PDA

Zobacz pełną wersję : [ban] zeno to emo

aotp
12-12-2009, 20:56
szemu tostalem banana ?
GRACZE NA SERWERZE BYLi DlA MnIe za dobŻy i wysnÓłem wNiOsEk rze majom włuha i widocznie jakijś czjiter mnje zbanofał i tyle proshe o szybkiego UNBaNaNa i pozdraffiam wszystkie mojje PSIAPSIÓLKI.

PS; LuBiE PlAcKi

WW^
12-12-2009, 20:59
WZÓR SYNU zmienilem ci nik na mam 10 lat i ogladam mode na sukces bo twoj nik obrazal shifta ale bana ci niedalem moze shift-owi nerwy pekly i ci wkleił bana jak niemasz ss to znaczy ze ban minie

aotp
12-12-2009, 21:03
alesz to jyst nje sprowiedliwe najlepRZy gradzż na serwie (czyt.) ja nje morze (bałtyckie) tak lamić więc uznałem rze macie wszyscy WuHa ,ssóf nie mUgł zrobić bo mam Antiskrinszot i niewykryfalen włóha wjęc to łodpada dajta mi łunbanaba POZDRO END POSKACZ

WW^
12-12-2009, 21:07
Moim zdaniem jak to jest perm to zostaje bo twoje zachowanie jest skadaliczne i nieodpowiedniejak niemasz perma odczekaj kare i niezakladaj niepotrzebnych tematów

aotp
12-12-2009, 21:21
HAMSTFO WE FSI ,Admin Black Devil daje mji BANANA poniewaRZ jest zazdrosny o mUj nik Black Debil ,nieodpowiedna osopa na nieodpowiednym stanofisku !!!!!!!

infinite
12-12-2009, 21:26
za takie zachowanie powinien dostac bana na tydzien do tego odmenie warn:)

KnifeMan
12-12-2009, 22:13
aotp jedni kretyni już pisali takie posty i na dobre im to nie wyszło.. Jak zmienisz posty na język polski to rozpatrzę to co tam napisałeś...

army of the pharaohs
12-12-2009, 22:17
Beka 4ever :D

uniq
13-12-2009, 01:10
aotp postaraj się pisać po polsku

"
alesz to jyst nje sprowiedliwe najlepRZy gradzż na serwie (czyt.) ja nje morze (bałtyckie) tak lamić więc uznałem rze macie wszyscy WuHa ,ssóf nie mUgł zrobić bo mam Antiskrinszot i niewykryfalen włóha wjęc to łodpada dajta mi łunbanaba POZDRO END POSKACZ

nic z tego nie zrozumiałem za takie głupie słownicto powinna być jakaś kara czy coś ..

army of the pharaohs
13-12-2009, 01:13
nje moja wjina rze nie łumiem pisadź w końcu mam tylko 10,5 rokUF w dodatku założyłem profil na Epuls.pl i nałuczyłem sję SŁITAŚNIE pisać wję mje nie połuczaj hłopkau oki?

WW^
13-12-2009, 08:00
A moze bys sie tak zastanowil nad soba bo caly cas na serwie gadasz głupoty "on ma wh"" "wh" itp i obrazasz ludzi zmieniasz niki na obrazliwe ja ci za wyzywanie mnie dalem bana na 15 minut a gdybys obrazal tak Bogu,Knifeman,Mr.Gibon to oni by ci dali minimum bana na 2 godziny albo moze i na 2 dni i widze ze maja racje bo jezeli dam bana takiemu typkowi na 15 minut niczego sie nie nauczy a jak bys dostal na 2 dni to bys wtedy ruszyl glowa i pomysla tak sie niewolno zachowywac!

shift
13-12-2009, 10:11
Ban na tydzień ZAMYKAM!!!!

Po 1 w nicku obrażałeś gracza Zen0 nara do zobaczenia za tydzień :)