Zobacz pełną wersję : Jail Break
Mam propozycja a tak w ogóle to ja i MR.GIBON-EM chcemy zaoferować dla csp serwer Jail break. Byłby on 14 slotowy ns/s. Ja bym go opłacał a gibon bedzie mi pomagał serwer prowadzić,jezeli bedzie pozytywna opinia serwer powinien ruszyc od 15- 25 stycznia. Co o tym sądzicie mile widziana opinia adminów, moderatorów i exona.
Jestem na tak im więcej serwerów csp tym lepiej ;]
Jestem na tak , ponieważ jest to bardzo fajny mod.
ja też jestem na TAK fajnie sie mozna na tym modzie pobawic
Jestem na tak ale zamiast Jailbreak można dać server surf lub hns.
MR.GIBON
02-01-2010, 20:27
Ja myślę ze 14 slotów to akurat - bo z większym mogą być problemy w zapełnieniu , możemy postawić serw na próbę i zobaczymy czy jest wokół niego zainteresowanie . Co wy na to ?
A nie lepiej hns easyblock. Duży popyt jest na ten serwer.
KnifeMan
02-01-2010, 20:51
JailBreak jest świetny ale @up trochę lepsze. ;pp
Ja jestem na tak dlaczego by nie jeśli będzie popularny to zgoda to mało ważna sprawa ;p
Bez sensu...
Zapełnijcie najpierw te co mamy serwery !! Ludzie idziecie na ilość a nie na jakość... porażka.
Jestem za !!! Super by było
Ładnie przyklejacie portalowi łatke:
"Chcesz mieć H@ ? Kup serwer"...
Zły zły zły pomysł. Ale ja tu mam gówno do powiedzenia ; )
Devil weź sie schowaj, Ty na H@? Jak Ty nawet adminem nie potrafisz być. Podobnie jak rfs jestem na nie, to nie ma żadnego sensu, FFA, War3, HS nadal nie stoją full.
army of the pharaohs
02-01-2010, 21:48
Widać inwestujecie w puste serwery.Po co fundować serwer na który pewnie nawet połowa nie będzie zajęta.W wasze fundusze nie będe ingerował.Pozdrawiam
korni007
02-01-2010, 21:50
Dokładnie, najpierw zapełnijmy te serwery, rozreklamujmy forum , a wtedy będziemy szukać sponsorów, na pewno ex0n załatwi w przyszlosci fajne serwery.
MR.GIBON
02-01-2010, 21:52
Macie racje , może zamiast wywalać $ w nowy serw - wystarczy zmienić mod gry na HSONLY na jakiś bardziej popularny . Jak myślicie . Trochę tam pustki .
korni007
02-01-2010, 21:57
Z tombciem nad easyblockie pomyślimy :-) Pozdro
Takie same zdanie jak RFS musimy zapelnic te serwery co mamy :>
Ps: Nie wiem jak będzie z FFA bo tyle osób zdeklarowało się wpłacić pieniądze ale nie wpłacili a jak narazie NiceShoot nie wyłączył serwera nie będę się upominać :p zęby wyłączyli he narazie gramy za free
Nie daje, bo nie gram - proste.
banując acaba sam się pozbyłeś pomocy od strony innych.
nie zbanowałem go :> i tu nie masz racji!!!
A.C.A.B.
03-01-2010, 12:57
nie zbanowałem go :> i tu nie masz racji!!!
Eh... Wystarczy że chciałeś to jest raz potem juz nie wchodziłem na serwa a jak wszedłem to kick i właczyłęm hpk dobrze wiesz ze mam ping 150 i mnie wypierdala
Jestem na tak :) Kozak Jest Jail mod :)
odświeżam potrzebuje zgody exona ewentualnie moda możemy zrobić surf ,jail break,aim/awp ewentualnie mozna dodac bf2
aim\awp ja robię :> wiec zrób JB mogę wam pomóc znam sie na tym modzie :> miałem już admina na nim na Wiewiórka JB
Zróbmy 315151 serwerów a i tak będzie 0/12...
Zero myślenia..
Poza tym nie po to składamy się wspólnie na jedno konto CSP, żeby jakiś 10 latek robił swojego serwa i jeszcze miał H@, a tylko zrobi sobie na nas reklame.
Mariusz mysłalem na tym co powiedziales i znalazlem bardzo ciekawy plugin i mam z nim zwiazane propozycje wszelkie inne informacje pw a masz link do pluginu http://www.forum.cs-portal.net/topics71/simple-redirection-10przekierowuje-graczy-na-inny-serwer-vt11922.htm mam znajomego z poprzedniej sieci jego serwer jesr full wykupia nastempny za miesiac to moglibysmy poporzycac.
Najpierw napisz to po polsku bo nic nie zrozumiałem...
I tak według mnie to chory pomysł, bo w 1 miesiącu mamusia nie da kieszonkowego i serwer leży. I tak jest zawsze.
Poprostu chodzi o to zeby innym siecia graczy podpiedalac rozumiesz juz:P
Ty wiesz wogle o co w tym chodzi ?
nom istalujesz plugin na innym serwerze ktory czesto jest zapełniony podajesz w pluginie ip wybranego przez nas serwera z naszej siecii i jak oni maja pelny serwer ktos prubuje wejsc do nich na serwa przekierowuje go do nas tylko musimy miec wtyki i znajomosci najlepiej zeby miec kogos w rzezni bo tam bysmi ladnie graczy nalapali :hah:
WW^ jednym słowem: JESTEŚ IDIOTĄ ;-D
Myślisz, że jakaś inna sieć zrobi przekierowanie do konkurencji ?
Idź ulepić bałwana bo głupiejesz od tego komputera.
DEWASTATOR
10-01-2010, 16:02
Według mnie to chory pomysł bo:
1. niech ludzie sami wybiorą czy chcą u nas grać
2. ja bym się wkur... gdybym chciał zagrać na danym serwie a tu nagle znajduje się na innym
3. to co powiedział mariosz
bałwana <---juz lepiłem wczoraj jestem chory i nie zamiezam wychodzic ale napisałem trzeba miec wtyczke :pczyli tak zebys zrozumial (tak jak by miec kreta na war3) ja moze bede miał takie wejscie i zdaje mi sie ze saved tez:)
Mówisz o RzeZni.eu ?
Coś mi się nie wydaje abyście mieli takie wtyczki bo właśnie sobie rozmawiam z XvAK'iem - H@ RzeZni i Laionikiem - S@ RzeZni i nie mówią nic o rekrutacji ;-)
Poza tym takim dzieciom jak Ty, co słownik widzieli chyba tylko na wystawie w księgarni to mogą dać rangę "Kretyn" o kolorze sraczkowatym niż admina.
PS1: Żeby wgrać taki plugin na serwer musisz mieć dane do FTP a jak już pisałem Tobie nawet nie dadzą flagi na slota.
eot.
Nie rfs poprostu szukam obiecuje ci ze jak dostane zgode od exona na serwer to sobie taki plugin wgram w innej sieci ale nie u rzezni ale napisałem fajnie by było o to mi chodzilo i z jednym masz racje za dużo komputera a nie chce mi sie błedów ortograficznych poprawiac bo po co?
Żałosny pomysł, zamykam na amen.
WW^, mieliśmy porozmawiać.. Wiesz dobrze że zbieramy się wszyscy wspólnie żeby uniknąć takiej sytuacji jak ostatnio gdy straciliśmy dobrze rozreklamowany serwer.. Lokalizacja Niemcy, firma netshoot.pl, sloty - 12 slotów.. Napisz nam więcej szczegółów..
To jest serwer który będzie prowadzony przez Ciebie WW^ i shifta?
Jak już jest serwer nie możemy pozwolić żeby się marnował.. Napisz mi jeszcze jak przewidujesz jego przyszłość ? Po prostu przed stworzeniem działów chciałbym wiedzieć ile potrwa jego żywotność i na ile jest opłacony i czy jest sens w ogóle to robić? :-)
Ja Ci odpowiem za WW^ - nie ma sensu, może SHIFT da radę ale ten typek WW na pewno nie...
KnifeMan
15-01-2010, 14:44
Mariosz emocje na wodzy. Zawsze możesz mu pomóc albo Shift albo Saved czy Neu. Znacie się na tym ale nie pomożecie mu przez wasze uprzedzenia. Czekam na jego wypowiedź na temat szczegółów potem sobie go wyzywajcie jak chcecie ale dajcie mu mówić.
Wiesz... w sumie to mnie to rybka, ex0n zrobi co uważa za słuszne, ale tak czy siak serwer nie będzie się dłużej trzymał od FFA (tu też były zapewnienia i różne takie pierdoły, a wyszło jak wyszło). Ja go nie muszę wyzywać bo nie jest godnym przeciwnikiem do tego. Także teraz niech WW^ powie plan na serwer i można obgadać wszystko.
Ja Ci odpowiem za WW^ - nie ma sensu, może SHIFT da radę ale ten typek WW na pewno nie...
Mariosz, WW^ jest ambitny pomocny wspiera i można na niego liczyć. Może nie posiadł jeszcze wiedzy by sprostać wielu zadaniom.. Ale się stara i to jest dla mnie najważniejsze.. Jeśli dobrze go pokierujecie (modzi h@ wszyscy..) będzie kiedyś kimś ważnym.. Dużo z nas tak zaczynało.. a takich ludzi potrzebuje CSP dlatego łączmy i zbierajmy siły a nie niszczmy ziarno które jeszcze nie zaczęło kiełkować.. :-)
ex0n ja tylko zastosowałem się do Twojej sygnatruki :(
Wybacz :oops:
Ten serwer (bedzie trwał do końca swiata i o jeden dzień dłuzej)tak naprawde serwer jest opłacony na jeden miesiac ale to nie wymaga dużo pieniedzy i jestesmy z shiftem w stanie prowadzic go bardzo długo ja przyznaje sie ze serwer opłacam z kieszonkowego bo w moim wieku trudno o jakas inna forme ale gdy tak jak rfs twierdzi rodzice nie dadza mi kieszonkowe przez jeden miesiac i serwer padnie nie padnie bo nawszelki wypadek mam odłozone 90zł na czarna godzine obiecuje ze nawet gdybym przestał grać czy co kolwiek innego bede oplacał swoja polowe do 2010r ale na pewno dłuzej.
Serwer bedzie prowadzony przezemnie i shifta moge sie rownież dokładac do ffa,serwer bedzie typu aim/awp
tu moja reklama tylko jeszcze niedopracowana:
http://img42.imageshack.us/img42/7366/aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaala.png (http://img42.imageshack.us/i/aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaala.png/)
CS-PORTAL.NET [Aim/Awp] @ Netshoot.pl
• IP serwera: 188.40.66.139:27077
• Ilość slotów: 12
• Hasło: brak
• Typ serwera: Steam/NS
• Friendlyfire: NIE
• Forum: CS-PORTAL.NET (http://www.forum.cs-portal.net)
• H@:
• Godziny uptime: 24/7
http://netshoot.pl/statystyki/userbar/188.40.66.139-27077/
http://netshoot.pl/statystyki/duzy/188.40.66.139-27077/
Wiecej szczegółow ex0n na gg jak chcesz cos wiedziec to pisz
infinite
15-01-2010, 15:55
Siema Slyszalem ze nie mialo byc prywatyzacji:) ale widze ze jednak sie zgodziles exon;/
Siema Slyszalem ze nie mialo byc prywatyzacji:) ale widze ze jednak sie zgodziles exon;/
Zostałem postawiony przed faktem dokonanym.. Skoro jest już serwer to zaryzykujemy.. Będziemy mieli 2 serwery tego typu.. i na tym koniec! Kolejne serwery będą nasze/sponsorowane! :-) WW net mi zamula wieczorem potworze działy.. Mi niestety net chodzi nocą.. teraz się wlecze.. ;/
ok spoko to chyba wszystko ustalone podoba sie logo?
Nad logiem popracuj jeszcze.
No dobra zobaczymy czy tak bedzie jak napisałem
I faktycznie popracuj nad tym logiem bo będę szczery nie jest za fajne
ma cie jakiś dobry program? bo ja nie i moglibyscie cos pomuc bo napis i naklejki sa dobre tylko tło można poprawić/zmienić a nie mam nic takiego dobrego