Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [skarga] ban z rcon'a

Batman1987
15-11-2009, 19:52
[MiniBANS] ===============================================
[MiniBANS] Masz bana na tym serwerze!
[MiniBANS] Dostales go permanentnie
[MiniBANS] Zbanowany nick : pb - paliwa bezolowiowe
[MiniBANS] Przyczyna : ' NICK '
[MiniBANS] Bana mozesz wyjasnic na http://foum.cs-portal.pl
[MiniBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN '
[MiniBANS] Twoje IP : ' 83.15.131.42 '
[MiniBANS] =======================================
vck killed FF||korni007^ with grenade
A Vote will occur to choose the next map in 9 minutes
Masz Bana!

od kiedy daje sie permy za nicki ?? w nicku nie było żadnych wulgaryzmów itp.
bana dostałem z rcon'a prawdopodobnie.

Szanowna administracjo! - OGARNIJCIE SIE (tekst Eragona ^^)

Wczoraj byłem świadkiem grając na cs-serwer gdzie było 10 nicków rudylew (to jest admin serwa FFA) i wszyscy dostali bana tylko na 60 minut po za tym pb to żaden nick i nie ma mowy o podszywaniu się.

WW^
15-11-2009, 19:57
jezeli mozesz to zmien nik zeby nierobic problrmow unban

shift
15-11-2009, 20:03
Wiec tak ja na pewno ci tego bana nie dałem nie bylo mnie o tej porze Galardo nie sadze chyba ze infi.... Odbanuje cie i sory za trudności

infinite
15-11-2009, 20:17
mnie nie bylo w domu:) dopiero wrocilem wiec ja umywam rece :)

neU
15-11-2009, 21:28
Więc, po 1 niech mod nie zamyka działu po 5min, a admin niech nie podejmuje takich pochopnych decyzji, jak się jeszcze ludzi nie zdążyli wypowiedzieć. Niektórzy nie siedzą 24/h na forum.

Za co ban poszedł - za wyśmiewanie się z czyjegoś niku. Ktoś gra na nicku "pb" nagle wchodzi napinacz (owy Batman1987) i ustawia sobie nick - "pb - paliwa bezolowiowe".

Zostałeś upomniany żebyś zmienił nick, ty nic, więc poprosiłem admina o załatwienie sprawy (i tak wam nie podam nicku).Ban moim zdaniem powinien zostać do jutra.

Więc jeżeli chcesz się pospinać to idź na forum tibi lub też do konkurencji.

Pozdrawiam, pb

WW^
15-11-2009, 21:36
Zgadzam sie z neu . niepodwazam zdania admina ale mogl dac bana na 1 dzien 2 godziny a nie perma i by calej sprawy niebylo sadze ze juz wszystko wyjasnione ?jak tak eragon mozesz zamknac

KnifeMan
16-11-2009, 10:39
Kradzież nicka to jest upomnienie a po upomnieniu jest ban równy = 30 - 120 min.
Jeżeli osoba wchodzi nadal na skradzionym nicku bany się powtarza, a w rezultacie admin może wymierzyć perma.