Zobacz pełną wersję : Problem potrzebna szybka pomoc
MyguS aka tbC*
01-12-2009, 18:55
Joł.
Mój komp działa TYLKO na 16 bitach. Przy opcji 32 bity gra wyłącza się gra. (Gdyby mi działało 32 na 100% bym na niej grał)
Komputer:
Intel Celeron CPU 2.80GHz
1 GB RAM
Gram na opcji Software (Renderer) bo przy innych mam jeden mega pokaz slajdów.
Proszę jakiś ogar na odpowiedź. Jeżeli będzie mi po pomocy działało ofc dam "pomógł".
Help Me !
Mam takie pytanie masz sterowniki do grafiki ? Bodajże miałem taki problem bo nie miałem sterów nie mogłem zmienić na lepsze niż Software.
ja tak mialem jak na starej grafie smigalem geforce xf4 62mb 32bity ale po zmienia na 256mb i 256bitow bylo ok mysle ze wejdz na stronę firmy ktora produkuje twoja karte i scagnij najnowsze stery i bedzie ok pozdro! :>
MyguS aka tbC*
01-12-2009, 22:47
Obaj pomogliście :cool: ale najgorsze jest, że po sciągnięciu najnowszych sterów owszem włączało mi się na 32 ale się ścina :? 8/
infinite
01-12-2009, 23:17
a zmien na OPENGL i wtedy sprobuj 32 bit:)
tez mialem taki problem dawno temu i to pomoglo:)
KupsztalJeza
02-12-2009, 11:18
Zrób tak jak Ci mówią wyżej, a gdyby nie pomogło sprawdź czy monitor jest podłączony do
poprawnej karty graficznej bo komp ma zazwyczaj 2 karty 1 to co była od początku <-- karty wewnętrzne są zazwyczaj do dupy chyba że masz komputerowego monstera ;D a 2 to taka co mogłeś sobie dokupić ta lepsza. Więc przełóż i sprawdź . Ja mialem to samo ino że jeszcze do tego wyskakiwał blue screen xD to kupiłem nowa kartę i śmiga