Zobacz pełną wersję : [ban] zeno to emo
szemu tostalem banana ?
GRACZE NA SERWERZE BYLi DlA MnIe za dobŻy i wysnÓłem wNiOsEk rze majom włuha i widocznie jakijś czjiter mnje zbanofał i tyle proshe o szybkiego UNBaNaNa i pozdraffiam wszystkie mojje PSIAPSIÓLKI.
PS; LuBiE PlAcKi
WZÓR SYNU zmienilem ci nik na mam 10 lat i ogladam mode na sukces bo twoj nik obrazal shifta ale bana ci niedalem moze shift-owi nerwy pekly i ci wkleił bana jak niemasz ss to znaczy ze ban minie
alesz to jyst nje sprowiedliwe najlepRZy gradzż na serwie (czyt.) ja nje morze (bałtyckie) tak lamić więc uznałem rze macie wszyscy WuHa ,ssóf nie mUgł zrobić bo mam Antiskrinszot i niewykryfalen włóha wjęc to łodpada dajta mi łunbanaba POZDRO END POSKACZ
Moim zdaniem jak to jest perm to zostaje bo twoje zachowanie jest skadaliczne i nieodpowiedniejak niemasz perma odczekaj kare i niezakladaj niepotrzebnych tematów
HAMSTFO WE FSI ,Admin Black Devil daje mji BANANA poniewaRZ jest zazdrosny o mUj nik Black Debil ,nieodpowiedna osopa na nieodpowiednym stanofisku !!!!!!!
infinite
12-12-2009, 21:26
za takie zachowanie powinien dostac bana na tydzien do tego odmenie warn:)
KnifeMan
12-12-2009, 22:13
aotp jedni kretyni już pisali takie posty i na dobre im to nie wyszło.. Jak zmienisz posty na język polski to rozpatrzę to co tam napisałeś...
army of the pharaohs
12-12-2009, 22:17
Beka 4ever :D
aotp postaraj się pisać po polsku
"
alesz to jyst nje sprowiedliwe najlepRZy gradzż na serwie (czyt.) ja nje morze (bałtyckie) tak lamić więc uznałem rze macie wszyscy WuHa ,ssóf nie mUgł zrobić bo mam Antiskrinszot i niewykryfalen włóha wjęc to łodpada dajta mi łunbanaba POZDRO END POSKACZ
nic z tego nie zrozumiałem za takie głupie słownicto powinna być jakaś kara czy coś ..
army of the pharaohs
13-12-2009, 01:13
nje moja wjina rze nie łumiem pisadź w końcu mam tylko 10,5 rokUF w dodatku założyłem profil na Epuls.pl i nałuczyłem sję SŁITAŚNIE pisać wję mje nie połuczaj hłopkau oki?
A moze bys sie tak zastanowil nad soba bo caly cas na serwie gadasz głupoty "on ma wh"" "wh" itp i obrazasz ludzi zmieniasz niki na obrazliwe ja ci za wyzywanie mnie dalem bana na 15 minut a gdybys obrazal tak Bogu,Knifeman,Mr.Gibon to oni by ci dali minimum bana na 2 godziny albo moze i na 2 dni i widze ze maja racje bo jezeli dam bana takiemu typkowi na 15 minut niczego sie nie nauczy a jak bys dostal na 2 dni to bys wtedy ruszyl glowa i pomysla tak sie niewolno zachowywac!
Ban na tydzień ZAMYKAM!!!!
Po 1 w nicku obrażałeś gracza Zen0 nara do zobaczenia za tydzień :)