Zobacz pełną wersję : Zmiana trybu rozgrywek na serwerze.
korni007
03-01-2010, 11:01
Serwer zostanie przerobiony na HideNSeek Easyblock+ExpMod. Prace nad tym potrwają z 3/4 dni,ponieważ chcemy zrobić go profesjonalnie. Od dziś zostaną usunięte pluginy, więc nie będzie HsOnly. Ruch ten został wykonany z powodu małego zainteresowania HsOnly, a EasyBlock zapewni dobrą frekwencje i zabawę.
Pozdrawiam
W sprawie EASYBLOCKÓW piszcie do GARNKA bo sam robił to na innych serwerach i na pewno Wam pomoże. ; )
Moim zdaniem bardzo fajny pomysł. Czasem to nawet niechętnie gram na HsOnly :-D
korni007
03-01-2010, 11:43
Serwer został wyczyszczony do standardowych pluginów i map.
Sądze ze teraz serwer bedzie czesciej odwiedzany przez graczy dobry pomysł.
W sprawie EASYBLOCKÓW piszcie do GARNKA bo sam robił to na innych serwerach i na pewno Wam pomoże. ; ) Ja tam już mam ekipe z która blocki będziemy robić chociaż on też może pomóc.
A.C.A.B.
03-01-2010, 14:32
mozecie dac jakiegos linka co to za mod > i jak sie gra
korni007
03-01-2010, 14:57
ACAB proszę:
Główne informacje.
CT na początku rundy ma zasłonę 10 sekundową. Terro w tym czasie musi gdzieś się schować wykorzystując Bloczki lub uciekać. Kiedy Ct zabije Terro, następuje zmiana Teamów. Do wykorzystanie Ct Mają tylko nóż. Terro do obrony 2 Fleshe , 1 He i 1 FrostSmoke.
http://images27.fotosik.pl/244/8a86509413adf21e.png
http://images25.fotosik.pl/243/f627c28f3bb86d26.png
Spoko mod można się tam dużo pośmiać ;d
Grałem na tym modzie na innym portalu i bylo super bo duzo ludzi bylo z tego portalu i byla fajna atmosfera.
Na serwerze jest już unikalny block maker oraz exp mod.
Teraz bierzemy się za robienie map.
Moim Zdaniem tyle wam powiem to jest zarąbisty mod teraz jest na servie troche zabawy :)) Brawo Dla Kornigo za Pomysł :)
korni007
04-01-2010, 07:09
Hasło jest zmienione do zakończenia prac nad serwerem. Pozdrawiam i proszę o cierpliwość, a zostaniecie nagrodzeni profesjonalnie zrobionym modem ;-)
Spoko mod można się tam dużo pośmiać ;d
oj będzie będzie
chętnie bym sobie pograł na EB
korni007
04-01-2010, 19:16
Chciałbym was poinformować że będzie mały poślizg z pracami nad EasyBlock, ponieważ mamy problemy techniczne związane z luffa.pl.
A.C.A.B.
05-01-2010, 19:56
dzieki korni za info :] jak bedzie działał serwer to napewno wejde i sie pobawie z wami :D
hmmmm kurde no fajny server tylko ma na nim lagi jak *** ale i tak grałem dopuki nie dostałem perma od admiana za zabicie go :0
//edit by korni007
Nie dostałeś perma za zabicie tylko robimy bloki an mapach więc nie należy przeszkadzać, proszę nie robić off topicu w tym temacie.
korni007
06-01-2010, 21:12
Chcę was powiadomić, szczególnie tych co grają na nsie, że Steam/ns będzie dopiero gdy zrobimy mapy. Do tego czasu jest only steam.
korni a kiedy bd steam/ns bo bym chcial bym pograc na nim a narazie nie mam funduszy na steama
korni a kiedy bd steam/ns bo bym chcial bym pograc na nim a narazie nie mam funduszy na steama
korni007
07-01-2010, 22:12
Będzie wtedy jak w 100% ukończymy prace nad serwerem:) Dokładnie nie weim ile jeszcze to potrwa, ale każda mapę robimy dokładnie,więc trochę to pracochłonne.
Pozdrawiam
korni007
07-01-2010, 22:12
Będzie wtedy jak w 100% ukończymy prace nad serwerem:) Dokładnie nie weim ile jeszcze to potrwa, ale każda mapę robimy dokładnie,więc trochę to pracochłonne.
Pozdrawiam
Head end?
14-01-2010, 21:11
Jestem zainteresowany robieniem bloków ponieważ mam w prawe w tym bo robiłem mapki na znanych serwerach (MORDOWNIA , Zakład Karny i Fragmaker) oczywiście kto zna te serwery eb to wie !!!!!!
I mam pytanie czy jest możliwość złożenia podanie o admina na tym nowym serwerze eb??? :-)
Pozdrawiam
Head end? :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
MORDOWNIA O ile się nie mylę (a się nie mylę) rzulfik robił sam blocki itd. A jak robiłeś to weź podaj swój nick.
A
Fragmaker już nie ma, teraz jest 4fragers.
Head end?
14-01-2010, 21:51
No to Jesteś w błędzie rzulfik sam nie robił bloków bo zajęło by mu dużo czasu ( A ci którzy byli adminami na serwie to mu pomagali ) Kai , ziemniok , ja , ktoś tam jeszcze .
A fragmaker robiłem dawno z dyziem i adikem jak znasz !!!!!! Pewnie znasz
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D Miałem nick Head end? lub jakoś tak A$$A$IN^For4 a bym był bardzo szczęśliwy być adminem na tym serwerze i bym poświęcał dużo czasu na tym szczególnie serwie bo ja jak ... coś już robię to się angażuje .....
PS - on będzie więcej slotowy i bez klucza??? Jak zrobicie bloczki??
;-)
;-D ;-D ;-D ;-D ;-D
PS - on będzie więcej slotowy i bez klucza??? Jak zrobicie bloczki?? 15 Slotów od poniedziałku i publik
Head end?
14-01-2010, 22:08
Aha thx :P
[ Dodano: 14-01-10, 22:18 ]
Czy na serwie tym który robicie będzie na początku rundy broń ????
NP : po awp 1 % szans z 1 nabojem , uzi z 2 nabojami itp itd !!!!!
:-D
:-D :-D :-D :-D :-D
Nie
Sa ustawione bloczki , musisz ponich skakać po poszczególną broń , która jest z jednym strzałem :
Awp , dgl , m4 itp .
Nie
wypowiadaj się jak nie wiesz.
Tak będzie to zrobione, ale nie będzie awp, bo awp będzie trzeba samemu zdobyć.
E mówicie, że będzie EB + XP Mod ale jak na razie to jest tylko EB bez XP moda więc ja źle przeczytałem czy wy jeszcze tego nie zrobiliście??
E mówicie, że będzie EB + XP Mod ale jak na razie to jest tylko EB bez XP moda więc ja źle przeczytałem czy wy jeszcze tego nie zrobiliście?? Jak napiszesz xp moda to będzie.
dobry pomysl poniewaz podniesie ilosc graczy na serwie