Zobacz pełną wersję : BAN ZEZNIK
Jakis zaprzproszeniem nieogarniety admin mnie zbanowal za to ze gralem lepiej niz on bo zazdrosci mi ranku twierdzac, ze mam cheaty a nawet nie pofatygowal sie zeby wcisnac jeden klawisz i zrobic mi Screena... wiec prosze zeby glowny admin pilnowal tego, zeby zostaly robione SSy.
po co tak oczerniasz? unbana dostaniesz ale nie musisz obrazac adminow...
Edytuj post (dostosuj się do wzoru) bo inaczej nie wiadomo o kogo chodzi kiedy i jakie masz ip żeby jak coś odbanować i spokojniej ;<
spokojnie ?? no sorry ale juz mnie zbanowali chyba 20 raz za nic idzie sie wkurzyc a nick nie wiem po co wam admina jak i tak mnie jeszcze zbanuja i tak...
Zapewniam Cie, że nikt by Ci nie dał bana za nic.
Jakis zaprzproszeniem nieogarniety admin mnie zbanowal za to ze gralem lepiej niz on bo zazdrosci mi ranku twierdzac, ze mam cheaty a nawet nie pofatygowal sie zeby wcisnac jeden klawisz i zrobic mi Screena... wiec prosze zeby glowny admin pilnowal tego, zeby zostaly robione SSy.
Żaden admin nie zazdrościu ranku . Co do bana mógł Ci dać bo cię podejrzewał , bo znjąć Ciebie noto NS zły interp i rate . Nie każdy ban jest za wh .
na przyszłość wzór i nick admina
BTW. kazdy admin jest ogarniety , bo bez tego by nie było admminów ;d ...