Zobacz pełną wersję : Admin Entruuu
Nick: EnTrUuU
Platforma Steam czy NonSteam: Steam
Staż: 2 lata
Znajomość amx: dobra (jak coś brat pomoże doskonale się na tym zna)
W jakich godzinach dostępny: na servie przebywam dość sporo wiec z tym nie bd problemów
Nr gg: 10216785
Coś od siebie: Po prostu chciałbym oczyścić ten server z haxów...no i zaprowadzić trochę kultury ;] żeby się przyjemnie grało :D
Jestem na Tak bo na serwie bywa bardzo czesto tylko dodaj ankiete :)
Mac Gyver
01-01-2010, 18:49
Jest często na serwie, rozmowny (co nie Entriuu? xD), miły. Tak!
jestem na tak bedzie milo miec takiego kolege wsrod adminow jest doskonały sadze ze na to stanowisko najlepiej nadaje sie norbi i .kk, .kk niezłozyl podania ale moze zdazy
korni007
01-01-2010, 18:54
Nie, jesteś spamer i tyle...
army of the pharaohs
01-01-2010, 19:00
Nie , black devil newet mnie nie wkurwiaj , wg Ciebie najlepiej nadają się dzieci ?
W ogóle nie wiem za co ty admina dostałeś , jebnij się patelnią w łeb.
Z góry dziękuję za warna ,ale jak widzę że ktoś PIERDOLI jak potłuczony to mnie szlag trafia.Pozdrawiam Black De,bila
Widac nietylko ja uwazam ze sie nadaje H@ tez bede laskawy nie wklejajcie mu warna bo ja klutni nielubie a ty norbi lubie cie ale nie nabijaj tak posta bo ci warna wlepia
a właśnie 23 marca bede miec 15 lat :0
[ Dodano: 01-01-10, 19:05 ]
Tu troche nie rozumiem korniego
army of the pharaohs
01-01-2010, 19:06
Yhy,słyszałem twój głos przez mikorofon,myślałem że przedszkole kończysz :D ale jeśli tak to pozdro.
Edit: Black devil ,kto się nadaje ? bo ni cholere nie mogę Cię zrozumieć.
to był mój brat który ma 8 lat xD
[ Dodano: 01-01-10, 19:21 ]
aotp ale możesz nie oceniać po wieku?...zachowujesz się dość egoistycznie...w stosunku do młodszych graczy ;] pozdrawiam ;]
Młodszy nie znaczy gorszy ;d , taki norbi moze byc lepsi niż wy .
Często bywa na serwie , nie po 20 minut . miły , zachowuje kulturę
Z mojej strony YES
Dzieki za wypowiedz ale powiedz to aotp xD
tym razem ci się nie udało bać aktywny na forum i graj na serwie to następnym razem ci się uda :)