamy serwer.

A co do składanie to nie mam zamiaru składać się na coś typu NiceShoot bo pingi na tej serwerowni są większe niż na HLDS'ie.

Poza tym i tak coraz mniej gram a do wakacji już chyba wcale nie pogram, więc kasa pójdzie tylko w błoto : (

ex0n powinieneś grać Dr.House'a ; D

ex0n
03-01-2010, 15:58
A co do składanie to nie mam zamiaru składać się na coś typu NiceShoot bo pingi na tej serwerowni są większe niż na HLDS'ie.

Słuchajcie jeżeli znajdą się ludzie to napewno znajdziemy coś konkretnego i jeszcze postaram się o jakieś rabaty. Proponuję zrzutki na serwer. Najlepiej było by na dedyka ale od czegoś trzeba zacząć. Wszystko zależy od nas.

ps; Ja nie gram w ogóle.. Ale będę się składał.. ;-)

edit:

Serwerami będą kierować osoby wybrane przez wszystkich użytkowników które bedą coś dla CSP i zatwierdzone przezemnie.

I to już nie przejdzie, przykre ; /

Dlaczegu uważasz że to nie przejdzie? Zasada ja płacę ja rządzę i ja mam mieć admina.. I teksty typu nie składasz się więc nie masz nic do powiedzenia już przerabialiśmy...

Eragon
03-01-2010, 16:07
Mi tego nie trzeba mówić, powiedz to innym.

shift
03-01-2010, 16:12
ty Eragon zrobiłeś się za WAŻNY (chojrak)

ex0n
03-01-2010, 16:20
Panowie wypowiadajcie się na temat.. Czy w ogóle jest sens tej rozmowy.. 3:1 jest za składkami.. chcę znać wasze opinie co o tym myślicie.. ?

shift
03-01-2010, 16:25
Myślę ze zakupienie dedyka będzie dobrym rozwiązaniem i postawić z 3 serwery na nim zależy jaki się wykupi

Eragon
03-01-2010, 16:26
Ja za ważny? to nie ja się obrażam na ACABA za to ze prawdę powiedział mój drogi. Prawda boli, i tyle mam do powiedzenia. Dostosuj się do ex0na i nie atakuj mnie swoimi bezpodstawnymi zarzutami.

Zrzucić się mogę tylko wtedy, gdy H@ będzie kompetenta osoba pokroju RFS'a, Cavy, Max'a.

Mac Gyver
03-01-2010, 16:30
Ja dałem 15 zł, mogę dać jeszcze 10.

shift
03-01-2010, 16:32
Koleś rozpier... mnie !!! Kto zaczoł na mnie rzucać obelgi nawet nie miał odwagi napisać tego przy mnie!!! jeszcze napisał ze jak on zaczoł grac na cs to ja w majtki waliłem to ile on miał lat 2 lata jak zaczol tu grac jestem od niego młodszy tylko o 2 lata wiec wniosek jest jeden koles nie umie logicznie pomyśleć zanim coś napisze i liczyć.

ex0n
03-01-2010, 16:37
Słuchajcie im więcej by nas było.. Tym mniejsze koszty na głowę.. :-)

Jak na razie napisałem do niceshoot maila. Dobrze by było gdyby serwer odpalili nam w formie sponsoringu!

Eragon
03-01-2010, 16:38
n/c Shift, ADHD.

Mac Gyver
03-01-2010, 16:39
Nie wiem, ale uważam, ze shift powinien nadal zostać Head adminem bo wypierdzielił na ten serwer jakieś 170 zł albo więcej.

Bam
03-01-2010, 16:43
hmm.. dzwonić po Jurkowskiego czy Łyska, o to jest pytanie? ;-D

Ale do rzeczy: z jednej strony nie chce tego serwera bo nie da się tam grać normalnie, chore sytuacje, chorzy ludzie (nie wszyscy), bezsensowne kłótnie, beznadziejna atmosfera...
Choć z drugiej strony wole grać na CSP niż innych portalach bo tu chce pograć ze znajomymi, wolę żeby to CSP był najlepszy! Choć mają do dyspozycji war3 to mogę się od razu przenieść na inne serwery ffa czy tp.

Ja np. na początku nie grałem w ogóle na serwerze bo nie dało się grałem gdzie indziej. Wróciłem do gr na CSP ale pod innym nickiem/nickami żeby uniknąć z niektórymi potyczek słownych, psucia sobie nerwów itp.

Ja jestem obojętny co do serwera, nie mam zdania.
I jeszcze jedno: WIEK NA ADMINA MINIMUM 16 lat!! MIKRO OD 16 lat!! ;-)

Jak już uzgodnicie co postanowiliście to dajcie znać.

Ps. Po przyjechaniu Jurkowskiego do szpitala na blok operacyjny stwierdził że pacjent ma we krwi ponad 3 promile alkoholu we krwi i nie można go operować!! :-D

Lubię takie długie przemowy :-P

WW^
03-01-2010, 17:04
Jeżeli się uda z ffa (sposoring) będzie fajnie ale możemy go ratować kasą proponuje zrobić na forum range V.I.P i wgrać na serwer plugin vip daje korzyści na pewno będzie dużo chętnych

http://www.forum.cs-portal.net/topics21/vip-vt11705.htm o to link to tego pluginu proponuje żeby go saved przerobił bo niektóre rzeczy są troszkę nie fajne

Range V.I.P można wycenić na 5 zł na miesiąć sms lub 3zł sms.

Mariosz
03-01-2010, 17:11
Chcesz płacić SMS'em ?
To brawo...

WW^
03-01-2010, 17:13
A sadzisz ze ktos za range v.i.p bedzie szedł na poczte albo przelelewem płacił jakiś 13 latek to brawo.... :what:

Mariosz
03-01-2010, 17:29
Błagam Cię kolego nie pisz nic w tym temacie.
Wysyłając sms za 10 zł my dostaniemy z tego 3 zł więc myślę, że takie coś możesz sobie darować.

WW^
03-01-2010, 17:36
Stawki doładowań SMS:

Doładowanie konta o 0.50zł (koszt smsa 1zł + VAT)

Doładowanie konta o 1.00zł (koszt smsa 2zł + VAT)

Doładowanie konta o 1.50zł (koszt smsa 3zł + VAT)

Doładowanie konta o 2.60zł (koszt smsa 5zł + VAT)

Doładowanie konta o 3.25zł (koszt smsa 6zł + VAT)

Doładowanie konta o 5.00zł (koszt smsa 9zł + VAT)

Doładowanie konta o 10.00zł (koszt smsa 19zł + VAT)

Wiec prosze juz nic wiecej niepisze ale za 10zł masz 5zł a nie 3zł

Mariosz
03-01-2010, 17:46
Nie błagam... jak dobrze, że jutro jest już szkoła...
Napisałem to w przybliżeniu "mniej więcej"... Wiesz co to zaokrąglanie czy w podstawówce jeszcze tego nie macie ?

Tak czy siak sms się nie opłaca.

I już więcej nie będę z Tobą prowadził dialogu bo nie jesteś do tego odpowiednią osobą. Sory.

ex0n
03-01-2010, 18:16
WW^, Dobrze że się angażujesz i rzucasz propozycje.. ;-) O to właśnie chodzi! Mariosz, Zmień trochę podejście.. Bo czytając wasze wiadomości wygląda jak byście chcieli sobie dać po razie.. :roll:

Sms - kompletnie się nie opłaca.. Według mnie jest to wyrzucanie kasy w błoto..
W konsekwencji Poczta - dowód wpłaty ? Tak naprawdę to jest nic trudnego.. Wysyłając 20zł przeznaczasz na serwer 20zł.. Chodź tak naprawdę jak ktoś nie ma takiej możliwości z jakiś tam przyczyn to można brać pod uwagę te smsy.. Ale świadomość ile wysyłasz ile tracisz po prostu zniechęca.. :?

Według mnie plugin VIP na serwerze to głupota.. Na pewno sam nie grał bym na serwerze gdzie szanse oraz możliwości gry nie są równe dla wszyskich graczy tylko zależą od tego kto zapłaci... Gra ma pozostać nie zmienna! Możemy wprowadzać np na forum rangę kolor grupę specjalny dział jakieś korzyści dla użytkowników.. Ale nie zmieniajmy gry udoskonaleniami które psują i zniechęcają..

Macie jeszcze jakieś propozycje/Pomysły.. ?

Scyzor
03-01-2010, 18:20
Może ranę "sponsor" dla tych , którzy sie zrzucają na serw ?

Eragon
03-01-2010, 18:24
Zrobić tak jak mówiłeś, H@ wyłania się w drodze głosowania, a kandydatów wybierasz Ty. Sytuacja w stylu - Daje kase, mam H@ jest w ogule bez sensu i tylko podburza ludzi przeciwko sobie. Osoby które chcą grać dzadzą kasę choćby nawet mieli na ta poczte biec, WW, Rodzice, wujek ciocia nie mają konta w banku? Nie przesadzaj z tymi sms'ami, to nie ma sensu.

WW^
03-01-2010, 18:24
Oczywiście exon masz dobre pomysły range vip po prostu ten plugin można przerobić tak ze daje tylko 200$ wiecej na start i dodatkowe 2 granaty i ranga na forum ja bym wysłał ale pomysł z kolorem jest zaje.. tylko trzeba zarezerwować parę kolorów w przypadku gdy chciałbyś dodać nową grupę.

OK eragon ja po prostu wyraziłem swoje zdanie nie twierdze że jest doskonałe.

Eragon
03-01-2010, 18:25
Nie wiem, ale uważam, ze shift powinien nadal zostać Head adminem bo wypierdzielił na ten serwer jakieś 170 zł albo więcej.

Nikt go to tego nie zmuszał. To była jego własna nie przymuszona decyzja i chwała mu za to. Ale taka "prywatyzacja" nie przynosi nic dobrego. Skoro jest takim dobrym H@, to ludzie i tak go wybiorą na H@. Proste.

Mariosz
03-01-2010, 18:26
Ranga "Donator" byłaby dobra. ; )

infinite
03-01-2010, 20:35
ja powiem tyle, narazie nie mam kasy bo musze kupic garniak na studniowke i nowego kompa ale pod koniec lutego moge dac z 30zl;]

Mac Gyver
03-01-2010, 20:35
Jak to prywatyzacja nie przynosi nic dobrego? Przykłady prosze :P

Encore
03-01-2010, 20:51
Ja moge dać z 30zl,40zl ; )) jeszcze w tym miesiącu moge sie wyrobic ;]

KnifeMan
03-01-2010, 20:53
Tak jak powiedział Eragon. Wybierz kandydatów. Trzech albo pięciu i specjalny temat z głosowaniem na h@ poszczególnych serwerów.

Eragon
03-01-2010, 21:22
Jak to prywatyzacja nie przynosi nic dobrego? Przykłady prosze :P

Chcesz przykłady - pisz na steam/pw. Na prośbę infiego zaprzestaję udzielania się w tych tematach.

tombcio
03-01-2010, 21:23
Na EasyBlocku zostaje ja i Korni.

Bam
03-01-2010, 21:41
Witaj na CS-PORTAL.NET[EasyBlock]@ Luffa.pl
[HNS] Type /hnshelp for information about HideNSeek
emu : jaki zjeb

Type 'amx_help' in the console to see available commands
Time Left: 14:55 min. Next Map: de_torn
The server operator has added you to banned list
Added to bann

nie da sie normalnie czy to serwer ffa czy inny. Wbijam na serwer ten co zamiast HS jest teraz żeby zobaczyć co to. Rozłącza mnie z serwerem wchodzę ponownie a gość pisze do mnie "jaki zjeb" to mu grzecznie odpisuje żeby zamknął jape i łapie bana.

MR.GIBON
03-01-2010, 22:03
Też dostałem perma po 2 minutach gry na tym serwie o.0

tombcio
03-01-2010, 22:16
Po co wchodzicie na serwer jak mapy są robione.

KnifeMan
03-01-2010, 22:17
A i jakieś typki się pytają mnie często czy mogą kupić exp... To też jakaś alternatywa. ;]

Galardo
03-01-2010, 22:40
Według mnie to servy sponsorowane przez firmy/serverownie to H@ powinni być wybierani przez społeczeństwo portalu. A serwy "prywatne" sponsorowane przez graczy powinny mieć H@ wybranych pomiędzy sobą. A kandydaci powinni się sami zgłaszać a exon lub Super Mod powinien ich selekcjonować np. wiek, zachowanie itp. I propozycja z mojej strony ogarnąć rangi na forum w ogóle wszystko. Wybrać modów od nowa i test modów lub robić coś jeszcze takiego jak wotum zaufania czyli co jakiś czas lub po jakimś incydencie robić temat z ankietą i czy chcesz np. żeby ta osoba dalej była mode/test-modem i cała społeczność powinna się wypowiedzieć. Ale to taka luźna propozycja i proszę nie brać tego do siebie a i powinno to dotyczyć jeszcze H@ wybieranych przez lud i może adminów serva.

Edit: Eragon niby tak ale jak nie zabrać mody to zrobić to wotum czy coś takiego. A przecież głosowanie może trwać np. tylko jeden dzień.

Eragon
03-01-2010, 22:43
Według mnie to servy sponsorowane przez firmy/serverownie to H@ powinni być wybierani przez społeczeństwo portalu. A serwy "prywatne" sponsorowane przez graczy powinny mieć H@ wybranych pomiędzy sobą. A kandydaci powinni się sami zgłaszać a exon lub Super Mod powinien ich selekcjonować np. wiek, zachowanie itp. I propozycja z mojej strony ogarnąć rangi na forum w ogóle wszystko. Wybrać modów od nowa i test modów lub robić coś jeszcze takiego jak wotum zaufania czyli co jakiś czas lub po jakimś incydencie robić temat z ankietą i czy chcesz np. żeby ta osoba dalej była mode/test-modem i cała społeczność powinna się wypowiedzieć. Ale to taka luźna propozycja i proszę nie brać tego do siebie a i powinno to dotyczyć jeszcze H@ wybieranych przez lud i może adminów serva.

Dobry pomysł, ale prawda jest taka, ze ex0n zostałby bez modów. Można nawet w tej chwli takie coś zrobić.

shift
03-01-2010, 22:48
Tombcio ale chyba koles nie ma ograniczonego zasobu slow i moze napisac sorki robimy mapy mozecie wyjsc albo zmiencie haslo a nie nagle perm perm perm!! lol gracze przez to odejda!

tombcio
03-01-2010, 22:51
Proszę was nie wchodźcie na serwer dopóki mapek nie zrobimy potem będziecie mogli grać ile chcecie.

shift
03-01-2010, 22:55
z banami raczej nie

Galardo
03-01-2010, 22:55
Jeszcze moja jedna propozycja zróbmy tak jak kiedyś, żeby można było mieć adma tylko na jednym serwerze bo jest zamieszanie przez dawanie @F i adminów na 2 serwach.

infinite
03-01-2010, 22:56
Prosze was o niespamowanie w tym temacie bo nie byl on zalozony po to zeby pisac o banie na nowym serwie tylko o reanimacji ffa, kazdy nastepny post ktory bedzie nie dotyczyl teamtu nagrodze odpowiednio;]

DEWASTATOR
03-01-2010, 23:21
Popieram wypowiedz galardo.

ex0n
03-01-2010, 23:39
Panowie ten temat i tak poleci do kosza.. :] Wpadł mi pomysł teraz żeby zrobić temat w off-topic i nazwie SB i każdy walił by w nim jak w SB.. :-P coś jak ten temat wszystko w jednym.. :] Może ktoś założy..
Wracając do tematu serwera.. To zawsze pisałem że prace nad serwerem powinno się wykonywać w godzinach takich żeby była jak najmniejsza frekwencja.. Najlepiej zrobić chwilowe hasło na czas "remontu" :] Bez takich uwag bo nas spycha na dno.. :x

Galardo, masz bardzo dobre pomysły.. :-P ;-) Przebudowa forum ? Chodzi Ci o coś dokładnie pozbyć się jakiś rang ? Jakieś dodać ? Rozwińcie swoje propozycje.. Kogo widział byś w green-teamie ? Możesz pisać tutaj otwarcie albo wyślij mi pw.. jak wolisz.. Wracając do tematu zagłosowało 15 osób które wyraziło chęć pomocy. Potrzymamy temat jeszcze do jutra dla tych którzy go jeszcze nie widzieli.. :-) A tymczasem możemy podyskutować o zmianach na forum..

Powiedzcie panowie jakie kwoty moglibyście przesłać w ciągu miesiąca? Ustalmy wspólnie granicę.. Dla niektórych 20 zł to dużo a dla innych 50 zł to mało.. Może ustale przedziały :

1) 5-10zł
2) 10-20zł
3) 20-30zł
4) 30-40zł
5) więcej

shift
03-01-2010, 23:44
Wiec tak na koncie mam tylko chyba 10zł w sobotę będę miał wypłatę przeleje na konto wiec będę mógł wpłacić chyba 20-30zł (pewnie pomyslici sobie wypłatę będzie miał a nie da więcej tak nie dam bo wypłaty mam 132zł! miesięcznie!!!)

Encore
03-01-2010, 23:50
ja raczej 20/30 a bd jakieś rangi za to czy raczej nic ;ppp

Away
03-01-2010, 23:54
Obrazek (http://kiosk.onet.pl/_i/artykuly/01_09/operacja.jpg)

Mam pewien pomysł.. Może zrobimy składki na serwery dla CSP. Wiadomo osoby które się bedą składać bedą miały zagwarantowane np rezerwacje slota lub jakiś inny bonus na forum rangę itp

czytaj dokladnie ;][

Galardo
04-01-2010, 07:13
Ja będę mógł wpłacić ok. 50zł

KnifeMan
04-01-2010, 08:58
A co ze sprzedażą expa?

norbi
04-01-2010, 14:09
Mamy nadzieje że uratujemy server :)) 8/

M@$SA
04-01-2010, 14:57
Jeszcze moja jedna propozycja zróbmy tak jak kiedyś, żeby można było mieć adma tylko na jednym serwerze bo jest zamieszanie przez dawanie @F i adminów na 2 serwach.

Pamiętam te czasy..:D

Jakbym wreszcie załapał się do jakiejś roboty, to 40-50 zł bym na bank przesyłał

Mariosz
04-01-2010, 17:08
Dobra... teraz ja powiem swoje ostateczne zdanie. Więc tak... mówicie, że nie będzie czegoś takiego "Ja płacę więc mam władzę ?". Póki co możecie sobie tak mówić ale każdy wie, że będzie jak zawsze bo w takim żyjemy narodzie i przesiąknęliśmy tą całą "pierdo.loną" zachłannością jaka otacza nas na około. Także dajmy na to przykład: (to tylko przykład) Galardo płaci 35 zł - najwięcej i na początku jest wszystko OK, aż zacznie się wybieranie na H@. Tutaj zacznie się wypominanie tego, kto co jak gdzie kiedy i ile dał. Ale to najmniejszy problem bo tutaj jednak kontroluje wszystko ex0n (o ile ma czas) i nikt nie chce mu się narażać, ale na serwerze to inna bajka. Zacznie się przechwalanie, wypominanie, skamlenie, przywileje dla tych, którzy coś wpłacili. A jeśli zdarzy się tak, że S@ (server admina) dostanie osoba, która nic nie zapłaciła to wtedy wybuchnie powstanie i zacznie się obgadywanie za plecami i knucie wszelakich podstępów, które tylko zgnoją tego S@.

Także ogólnie lepiej póki co zrobić coś z forum, dodać stat4u, rozruszać je jakoś, żeby aż kuźwa zawieszała nam się Mozilla i poszukać sponsora, z którym będzie mniej problemów niż z donatorami na serwer.

Mówicie, że powpłacacie kase ? Jak Wy nawet nie potraficie zrobić tych 5 zasranych reklam best-serw, które są nam bardzo potrzebne bo stracimy war3ft...

shift
04-01-2010, 17:54
Mariosz bardzo robrze wszystko ujoles masz racje. Tak bylo jest i bedzie...

KnifeMan
04-01-2010, 21:29

Pamiętam te czasy..:D

Jakbym wreszcie załapał się do jakiejś roboty, to 40-50 zł bym na bank przesyłał

Massa i Galardo nie wiem w jakich czasach tu byliście ale ja odkąd pamiętam Rada Adminów zawsze miała @F na każdym serwerze, a nie mogła mieć pełnoprawnych adminów. Każdy z Rady miał @F wszędzie: Mariosz, Eragon, Baku, a teraz mają pozostali...

btw. co ze sprzedażą expa na War3 co? Mariosz powiedz coś na ten temat. ;d

Galardo
04-01-2010, 21:54
Ale co do rady to ja wiem ale mi chodzi o to, że każdy prosi o admina na jednym lub 2 serwerach a jak nie o admina to o @F i wychodzi bałagan bo ktoś ma admina na 2 serwerach. Mariosz masz też racje dlatego najlepiej starać się o sponsoring, ale taki na dobrych warunkach. I najlepiej zacząć od forum zrobić porządek jak pisałem w poprzednich postach a potem zająć się serwerami lub w międzyczasie starać się o sponsoring.

Edit: Co do expa to niceshoot dobrze mówi można zasilać sprzedażą exp "konto portalu" ale to trochę mniej uczciwe w stosunku do innych graczy. War3 jest sponsorowany więc pieniądze mogły by pomóc w inny sposób lub na coś innego.

Encore
04-01-2010, 21:57
btw. co ze sprzedażą expa na War3 co? Mariosz powiedz coś na ten temat. ;d[/quote]

Ja sie wypowiem że według mnie to dobry sposób do zachęcania uczymania naszego serwera ale war3ft to serwer mariosza chyba to on ma najwięcej do gadania ; ))

ex0n
04-01-2010, 23:30
Mariosz, bardzo dobrze i mądrze wybiegłeś w przyszłość. Dlatego ustalimy pewne pułapy i napisze deklaracje pod którą się każdy podpiszę. Albo po prostu będzie jedna stawka dla wszystkich.. Co do sprzedaży expa nie mogę się na to zgodzić! Słuchajcie miałem wiele tego typu propozycji.. I fakt duża liczba graczy smsami może by i zapełniła portfel na np niceshot.. Ale nie będziemy się sprzedawać! Nasze serwery będą zawsze gwarantowały ten sam standard. przykład: grałem dawniej w ogame.. po tym jak weszły mody generałów gdzie za $ inni mogli więcej surowce przybywały o 25% szybciej olałem to..! I Mariosz, proszę Cię żebyś nikomu z forum/znajomych modów nie dodawał expa za free! To są takie CSP żelazne zasady! CSP się nie sprzedaje! :]

Panowie teraz korzyści tej rangi. Najlepszym rozwiązaniem dla CSP byłby fakt że wpłąty będą bezinteresowne.. Ale kto z was mógłby się na to zgodzić ...?

Bo słuchajcie stworzę grupę Sponsorzy/Zasłużeni/vip coś w tym stylu i to zdeorganizuje wszystko.. Większość z was wypowiadających się w tym temacie jest na CSP od dawna i macie ogromny wkład w jego funkcjonalność.. Pomyślcie że ktoś jest na forum rok pomagał wrzucał poradniki grał na serwerze zna ogólne sprawy i sytuacje jakie się dzieją na forum.. I nagle loguje się 10letnie dziecko które dokonuje wpłaty w wysokości np 20zł i dostaje Rangę VIP która jest wyżej postawiona niż grupa member (gdzie automatycznie przydziela ludzi po napisaniu 400postów) Czy to jest sprawiedliwe ?

Piszcie co oczekujecie w zamian.. Napewno zadne "dopalacze" na serwerze nie wchodzą w grę.. ze macie bonusy więcej kasy na starcie itp

Może stwórzmy grupę gdzie np po wpłacie każdy bedzie miał w niej zapewnione członkostwo na np 1-3 miesiące ? Coś z sensem bo wpadnie nam na forum jakaś klasa zerówkowiczów i sami będziemy tego żałować..

Piszcie czego oczekujecie ? Co byście chcieli.. ? Czekam na wasze opinie i pomysły ?

shift
05-01-2010, 08:33
Proponuje zrobić co takiego osoba która wpłaca pieniądze na konto w kwocie od 1zł do 20zł nie otrzymuje żadnej rangi tylko wyróżnienie na forum np po 2-3 tygodniach piszemy posta pochwalnego dla tych osób :> a osoby które wpłaca od 20zł do 50zł otrzymują range Sponsora albo Vipa a osoby które dają więcej niż 50zł otrzymują range Przyjaciel CSP co wy na to ??

Encore
05-01-2010, 13:40
shift dobrze mowisz popieram ; ))

infinite
05-01-2010, 14:27
a ja sie nie zgodze z shiftem:)
bo nie kazdy zarabia i jest bogaty,
ktos moze dac 10zl i to dla niego duzo
a ktos 100 i dla niego to nic i ma miec wieksze prawa??
kazda wplata obojetnie jaka wysokosc powinna byc nagradzana tak samo.
a co do tego ze powyzje 50 przyjaciel to smiech? Przyjaciol nie zdobywa sie za pieniadze tylko pomagajac im i starajac sie ich zrozumiec i zyc z nimi w zgodzie.
odemnie tyle mysle ze jednak to nie jest dobry pomysl.

Lepiej niech kazdy kto da kase otrzyma range vip i tyle.
a co do skladek to co miesiac niech beda;]i jak ktos sie zoobowiazuje placic to niech po miesiacu nie przestaje tylko niech dotrzyma danego slowa:)

Mariosz
05-01-2010, 15:49
Proste - kto zapłaci dostaje range donator, która jednak jest wyżej tylko od USERA. ( W końcu nikt nikogo nie zmusza do płacenia) Prócz rangi osobie tej usuwamy warna (jeśli takowego posiada) a jesli to będzie to możliwe do wykorzystania w przyszłości oraz slota (TYLKO SLOTA) na dowolnie wybranym serwerze. A co do sprzedaży EXP to odpada... jak napisał ex0n - forum nie jest dziwką, która się sprzedaje, a ja nie będę jego alfonsem.

Mac Gyver
05-01-2010, 16:19
A wiesz jak nazywa się taki pan co bierze pieniądze od starszych kobiet???

Mariosz
05-01-2010, 16:23
Nie wiem, ale pewnie Ty masz w tym doświadczenie więc możesz coś powiedzieć nam na ten temat.

neU
05-01-2010, 18:16
A wiesz jak nazywa się taki pan co bierze pieniądze od starszych kobiet???komunista ?

sry za offtopic, ale ciekawy jestem

norbi
05-01-2010, 20:12
No shift dobrze mówisz tak bez serva mi smutno nie ma co robic ratujmy server !!

A.C.A.B.
05-01-2010, 21:54
Kto zaczoł na mnie rzucać obelgi nawet nie miał odwagi napisać tego przy mnie!!!

Chłopcze pisalismy to wtedy zeby nie było potem zadnych afer,a czy ty nigdy nie gadales na kogos z serwera wiec daruj sobie

jeszcze napisał ze jak on zaczoł grac na cs to ja w majtki waliłem to ile on miał lat 2 lata jak zaczol tu grac jestem od niego młodszy tylko o 2 lata wiec wniosek jest jeden koles nie umie logicznie pomyśleć zanim coś napisze i liczyć.

To chyba logiczne ze nie pisalismy tego dosłownie chodziło o to ze jak mysmy grywali na ajo potem na csp to ty jeszcze pewnie nie wiedziales co to cs

Tyle o demnie i jak chcesz porozmawiac to pw ok :) a co do tematu to:

1. Osoby ktore wplaca range V.I.P.
2.osoby ktore wplacily usunac im ostrzezenia
3.slot na serwie
4. I najlepiej sie zastanowic 5 albo i 10 razy :) jak ktos wplaci pieniadze zeby nie poczul sie bogiem na serwie i straszyl ze ktos bana zbierze itp itd Lepiej zeby zaplacilo 5 osob ale normalnych i bedzie bez klotni niz 15 i rozpierdol
6.Ja moge sie dorzucic tylko ja bede wysylal w euro i raczej na tego portflea nie da rady przeslac wiec przesylal bym na twoje konto exon albo jak ktos ma walutowe to jeszcze lepiej bo przelicznik zawswze wiekszy :P

PS Najlepiej jakbys exon zrobil kosztorys ile mniej wiecej bedzie kosztowal serwer poprostu tak jak na innych forach na serwer mamy 20 zl brakuje 70 :] wiesz o co chodzi
Z fartem chlopaki

ex0n
05-01-2010, 23:54
reasumując..

Ustalmy że minimalny i jednakowy dla wszystkich koszt wpłaty wynosi 20zł!

Po dokonaniu wpłaty:

1) Osoba otrzymuje Rangę na forum (VIP lub SupportTeam czyli grupa wsparcia nad tym się zastanawiam jeszcze..?)
2) Elitarny kolor na forum
3) Lista ostrzeżeń zostaje wyczyszczona!
4) Rezerwacja slota na wybranym serwerze!
5) Dostęp do działu tylko dla członków tej grupy! (Będą w nim między innymi ważne decyzje odnośnie spraw związanych z serwerami CSP)

Jednorazowa wpłata to 60 dni członkostwa w grupie! Osobą wpłacające regularnie co miesiąc bedzie dodawany czas.

Co o tym sądzicie ? Pasuje ?

Teraz musimy wybrać firmę w której będziemy wykupywać serwery.. ?
Podajcie po 2 propozycje. Jeśli w miarę szybko podejmiemy decyzję postaram się odrazu załatwiać jakieś rabaty/zniżki..

W dziale tylko dla członków grupy będzie prowadzony temat z budżetem na serwery i razem będziemy podejmować decyzje o wydawaniu środków i zmianach! (demokracja) :]

Na początku proponował bym serwer nie wiecej niż 14 slotów! Ponieważ kupowanie np 20 to marnowanie kasy! W każdej chwili możemy się dogadać i dokupić sloty! A najlepszym momentem na to będzie chwila gdy będą problemy z wejściem na serwa..! Musimy mądrze podejmoawać decyzje! :-) Tradycyjnie czekam na waszą opinie.. ? :]

co sądzicie o hostvision.pl ? To firma w której wydaje mi się mógłbym dużo zdziałać..! :cool:

Encore
06-01-2010, 00:12
ja popieram twoja wypowiedz w 100%!!!

A co do firm to : http://beta.shooters.pl/ , http://castpol.pl/ ; ))

DEWASTATOR
06-01-2010, 07:56
Ja też myślę, że to dobre rozwiązanie. Tylko chciałbym się dowiedzieć czy na serwie pozostaną starzy admini czy będą wybierani od nowa?

shift
06-01-2010, 10:20
proponuje niceshoot po 1 mamy tam w portfelu 15zł szkoda to zmarnować i dać im to za free a odac nie chcą;/ albo Gameserv.pl maja doże promocje :>

Galardo
06-01-2010, 14:01
Exon dobra myśl najlepiej żeby to była grupa ściśle zamknięta czyli dostęp tylko ty i ci co wpłacali nikt więcej.

infinite
06-01-2010, 14:56
ja dam 20zl
a jesli chodzi o sponsora to ex0n mysle ze 1shot1kill jest obecnie najlepszym sponsorem, poniewaz maja dobre maszyny i niski ping,, jednak w dalszym etapie bedzie ciezko o sponsoring gdyz maja duze wymaganie, ale my sle ze da rade:_

http://www.1shot1kill.pl/

Typ: publiczny
Liczba slotów: 14

Miesięczny abonament: 91 zł

taki bedzie koszt 1 serwa

Mariosz
06-01-2010, 15:07
Odmówili ;-)

infinite
06-01-2010, 15:18
ale sie kupi najpierw a pozniej stopniowy sponsoring

ex0n
06-01-2010, 23:02
ja dam 20zl
http://www.1shot1kill.pl/

Typ: publiczny
Liczba slotów: 14

Miesięczny abonament: 91 zł

taki bedzie koszt 1 serwa

w hostvision to co podałem mamy dwie lokalizacje do wyboru..:

http://livenet.pl/0/logo.gif

http://hostvision.pl/gfx/nephax.jpg

jeśli chodzi o nephax (postrzelaj.pl mają u nich swoje wszystkie maszyny)

14 slotów publicznych wyniosło by = 51.66zł

Według mnie to dobra cena co do jakości.. I o wiele tańsze koszty!

infinite
06-01-2010, 23:17
jak uwazasz ex0n mysle ze to tanio i jesli ci co sie deklarowali wplaca to serw na pare miesiecy bedzie oplacony:)

ex0n
06-01-2010, 23:38
jak uwazasz ex0n mysle ze to tanio i jesli ci co sie deklarowali wplaca to serw na pare miesiecy bedzie oplacony:)

Dokładnie a z tych 15 zł niceshot możemy zrobić mini serwer AIM np max 5 slotów myśle o 4 slotach i mamy same 4osobowe.. Myśle że to dobry pomysł cieżko będzie wbić ale fajnie się gra w takich małych mapkach.. Przynajmniej ja zawsze lubiałem.. :-)

ex0n
06-01-2010, 23:38

Dokładnie a z tych 15 zł niceshot możemy zrobić mini serwer AIM np max 5 slotów myśle o 4 slotach i mamy same 4osobowe.. Myśle że to dobry pomysł cieżko będzie wbić ale fajnie się gra w takich małych mapkach.. Przynajmniej ja zawsze lubiałem.. :-)

shift
07-01-2010, 16:01
masz racje exon ja nawet mógł bym otrzymywać taki serwer he :P

[ Dodano: 07-01-10, 16:04 ]
u niceshoot można minimum wykupić 8sloto koszt w lokalizacji Łódz to 31zł dopłacę 15zł i wykupie ale dopiero w next tygodniu jak kasę dostane na konto od kierownika

shift
07-01-2010, 16:01
masz racje exon ja nawet mógł bym otrzymywać taki serwer he :P

[ Dodano: 07-01-10, 16:04 ]
u niceshoot można minimum wykupić 8sloto koszt w lokalizacji Łódz to 31zł dopłacę 15zł i wykupie ale dopiero w next tygodniu jak kasę dostane na konto od kierownika

Mac Gyver
07-01-2010, 18:14
Właśnie dupnie by było. Patrzcie ile kosztuje na postrzelaj.pl jeden slot w gdańsku. Przecież nie był ten postrzelaj zły jak graliśmy na war3ft...

Mac Gyver
07-01-2010, 18:14
Właśnie dupnie by było. Patrzcie ile kosztuje na postrzelaj.pl jeden slot w gdańsku. Przecież nie był ten postrzelaj zły jak graliśmy na war3ft...

infinite
07-01-2010, 20:02
postrzelaj nigdy wiecej, duzo problemow z nimi bylo, ciezko bylo z nimi sie dogadac, czesto serw padal. Exon podal dwie firmy. DObre i tanie, wiec da nr konta dajemy kase robimy liste, KAzdy niech zrobi fote jak wplaci:) na dowod ze dal;]

infinite
07-01-2010, 20:02
postrzelaj nigdy wiecej, duzo problemow z nimi bylo, ciezko bylo z nimi sie dogadac, czesto serw padal. Exon podal dwie firmy. DObre i tanie, wiec da nr konta dajemy kase robimy liste, KAzdy niech zrobi fote jak wplaci:) na dowod ze dal;]

WW^
07-01-2010, 20:18
hostvision potrafią pracować z ludzmi dobre pingi

WW^
07-01-2010, 20:18
hostvision potrafią pracować z ludzmi dobre pingi

ex0n
08-01-2010, 01:18
Grupa - Zrobione! :-)
Dział - Zrobione! ;-)
Temat - Zrobione! :-P

Teraz czekam na propozycje serwera! Dokładnie jaki mod preferujecie.. ? Jeśli się na coś zdecydujemy to będziemy to rozkręcać do końca świata i jeszcze dłużej! :] Sugerujcie i uzasadniajcie swoje propozycje dlaczego... :>

Jeszcze zamieszczę szczegółowe wyniki ankiety!

Tak trzeba ratować serwa! ex0n
Tak trzeba ratować serwa! shift
Tak trzeba ratować serwa! DEWASTATOR
Nie i tak każdy kiedyś umrze! Mariosz
Tak trzeba ratować serwa! Mac Gyver
Tak trzeba ratować serwa! WW^
Tak trzeba ratować serwa! korni007
Tak trzeba ratować serwa! K O N I U
Tak trzeba ratować serwa! MR.GIBON
Tak trzeba ratować serwa! neU
Tak trzeba ratować serwa! Ozi*
Tak trzeba ratować serwa! Artas
Tak trzeba ratować serwa! Fanatic
Tak trzeba ratować serwa! NiceShoot
Nie i tak każdy kiedyś umrze! Bam
Tak trzeba ratować serwa! norbi
Tak trzeba ratować serwa! Galardo
Tak trzeba ratować serwa! Xeon
Tak trzeba ratować serwa! tommi96
Nie i tak każdy kiedyś umrze! Eragon
Tak trzeba ratować serwa! Herossi
Tak trzeba ratować serwa! LazLo
Tak trzeba ratować serwa! A.C.A.B.
Tak trzeba ratować serwa! Klusken
Nie i tak każdy kiedyś umrze! vezqes
Nie i tak każdy kiedyś umrze! .maq
Tak trzeba ratować serwa! trikk
Nie i tak każdy kiedyś umrze! LuQmeN

Do dzieła! ;-)

ex0n
08-01-2010, 01:18
Grupa - Zrobione! :-)
Dział - Zrobione! ;-)
Temat - Zrobione! :-P

Teraz czekam na propozycje serwera! Dokładnie jaki mod preferujecie.. ? Jeśli się na coś zdecydujemy to będziemy to rozkręcać do końca świata i jeszcze dłużej! :] Sugerujcie i uzasadniajcie swoje propozycje dlaczego... :>

Jeszcze zamieszczę szczegółowe wyniki ankiety!

Tak trzeba ratować serwa! ex0n
Tak trzeba ratować serwa! shift
Tak trzeba ratować serwa! DEWASTATOR
Nie i tak każdy kiedyś umrze! Mariosz
Tak trzeba ratować serwa! Mac Gyver
Tak trzeba ratować serwa! WW^
Tak trzeba ratować serwa! korni007
Tak trzeba ratować serwa! K O N I U
Tak trzeba ratować serwa! MR.GIBON
Tak trzeba ratować serwa! neU
Tak trzeba ratować serwa! Ozi*
Tak trzeba ratować serwa! Artas
Tak trzeba ratować serwa! Fanatic
Tak trzeba ratować serwa! NiceShoot
Nie i tak każdy kiedyś umrze! Bam
Tak trzeba ratować serwa! norbi
Tak trzeba ratować serwa! Galardo
Tak trzeba ratować serwa! Xeon
Tak trzeba ratować serwa! tommi96
Nie i tak każdy kiedyś umrze! Eragon
Tak trzeba ratować serwa! Herossi
Tak trzeba ratować serwa! LazLo
Tak trzeba ratować serwa! A.C.A.B.
Tak trzeba ratować serwa! Klusken
Nie i tak każdy kiedyś umrze! vezqes
Nie i tak każdy kiedyś umrze! .maq
Tak trzeba ratować serwa! trikk
Nie i tak każdy kiedyś umrze! LuQmeN

Do dzieła! ;-)

LazLo
08-01-2010, 07:44
Normalne FFA, bardzo mało zbędnych pluginów.

LazLo
08-01-2010, 07:44
Normalne FFA, bardzo mało zbędnych pluginów.

DEWASTATOR
08-01-2010, 08:43
Ja też proponuje FFA.

DEWASTATOR
08-01-2010, 08:43
Ja też proponuje FFA.

Galardo
08-01-2010, 13:57
też jestem za FFA

Galardo
08-01-2010, 13:57
też jestem za FFA

WW^
08-01-2010, 14:21
ja tez jestem za ffa

WW^
08-01-2010, 14:21
ja tez jestem za ffa

Mariosz
08-01-2010, 14:50
TP ! Bo ludzie na war3ft stękają czemu serwer nie jest TP także sami macie odpowiedź.

Mariosz
08-01-2010, 14:50
TP ! Bo ludzie na war3ft stękają czemu serwer nie jest TP także sami macie odpowiedź.

Galardo
08-01-2010, 14:57
Ale na war3 to pewnie oto chodzi, że ct lub tt nie może tak szybko raszować np. nieumarłym lub człowiekiem bo nie zdąży się kupić ekwipunku a już są na respie. No ale FFA ma swój klimat i TP też ma swój klimat.

Galardo
08-01-2010, 14:57
Ale na war3 to pewnie oto chodzi, że ct lub tt nie może tak szybko raszować np. nieumarłym lub człowiekiem bo nie zdąży się kupić ekwipunku a już są na respie. No ale FFA ma swój klimat i TP też ma swój klimat.

shift
08-01-2010, 15:49
FFA :> oczywiście :P Mysle ze te FFa co mielizmy to bylo OK

shift
08-01-2010, 15:49
FFA :> oczywiście :P Mysle ze te FFa co mielizmy to bylo OK

kLUSKEN
08-01-2010, 16:00
Jestem za TP.

kLUSKEN
08-01-2010, 16:00
Jestem za TP.

Ozi*
08-01-2010, 16:06
Takze jestem za TP

Ozi*
08-01-2010, 16:06
Takze jestem za TP

MR.GIBON
08-01-2010, 17:47
Stare dobre FFA :-)

MR.GIBON
08-01-2010, 17:47
Stare dobre FFA :-)

KnifeMan
08-01-2010, 17:57
C*** nie FFA czy TP... chcecie widzieć 0/12 lub max. 2/12.

DiabloMod albo surf.

KnifeMan
08-01-2010, 17:57
C*** nie FFA czy TP... chcecie widzieć 0/12 lub max. 2/12.

DiabloMod albo surf.

Galardo
08-01-2010, 18:05
CENZOR nie FFA czy TP... chcecie widzieć 0/12 lub max. 2/12.

DiabloMod albo surf.

Nie przesadzaj po jakimś czasie na ffa było 14/20 lub też 18/20.

Galardo
08-01-2010, 18:05
CENZOR nie FFA czy TP... chcecie widzieć 0/12 lub max. 2/12.

DiabloMod albo surf.

Nie przesadzaj po jakimś czasie na ffa było 14/20 lub też 18/20.

shift
08-01-2010, 18:36
Knife widziałeś na naszym FFA max 2 osoby ?? było nawet max przemyśl zanim coś napiszesz ok ??

shift
08-01-2010, 18:36
Knife widziałeś na naszym FFA max 2 osoby ?? było nawet max przemyśl zanim coś napiszesz ok ??

A.C.A.B.
08-01-2010, 19:04
Najlepiej FFA Ale kiedys bylo TP i tez sie dobrze gralo i freindlyfire wlaczone niech sie naucza grac a nie walenie po wszystkich jak leci :0

A.C.A.B.
08-01-2010, 19:04
Najlepiej FFA Ale kiedys bylo TP i tez sie dobrze gralo i freindlyfire wlaczone niech sie naucza grac a nie walenie po wszystkich jak leci :0

KnifeMan
08-01-2010, 20:11
Nie źle zrozumiałeś Shift z Galardem. ;]

Jak mieliśmy 3 serwery a kiedyś nawet więcej to na FFA grały max. 4 osoby, Shift, Dewa, Gibon wiedzą kiedy. Teraz jak mieliśmy 1 serwer FFA grało dużo osób, jednak teraz wielu graczy z FFA i z hsonly przeszło na War3 tak samo jak kiedyś. Za niedługo hsonly będzie easyblock i na pewno cieszył będzie się bardzo dużą popularnością. Nie mówię że na FFA będzie grało 4 osoby, nie jestem tego pewien. Po prostu nie chce żeby było jak kiedyś z FFA.

Proponuję wybrać jaiś trzeci popularny mod.

KnifeMan
08-01-2010, 20:11
Nie źle zrozumiałeś Shift z Galardem. ;]

Jak mieliśmy 3 serwery a kiedyś nawet więcej to na FFA grały max. 4 osoby, Shift, Dewa, Gibon wiedzą kiedy. Teraz jak mieliśmy 1 serwer FFA grało dużo osób, jednak teraz wielu graczy z FFA i z hsonly przeszło na War3 tak samo jak kiedyś. Za niedługo hsonly będzie easyblock i na pewno cieszył będzie się bardzo dużą popularnością. Nie mówię że na FFA będzie grało 4 osoby, nie jestem tego pewien. Po prostu nie chce żeby było jak kiedyś z FFA.

Proponuję wybrać jaiś trzeci popularny mod.

Galardo
08-01-2010, 21:03
Ja grałbym na normalnym serwie i jestem gotów go ratować a na kolejnym modzie nie chce mi się grać. Według mnie powinien być chodź jeden normalny serwer tp lub ffa.

Galardo
08-01-2010, 21:03
Ja grałbym na normalnym serwie i jestem gotów go ratować a na kolejnym modzie nie chce mi się grać. Według mnie powinien być chodź jeden normalny serwer tp lub ffa.

tombcio
08-01-2010, 21:28
Za niedługo hsonly będzie easyblock Już jest tylko mapki nie porobione ;]

tombcio
08-01-2010, 21:28
Za niedługo hsonly będzie easyblock Już jest tylko mapki nie porobione ;]

MR.GIBON
08-01-2010, 21:30
Dokładnie to co napisał Galardo . Są już dwa mody a podstawą dobrej sieci jest przynajmniej jeden serwer ze standardową rozgrywką , więc FFA albo TP . Ja osobiście proponuje FFA , ale nie wiem czy frendlyfire się sprawdzi - bo jak ktoś w kogoś strzeli to zaraz się zaczną napierdzielać nawzajem i ogólny chaos , chociaż myślę ze można by nad tym pomyśleć . :-) :-)

MR.GIBON
08-01-2010, 21:30
Dokładnie to co napisał Galardo . Są już dwa mody a podstawą dobrej sieci jest przynajmniej jeden serwer ze standardową rozgrywką , więc FFA albo TP . Ja osobiście proponuje FFA , ale nie wiem czy frendlyfire się sprawdzi - bo jak ktoś w kogoś strzeli to zaraz się zaczną napierdzielać nawzajem i ogólny chaos , chociaż myślę ze można by nad tym pomyśleć . :-) :-)

infinite
08-01-2010, 22:28
TP:) mysle ze to bedzie najlepsze"D

infinite
08-01-2010, 22:28
TP:) mysle ze to bedzie najlepsze"D

A.C.A.B.
08-01-2010, 22:29
jest plugin za to odpowiadajacy atac zabijesz kogos 3 razy i ban :] 2 razy dostaniesz bana to się nauczysz

Eragon
08-01-2010, 22:32
TP/FFA, żadne mody...

KnifeMan
08-01-2010, 23:20
DiabloMod lub surf ;]

kLUSKEN
08-01-2010, 23:29
TP najwyżej BF2

Bam
09-01-2010, 00:11
FFA lub ZombieMod jak dla mnie :)

korni007
09-01-2010, 11:00
Dokładnie zm albo ffa:)

infinite
09-01-2010, 14:14
JA mysle ze TP bedzie najlepsze poniewaz jednak to podstawa gry i zawsze duzo osob bedzie gralo:) przynajmniej ja i smok i pare innych osob;]

i prosze o argumentacje swoich porpozycji

Bam
09-01-2010, 14:23
tp odpada bo i tak nie umieją zagrać tp i tak będzie rash aż do granicy rashu a potem po upływie tam kilkudziesięciu sek znów wolna amerykanka :D

na ffa przynajmniej nie muszą stwarzać pozorów że tp grają :D a zm jest zajebiste :P

WW^
09-01-2010, 16:25
A może diablomod nijest glupi plus bf2 fajna kombinacja by była

Kali
09-01-2010, 17:51
TP. Granice raszu, 0 zbędnych pluginów, solidni admini.

ex0n
10-01-2010, 01:17
Wydaje mi się że FFA lepiej się sprzeda na chwile obecną.. :-)

Ok Panowie wszystko mamy ustalone.. Wszystko przygotowane.. Tylko czekamy na wpłaty.. A temat jest już w ogłoszeniach!

A.C.A.B na razie jako jedyny się zgłosił ...

Bam
10-01-2010, 01:21
Jarek zapanuj Ty nad tym osobiście bo ja tego inaczej nie widze.
Wybaczcie bo jestem troche na fazie bo u Andriego piliśmy ^^

A.C.A.B.
10-01-2010, 15:07
no ludzie co jest z wami co sie zglaszali ? czemu nie biezecie nr konta od exona szkoda czasu :)

przypuszczałem że tak będzie połowa co się zadeklarowała pewnie zrezygnuje

Galardo
10-01-2010, 15:54
Spoko ja wyśle jutro 20zl narazie.