PDA

Zobacz pełną wersję : [BAN]Die$eL^

Die$eL^
28-11-2009, 22:31
Dostalem bana od maxa albo Eragona, poniewaz Eragon rzucal do mnie obrazliwe slowa,
Prosilbym o ss od Admina Eragon poniewaz kazdy ban powinien miec dowod, więc prosze o Screen Shota :-)
Oraz tego na ktorym mnie obrazales ;-)
Dostalem bana na 5 min ale wszedlem bo nie wiedzialem jaki byl powod, nie bede zmienial ip
i prosze o unbana..

IP 87.206.160.10

To ze jestes "CELEBRITY" csp ktora jest "bardzo sławna" mnie nie obchodzi :-)

Eragon
28-11-2009, 22:35
Powód - upierdliwość, cwaniactwo, wkurzanie, rządzenie się, podważanie pracy admina, dziecinność.
Mnie to nie obchodzi, że jesteś małym dzieckiem, nie ma taryfy ulgowej.

Die$eL^
28-11-2009, 22:40
4. Admin powinien być uprzejmy dla graczy.
9.Banuj tylko w ostateczności!!
11.Zanim zbanujesz kogokolwiek musisz mieć konkretny dowód argumentujący swój czyn.
* za przekleństwo - screenshot z dowodem jak dany gracz przeklina
* za cheaty - screenshot (komenda amx_ss "nick" "ilość ss") lub demko ( komenda amx_record "nick"; amx_stop "nick") z używanymi haxami.

Z godnie z regulamienm admina serwera FFA, zlamales je ;-)

Dostane unbana czy nie ?

KnifeMan
28-11-2009, 22:41
No podważanie decyzji admina to jest ban trochę większy nawet. ;p

Taryfa był a i tak. ;p

Die$eL^
28-11-2009, 22:41
Ale ja dostalem bana na 5 min a potem chyba perma ..

Encore
28-11-2009, 23:11
Byłem przy tym i popieram Erag0na Zachowywałeś się jak gówniarz 12 letni i jeszcze weszłeś przed końcem bana..... Ograni się człowieku.... Wyzywałeś jeszcze wcześniej nie tylko jednego czyżby okres? :/

Die$eL^
28-11-2009, 23:15
Wyzywalem?.
Jezeli napisalem ze to ze masz admina nie usprawiedliwia Ciebie no to pozdro ,
Kogo wyzywalem? hahahahaha

Encore
28-11-2009, 23:17
Choćby mnie zal.... :/ i chce właśnie zgłosić skargę na niego bo mnie też wyzywałeś koleś.... :/

[ Dodano: 28-11-09, 23:23 ]
Następnym Razem Zrobię SS`y i wrzuce na forum i zobaczymy.. co za lou :-P

Die$eL^
28-11-2009, 23:25
Ciebie wyzywalem ?
hHAHaHHAHAhAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA
Zrob ss a nie pierdol.. ;-)
I zamnij paszcze bo klamiesz :cool:
Dostane unbana czy nie -.-?

max_rezydent
28-11-2009, 23:31
Jak już to dostałeś bana ode mnie bo miałem cię dość... Zadając swoje głupie pytania, które jedno z nich mnie obraziło, wchodząc na sferę prywatności. Ode mnie dostałeś bana na 5 minut...

Die$eL^
28-11-2009, 23:35
A drugi ban na ile byl?
Max co ja napisalem? bo moim zdaniem te slowa nie byly obrazliwe, tylko mialy ceche "demotywatorów"... chcialem tylko powiedziec ze to ze ktos jest adminem to nie znaczy ze moze sobie tak pozwalac i mnie obrazac od idiotow,

Napisalem tylko "24 lat i cs?" no bo to mnie naprawde zdziwilo,
Sorki jezeli to cie obrazilo

KnifeMan
28-11-2009, 23:36
Następnym Razem Zrobię SS`y i wrzuce na forum

To zrób.

Dobra koniec spamu. Eragon czy tam Max odbanujcie go bo wygląda na to że ma perma. Zamykam bo te posty niestety odzwierciedlają waszą całą zawartość intelektualną, jednocześnie pogrążając nasze forum w największej zapaści o ile taki ranking istnieje.