Zobacz pełną wersję : Pytania? Propozycje?
Jezeli macie jakies pytania lub propozycje piscie tu.
Sasek666
04-12-2007, 15:30
musi być to klan czy nie ?? bo nie wiem za bardzo
po prostu zbierz ekipe pięcio osobową i gra :]
A.C.A.B.
04-12-2007, 16:41
poroponuje dodac 2 mapy
de_cbble
de_clan1_mill
ii i ustawienia 32 bity i ex_interp 0.01 ;] bo duzo ludzi o tym zapomina i potem jebia banie nie z tej ziemi ;]
GL & HF & JP !
To co podaleś to podstawy.
A terminarz powinien byc ustalany pomiedzy ekipami co ze soba graja bo CS to nie wszystko ludzie maja tez inne zajecia:)
To co podaleś to podstawy.
A terminarz powinien byc ustalany pomiedzy ekipami co ze soba graja bo CS to nie wszystko ludzie maja tez inne zajecia:)
Powiem ci tak:
Nie mam zamiaru czekac miesiac czasu na rozegranie 1 meczu. Ustalony zostanie terminarz i macie sie podporzadkowac. jezeli nie akceptujecie regulaminy nie grajcie.
musi być to klan czy nie ?? bo nie wiem za bardzo
po prostu zbierz ekipe pięcio osobową i gra
no nie wiem bam... w klanach grane sa taktyki a na lapanego to nie wiem czy dadza rade
tu chodzi o zabawę a nie wygranie złotych gaci ^^
A.C.A.B.
04-12-2007, 20:07
Aa i na serwie zeby byl zaladowany cfg esl 5 on 5 albo cb 5 on 5 ;]
a czy czytales regulamin? ^^
hoNNie'nh'
04-12-2007, 22:57
spojrzcie jakie zainteresowanie turniejem.. moze tak zrobic na wiecej druzyn (np 32)?
ja nie ukrywam ze chcialem zapisac teraz swoja druzyne, a patrze ze temat juz zamkniety :(
hoNNie'nh', wybacz lecz tak ustalilismy... jezeli jakis klan zrezygnuje z gry odrazu odezwe sie do Ciebie. PODAJ MI NA PW SWOJE GG!!!
POZDRO
A czy wszyscy sędziowie muszą być na każdym meczu?
A czy wszyscy sędziowie muszą być na każdym meczu?
Oczywiscie ze nie. Na meczu powinien byc 1 sedzia odpowiada on za zamowienie HLTV.
na jakim sreverze mamy grac? nuie dostale informacji o servie ani nic;/ a za chwile 20 i mecz ligowy;/ a ip nie mam