Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [skarga2] ban od andri99

Batman1987
17-11-2009, 16:46
[MiniBANS] ===============================================
[MiniBANS] Masz bana na tym serwerze!
[MiniBANS] Dostales go permanentnie
[MiniBANS] Zbanowany nick : [p]aliwa [b]ezolowiowe
[MiniBANS] Przyczyna : ' nick '
[MiniBANS] Bana mozesz wyjasnic na http://foum.cs-portal.pl
[MiniBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0:0:966947968 '
[MiniBANS] Twoje IP : ' 83.15.131.42 '
[MiniBANS] =======================================

ban od gracza andri99 przedtem pewnie to samo.

powiem tak: nie zmienię nicku bo nikogo nie obrażam i będę na takim grał.
jeśli serwer będzie dalej prowadzony w taki sposób że admini rozdają permy na "krzyk" to milej będzie.

ostatni temat zamknęliście nie dając mi możliwości wypowiedzi.. a więc powiem tak że neu i ktoś tam jeszcze robią co im sie podoba na serwerze, widziałem nie raz obraźliwe nicki u niego a admin NIE REAGOWAŁ !!

nau czy jak ci tam nie puacz bo i tak nie zarobicie na tą trybunę hahahahaha!

sry.. chwila nie dyspozycji :D
H@ mam nadzieję że podejmiecie odpowiednie kroki bo to jest skandal, wiem że bez winy nie jestem.
trzeba co niektórym skrócić łańcuch.

[p]aliwa [b]ezolowiowe to nic takiego złego chyba ?

neU
17-11-2009, 16:52
jesteś ciota ;*********
0000000000000000000
http://i35.tinypic.com/28s1mwh.jpg

nau czy jak ci tam nie puacz bo i tak nie zarobicie na tą trybunę hahahahaha!
My pracować nie musimy ;* znajdziemy se takie frajerki jak Twoja matka - one się na tym znają i jak na razie dobrze się spisują.

Wara
PS. Możecie dać mi warna

PS 2. Jak chcesz wyleczyć kompleksy to na PW bij

PS 3. Batman1987 - bansuj dziwko ;*

Andri99
17-11-2009, 16:53
Tak, ban dostałes za nick jaki miales poprzednio obrazalem mnie bo miales andri997. klutnie z neuqiem i wyzywanie i za to masz bana. caly czas odemnie

Batman1987
17-11-2009, 17:10
nie grałem na nicku andri997, jak nie masz dowodów to nie oskarżaj!

a neuq to dziecko neo, mocny w gębie i nic po za tym, umie tylko sie naśmiewać i obrażać a jak sie coś do niego pisze to od razu puacz i zgrzytanie zębów ^^

neu podobno twoja stara obrabia na śródmieściu pały ?

andri zamiast bronić kolegę z virtuala to powinieneś zareagować a skoro tak nie robisz to jesteś nie godny admina.

Galardo
17-11-2009, 17:11
Dobra poprzednia kłótnia to jedno a widziałem, że grał sobie i po jakimś czasie dostał bana i to jeszcze perma. Jak tamta sprawa została wyjaśniona to po co dajesz mu perma za kłótnie na forum ?? Wyjaśnijcie mi to bo nie rozumiem.

Batman1987
17-11-2009, 17:15
Galardo.
to jest tak gram sobie kiedyś a neu i ktoś tam jeszcze non stop zmieniali nicki a to żydzew a to to i tamto a admin nie reagował na takie nicki.
więc pewnego razu wpadłem na serwer z nickiem "pb - paliwa bezołowiowe" i od kopa perma dostałem i sie pytam gdzie ta sprawiedzliwość ???

Ozi*
17-11-2009, 17:17
jak niezauwazyles juz 1 osoba gra z nickiem pb i dlatego dostales 1 perma, nastepnie jak nie zauwazyles to z tego samego powodu dostales 2 perma ! Zmien nick i po klopocie !

Batman1987
17-11-2009, 17:19
zrozum to że to nie jest podszywanie!
a za podszywanie czy głupie nicki nie daje sie perma!

tu chodzi o to że "na układy nie ma rady"
choćby racja była na 200% po mojej stronie to i tak dostane perma + 4283457265 warnów na forum bo dzieciak neu to pupil administracji który liże im dupe..

neU
17-11-2009, 17:25
Słuchaj szczylu zafajdany, jeżeli tak bardzo chcesz sprawdzić czy tylko jestem mądry w gębie, to już Ci napisałem żebyś bił na PW... to po 1
po 2 byłeś wielokrotnie upominany, dostałeś unbana i miałeś zmienić nick. Nie zmieniłeś !? to ciąg
po 3 widzę że wchodzi napinacz rodem z neo na serwa, nawet się nie odzywam a ty wyjeżdżasz z tekstem o zbieraniu kasy przez PB.

Więc P&P ! Napinatores...

Żegnamy cię alleluja, żegnamy cię alleluja, żegnamy cię alleluja żeeeeeeeegnamy cięęęęęęęęęę

"Jeżeli osoba wchodzi nadal na skradzionym nicku bany się powtarza, a w rezultacie admin może wymierzyć perma" - by knife

Eragon
17-11-2009, 17:27
Poprostu zmień nick, PB - to skrót od Polonii Bytom, gdybyś miał coś obraźliwego związanego z jakim kolwiek innym skrótem, np TSW, ABG, KKS KSC. TO też byś dostał bana. Proste, nie akceptujesz zasad - nie graj tu. Zamykam.

infinite
17-11-2009, 18:42
a ja powiem ze wina jest po obu stronach:)

juz mowilem tez do niego aby nick zmienil:) ale on jest albo glupi albo uparty jak osiol.
MASZ ZMIENIC NICK

co do neu to daj juz spokoj bo tez przesadzasz:) Badz madrzejszy i ogarnij słownictwo:)

KnifeMan
19-11-2009, 15:24
Nick należy do Neu i wina jest widoczna.