Zobacz pełną wersję : Rodzaj serwera ? Wybór należy do Was.
W ankiecie głosujcie jaki chcielibyście rodzaj serwera na maszynie best-serw.
Każdy głos proszę szczegółowo uzasadnić.
Ja wybrałem 4FUNa, ponieważ mała odskocznia od walki o fragi byłaby czymś pożytecznym, a serwery 4FUN z tego co zauważyłem są ostatnio oblegane.
Jak ty wybrałem 4Funa ;D Można się rozerwać i nie grać na fragi tylko dla zabawy :D
korni007
24-12-2009, 15:10
Zagłosowałem na 4fun ponieważ można sobie umilić grę róznymi pluginami 4 fun :-P Dodałbym jeszcze do ankiety zombie moda poniewaz dobrze zrobiony zm najczęsciej jest Full.
korni póki co musimy zaczynać od podstaw. Jest już jeden serwer z modem (HSONLY) i myślę, że póki co trzeba budować wszystko od fundamentów, czyli od podstawowych serwerów, na których jest największa grywalność.
A wiec tak 4FUN naprawdę dobra zabawa he :)
korni odpiszę Ci tutaj, bo mam zablokowanego ShoutBoxa.
Więc tak - w innej sieci war3 jest pełny od godziny 4 rano, do godziny 4 w nocy.
GunGame - tak samo.
Na innej sieci jest również tak samo. Czyli jednak ludzie lubią pograć w war3ft albo GG ; )
pierw myślałem nad GG to tez nie jest głupi pomysł trzeba go poważnie rozpatrzyć war3ft cieszy sie dyza popularnascia
Przerabiam już serwer na 4FUN. Konfiguracja itp. zakończona w 100%
Teraz potrzebuję tylko Waszych propozycji co do pluginów, ponieważ to Wy będziecie na tym serwerze grać.
a wiec tak na 100% musisz wgrać cos dla adminów ss i te sprawy
Ruletka nie pamiętam jak sie nazywał ten plugin ale jak znajdę dodam linka :)
Wszystkie podstawowe pluginy są...
Chodzi mi o pluginy 4FUN. Ruletkę póki co odradzam, ponieważ nie znamy stabilności serwera.
korni007
24-12-2009, 16:22
Pluginy:
-sprzedaż broni/sell weapons
-parachute
-głosowanie kto wygra, gdy zostaną 2 osoby
-player_wanted(za zabicie najlepszego gracza dostaje się bonus pieniężny)
-może być też przyklejanie c4 na ścianach
-coś było z adrenaliną nie pamiętam co to było
-może też jakieś dodatki do kupienia
-czapki
-sprzedaż broni/sell weapons NIE
-parachute DODAM POTEM
-głosowanie kto wygra, gdy zostaną 2 osoby NIE
-player_wanted(za zabicie najlepszego gracza dostaje się bonus pieniężny) NIE
-może być też przyklejanie c4 na ścianach DODAŁEM OD SIEBIE
-coś było z adrenaliną nie pamiętam co to było TROCHĘ UTRUDNIA GRĘ NIŻ UMILA
-może też jakieś dodatki do kupienia np ?
-czapki MOŻLIWE, ŻE DODAM CZAPKĘ MIKOŁAJA. ŚNIEG DODAM POTEM.
korni007
24-12-2009, 16:50
Przydałoby się wgrać fajne mapy 4fun oraz plugin umożliwiający wymiotowanie/sikanie na zabitych graczy :-P
pozdro
Co rozumiesz poprzez mapy 4fun ? :>
Wymiotowanie/sikanie ? Bez przesady z takim perwersem ;D
Ja tez bym proponował dodać jakieś mapy typu :
4fun_... , aim/awp , i rożnego rodzaju np. cs_bank czyli takie rzadko spotykane na serwerach FFA ... ;p
z mojej strony to tyle xD
aim, awp ?
To nie serwer A/A tylko 4FUN. Dodam westwood, kabul, może lidl. Bez przesady z tymi mapami bo serwer więcej razy padnie niż będzie działał.
Ja tylko dajce propozycje żeby było łatwiej ci wybrać ;p ale też troche mapek by się przydało bo po jakimś czasie stają sie te mapy monotonne ;p
32 sloty - mapa awp ? ; D
Ja sobie tego nie wyobrażam ;d
No ja też ;p ale gdy gra mało osób to trochę daramenie się gra na mapie np. train,dd,inferno xD
MR.GIBON
24-12-2009, 17:53
4FUN misiaczki :*
Dodaj plugin, że gdy zabije się strzałem w głowię, HP regeneruje się do 100.
Oraz plufin, że CT może podnieść pake, i polozyc, następnie rozbroić.;]
KupsztalJeza
24-12-2009, 19:53
WAR3FT, ponieważ jest bardzo ciekawym modem i to on przyniósł nam największą sławę
WAR3 ta stara wersja wymiata ale skoro już wybraliście.. po 2 godzinach ankiety, gdzie nie każdy zdążył oddać głos to trudno.
Do 4Fun jest fajny plugin ze spadochronem, ruletka też jest ciekawa.
Mroziu^ zależy nam na czasie, a 4FUN i tak ma dużą przewagę.
Teraz zapraszam do reklamy.
KnifeMan
25-12-2009, 12:55
Nie ma ani surfa ani DiabloModa? C***snia z grzybnią. Dobra to ja chce War3 bo tam też gra bardzo dużo osób jest co robić. Cziterzy i miniodels playerzy. ;d
surf na 32 sloty ?
DiabloMOD też raczej odpada z 32 slotami.
A war3 - nie wiem czy serwer utrzyma 32 typa + war3ft. ; )
KnifeMan
25-12-2009, 12:59
Hahaha znam serwery 32 sloty DiabloMod co się biją o miejsca.
"Hahahaha" też znam takie serwery.
Tylko tutaj raczej nikt nie będzie się bił o miejsca, a zamiast pisać zbędne posty w tym temacie zacznij reklamować.
Jestem za war3 mod Cs-portal kiedyś słynął z takiego serwera :) Myślę ze dużo ludzi by wróciło :)
4 fun :) z amx aka rzeźnia :P Mariusz zrób i będzie cały czas oblegany..
Knifeman pomyśl 2 razy zanim coś napiszesz:)
KnifeMan
25-12-2009, 15:40
Hasz spokojnie. Napisałem tak bo lubię DiabloModa i Surfa. ;dd
Zresztą dla jaja a wszycho bierzecie poważnie. ;p Dałem głos na War3. ;p
Na miejsce FFA dać TP a na 32sloty 4FuN lub FFA...
Oddaje głos na War3 bo jak był cieszył się bardzo dużym zainteresowaniem od porannych godzin do ciemnej nocy ktoś był i można było zagrać, team play też by się przydał bo brakuje tego na serverach
Wiedzmin
26-12-2009, 09:23
Myślę , że War3 byłby lepszym rozwiązaniem , ponieważ gdy był taki serwer na Portalu cały czas był oblegany. 4fun też byłby dobry jednak długo trzeba by go było rozkręcać , a nam potrzeba graczy na teraz ;)
Można było by spróbować z 4fun'em. Tu był taki server więc też starzy gracze może by wrócili.
nie graliście na 4 funie z tym amx :P co zrobi EM , server napewno będzie się cieszył popularnością...