Zobacz pełną wersję : Skarga na powalonego dzieciaka
Prezes18
11-12-2009, 22:31
Wchodzi idiota na serwer i wrzeszczy przez mikrofon.. Jebie mnie to czy dacie mi warna za słownictwo ale takie zachowanie denerwuje innych graczy. I tak serwer do 28, a że steama nie mam to grać nie muszę.. Nikt się przez takiego palanta przed mutacją wkurwiał nie będzie...
IP:
http://img683.imageshack.us/img683/7020/beztytuu75756757.jpg
Próbka możliwości niedorozwoja:
http://w81.wrzuta.pl/audio/a0giTN5ia6x/niedorozwoj
Nie da się nic zrobić z tak popierdolonymi bachorami? Dlaczego na komunię nie daje się rowerów jak kiedyś...
KnifeMan
11-12-2009, 22:41
Tak tylko akurat Danusia to ode mnie i od Gibona ma pozwolenie napier,dalać przez jak to powiedziałeś mikro bo jest zabawna. Lubię śmiać się z jej 8-letniego głosu i z jej żartów. Wiem że w przyszłości chce grać jak ja lub gibon choć teraz ciśnie na aimie u nas. ;ddd
@zamykam bo jest fajna ;p
@mod albo h@ se odblokuje ;p
@edit
0:27: "hihihhihih idzcie ostrożnie bo ten ciota magik kampi" xd
0:34: "masz flesza, masz flesza" xdd
1:07 "nie chce na dole, pedale je,bany hih" xddd
@edit2
tak btw. to ona gra na aimie ;ddddd
infinite
11-12-2009, 22:47
wedlug mnie to nie ma takiego czegos fajna czy nie:) za takie cos ban sie nalezy na 1 dzien a jak to nie poskutkuje to perm powinien byc ale to wola H@:)
[ Dodano: 11-12-09, 22:48 ]
a prezes warn na slownictwo
MR.GIBON
11-12-2009, 23:07
Dobra taka sytuacja nie powinna mieć miejsca , ale bez przesady wyjątek był ze względu na sytuacje były na serwie 4 może 5 osób Danka se trochę popiszczała ze ja gacie swędzą pośmialiśmy się chwile i koniec , wiadomo ze przy pełnym serwie takie coś nie było by dopuszczone , bo przy grze nie ma miejsca na takie zabawy :-D . Nikt nie czuł się nadmiernie pokrzywdzony przez farmazony Danki . Temat do zamknięcia , chyba już wszyscy wiedza o co chodzi :-)
Prezes18
11-12-2009, 23:12
Przedwczoraj darł papę z jakąś ofermą MjM mimo 10-12 osób na serwie.. Mnie od głosu tego dzieciaka boli głowa, a poza tym 3 z 5 graczy darło się do niego żeby się zamknął więc nie każdemu to odpowiada.. niech idzie na strone www.dzieciprzedmutacja.pl i tam drze ryja... Mam nadzieję że był to 1 i ostatni raz...
Polecam żebyś sobie zmutował takie dzieci.
MR.GIBON
11-12-2009, 23:19
Teraz piszemy o tej sytuacji z dzisiaj , gdzie Knife pozwolił dziołsze trochę pośpiewać przez mikro . O tym z wczoraj nie mam pojęcia skoro taka sytuacja miała w ogóle miejsce to na pewno nie było to podczas obecności admina . ( nie wyciągaj tu teraz każdej sprawy kiedy ktoś sobie krzyknął przez mikro - admin nie siedzi 24/7 na serwie , jeżeli widzisz jakiś problem zawsze możesz się skontaktować z nami pisząc na gg ) Pozdro by Gibon :medit:
Prezes18
11-12-2009, 23:26
1. Krzyczy 10-latek i nikt na to nie reaguje u niego w domu?
2. Przy 1 sytuacji był wtedy infi pod innym nickem też na niego krzyczał, nawet wulgarnie (wybaczamy), nie miał admina musiał wejść Bogu i go uciszyć...
3. Będę chciał sobie sobie zmutować dziecko to to zrobię.. i będzie siedzieć z nosem w książkach żeby nie być w przyszłości tak głupim jak ja, a nie przed komputerem... Ale nie sądzę żebyście mieli w sprawie robienia dzieci więcej do powiedzenia...
4. Od dziś będę wam pisał na gg-nie ma problemu
5. Temat do zamknięcia...
MR.GIBON
11-12-2009, 23:35
Ad.
1. Niestety nie obejmujemy prawami administracyjnymi rodziny 10 -latka :-)
2. Infi nie może wszedł kto inny i załatwił sprawę .
3. Twoje plany na przyszłość nie interesują forumowiczów w żadnym stopniu .
4. Takie jest prawo gracza - kontakt z adminem w razie problemów .
5. - zgadzam się .
(sry za spam - ale teraz już chyba jest wszystko dobitnie wyjaśnione ) :-D :medit:
by Gibon
infinite
12-12-2009, 00:08
ok to ja zamykam i raczej banujcie za takie cos;]