Zobacz pełną wersję : ban za nic?
Simon729
31-12-2009, 11:24
to są screeny
http://img199.imageshack.us/i/screen1ej.jpg/
http://img63.imageshack.us/i/screen3yc.jpg/
http://img85.imageshack.us/i/3112t.jpg/
http://img192.imageshack.us/i/screen4v.png/
http://img63.imageshack.us/i/scrreeen.jpg/
kocham swinie
31-12-2009, 11:25
Tylko 3 ?? a gdzie reszta ?? powinno byc 5... Prosze oddac 2 screeny
a tak z innej beczki... Tu jest serwer war3ft a Ty chyba dostales bana na FFA
Simon729
31-12-2009, 11:30
nie wiem srednio mnie to interesuje to wasze servery ja przyszedlem sie rozerwac sobie pograc . juz robie kolejne screeny
Tak nie interesują cię nasze serwery. Ale przyszłeś tu pograć na czitach ale dopuki nie oddasz wszystkich screenów to nic nie można stwierdzić .
xD
Simon729
31-12-2009, 11:41
odśwież kolego, kuzyn o nicku Ichiban moze kojażycie? polecił mi ten server =) i faktycznie jest fajny tylko nie wiem dlaczego dostalem bana 'o czity' eh
Simon729 jest czysty na 200 %
Tak jak napisał, jest moim kuzynem i zapewniam, że nie gra na czitach.
Simona często oskarżają o wh, taki ma styl gry po prostu, wiele razy widziałem jak gra i powtarzam - on nie oszukuje. Zresztą na screenach sami widzicie, że nic nie ma...
Ej co to za ss?! ja tu mam 5 różnych ss-ów? to chyba nie tak miło być nie? a Ichiban ten koleś jest twoim kuzynem i twierdzisz że nie ma wh a tak niedawno się okazało że "nasz" kumpel z miejscowości który był tu adminem też jechał na wh i co ? trudno w to uwierzyć
Mam pytanie dlaczegotu są 4 screeny z de_inferno i 1 z cs_italy :?
Simon729
31-12-2009, 12:16
chłopaki dam wam film jak gram ok? bo srenio mi sie chce cykac screeny. Poza tym jeśli mnie banujecie to w jakis sposob mam dac wam screeny?? pozatym co 20 min zmienia sie mapa i ja nie bede specjalnie wychodzil i zapisywal tych screenow na 'piechote' bo to sie mija z celem. jeszcze musi byc identyczna nazwa...? wystarczy zapisac fote na dysk i we wlasciowsciach sprawdzic kiedy byl robiony screen ... teraz robie wam film wiec moge troche lagowac na servie z powodu nie pierwszej nowosci komputera
KnifeMan
31-12-2009, 12:22
Nie dostaniesz ubana jak screeną zmieniłeś nazwę a dołu ekranu gdzie pokazany jest czas i admin nie widać. Przykro mi. I dostosuj się do wzoru z podaniem IP.
Simon729
31-12-2009, 12:30
czas widac . zapisz screena... klikasz prawy-> właściwości i masz date i godzine kolego pozatym zaraz dam wam link do filmu ktory nagralem...
lol po co nam ten filmik może teraz wyłączyłeś wh przy tym filmiku ? Pozdro & Poćwicz
NIE MA UNBANA WEDŁUG MNIE...
Ty nie masz robic ss ow tylko dac te ktore ci zrobil ADMIN !
KnifeMan
31-12-2009, 13:40
Chodzi mi o to że na samym dole ma pisać "Admin taki i taki zrobił skriny nick <czas> powod wrzuc skriny forum csp>.
Simon729
31-12-2009, 13:57
zjebany server, ciency gracze. Skoro jestem posądzony o cos czego nie robie, uwazam to ze idiotyczne z waszej strony. Dzieciarnia ...
Kilka pytań:
1Jak mam wam zrobic screeny, jeśli zostalem zbanowany to jest cos nie tegos z wami (<hahaha>)
pozatym, mam uszkodzony Windows i nie moge wchodzic do CS-a przez bezpośrednią ikone o nazwie cstrike (ani żadne skróty) musze wchodzic przez hl i przejsc do CS-a , pozatym nie znam sie na czitach. Gram for fun i na czysto(jeśli mi nie wierzycie to wasza strata) , jeśli wy nie potraficie grac i każecie niewinnych ludzi banem to z wami jest cos nie tak.
-----
pozdrowił (narka)
Wedź w folder valve potem csstrike i Wez Wrzuć te ssy które ci zrobili jeśli nic nie masz i dostosuj sie do wzoru... bo nawet nie wiemy kto cie zbanowal ani IP i znami jest cos nie tegos czy z toba... WIESZ CO TO WZOR !?
Teraz się tak tłumaczysz ukrywasz, że masz wh lub aima a te demko to se wiesz co możesz z nim zrobić ?? Jak ci się nie podobają nasze serwery to po prostu wyjdź ja twierdze, że nasze serwery są zarombiste :-P
1. Simon729 kolejne uposledzone dziecko...
2. Ty masz nam wrzucic ss'y ktore masz zrobione przez admina a nie samemu robic.
3. Steam - folder z twoim cs'em > Steam > SteamApps > folder z twoim nickiem steam > counter-strike > cstrike_polish > ... dalej tak jak nizej
Non Steam - folder z twoim cs'em > cstrike_polish > szukasz ss z nazwa mapy > wrzucasz na imageshack...
4. Wez sie NiceShoot nie odzywaj bo nie jestes gorszy... wyzywasz kazdego kto cie zabije od cheatow... paranoja - ty jestes uzalezniony od cs'a. Naucz sie pisac poprawnie zdania i zacznij uzywac przecinkow.
Nawet nie wie na jakim serwie dostal bana nie zostanie rozpatrzone do póki nie bedzie ss prawidlowych!!! Wzór oraz w odpowiednim dziale
[ Dodano: 31-12-09, 19:30 ]
nie wiem pierwszy ss to itali mapak reszta inferno po 1 to nie sa SS''Y nie pisze ze wlasnie sa robione BAN!!!!
Ozi Wielkie pozdro dla cb ; )) 1.Moze byś napisał żeby się dostosował do wzoru bo jakoś to jak ty to powiedzialeś "upośledzone dziecko" nie umie się do tego dostosować jak mu to wszyscy tłuką. 2.Ja oskarżam o cheaty? bo oskarżyłem infiego nie wiedząc ze to infi :( Infi to nie wszyscy a po drugie przeprosiłem po tym....
P.S. NIE ROB NIE POTRZEBNYCH KLUTNI NA FORUM.!
KnifeMan
01-01-2010, 13:47
Upośledzone dzieci off.
@ close