PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z uruchomieniem CS-A

Prezes18
25-12-2009, 21:20
2 dni temu normalnie jak zawsze chciałem sobie włączyć cs. Klikam w ikonkę na pulpicie, przez chwilkę klepsyderka i cisza... W MZW ani śladu po procesie hl.exe. Robię to co zrobilby normalny użytkownik. Reinstal. Po reinstalce włączam, klepsyderka, nic... Drugi reinstal z czyszczeniem rejestru: nic... 3 reinstall nic, zmieniałem patche (jestem nonsteamowcem), v19, v23, v35... Zero reakcji... Robię to co w drugiej kolejności zrobiłby ogranięty użytkownik.. Aktualizuję sterowniki do karty graficznej... No to install na nowym sterowniku, patch v35 i jakby to powiedzieć jest postęp... Mam proces hl.exe w MZW a na pulpicie błąd :
"W_loadWadFile: Couldn't load gfx.wad"" Co z tym zrobić do cholery, bo do gry mi się spieszy.. Tylko nie piszcie reinstall, zmień patcha, zainstaluj stera itd, itp bo to niewiele da...
Za pomoc byłbym wdzięczny :) Format windowsa i dysku c tylko w ostateczności... Chciałbym uniknąć,bo za dużo plików na dysku..

Mariosz
25-12-2009, 21:29
poszukaj na necie pliku gfx.wad, ściągnij i wklej do Valve/cstrike

lub

Zainstaluj patch v23B (http://www.dobrepliki.pl/Download-Plik-875-Counter_Strike_1_6_Patch_v23_najlepszy.html) w katalogu D:/Gry/Valve/

Prezes18
25-12-2009, 21:48
Dzięki wielkie stary :) Zadziałało :)