Zobacz pełną wersję : ban [Niceshoot]
nick : NiceShOot ( Po przerwie miesiac )
data : na ss
opis; po grałem 5 min staty 0:5 i nagle add to baned list i nie wiem nawet kto mnie zbanowal i za co nie gralem miesiac tak jak w nicku...
IP: zmienne
ss : brak...
Prezes18
23-12-2009, 16:57
data: na ss
ss: brak
To mnie rozwaliło :D Poczekaj do wyjaśnienia bo nawet nie bardzo wiadomo za co banik. Może bl?
KnifeMan
23-12-2009, 17:01
Ja Ci wyjaśnię. Twoje oddane skriny u Andriego to wh. Widać że ta ściana jest wklejona:
http://img412.imageshack.us/i/punisherr.png/
A Twój prawdziwy nick to Punisher. Ban za wh miałeś.
I tak masz Neostradę ale co tam. Zakres 83.10 ale uwaga bo Eragon i kilka innych osób z Kłaja ma ten sam zakres adminy.
a jest szansa na droga szanse? :P
Bo zmądrzałem i nie bd miał wh... wiele innych osób miało drógą szanse i też chciałbym prosić o taką :)
I już dziś zamówiłem steama na allegro to napewno nie bd miał cheatow
KnifeMan
23-12-2009, 17:17
Gadaj z Shiftem.
Naprawdę mnie to zdziwiło niby spoko koleś w klanie razem jesteśmy nie podejrzewał bym cie o czity!!! Bezczelne zachowanie z twojej strony ;/ Sam miałem podobna wtopę możesz grac albo zęby było to ostani raz bynajmniej się przyznał to już jest + ale za kazdym razem jak będzie alla pro będę miał na ciebie oko!!! i widzę cie na steam jeżeli nie to PAPA
Dzięki jeszcze raz dzięki!!!!
no przyznalem sie widziales zreszta jakie mialem staty juz na sparach..
3:10 no to nie mialem wh :/ i nie bd juz mial a bd mogl grac jeszcze na servie przed steamem?
Graj se chłopie. ZAmykam.
KnifeMan
23-12-2009, 20:16
Eragon wie że święta to czas Wybaczenia i Pojednania. ;dd