Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Poznajmy się!

Eragon
11-11-2009, 23:04
Założyłem ten temat z myślą o polepszeniu kontaktów między adminami. Bliższemu poznaniu się. Jeżeli możecie i chcecie, dajcie link do NK.

Mam na imię Krzysiek, mam 17 lat i uczę się w Zespole szkół nr2. w Bochni jako Technik budowy dróg i mostów. Interesuję się muzyką, sportem, książkami fantasy, grami RPG, . Nie pogardzę dobrym FPS, interesuję się również historią starożytną, oprócz tego jestem zagorzałym kibicem Wisły Kraków. Na CSP jestem od samego początku, choć zarejestrowałem się dopiero 2 miesiące po powstaniu portalu.

Link do NK : http://nasza-klasa.pl/profile/12412607

Pozdrawiam.

diLL
11-11-2009, 23:50
Aaa.. było już takie coś no ,ale ok :-P .

Mam na imię Piotrek ,mam 15 lat i chodzę do Gimnazjum nr.46 w Krakowie :-P . Interesuję się sportem, komputerami, sporadycznie grami MMORPG . Z przedmiotów szkolnych przepadam za Biologią,czasem Historia i J.Polski ( ścisłych nienawidzę ! ). Na CSP jestem od roku ;-) .

Pozdrawiam .

Galardo
12-11-2009, 08:02
Eragon może ty wybudujesz nam drogi xDD

Mam na imię Witold/Witek, mam 15 lat 2 styczniu 16, chodzę do 3 klasy Gimnazjum nr 1 w Sieradzu.Interesuje się komputerem, gram trochę w nogę. Lubie dobre gry RPG i MMORPG, RTS i tym podobne i oczywiście CS. To chyba wszystko ;] Na CSP jestem od marca tego roku. Pozdro i zachęcam do dalszych wpisów.

KnifeMan
12-11-2009, 17:31
Mam na imię Mateusz, jestem rówieśnikiem Witka, w Styczniu też kończę 16 lat i chodzę do tej samej szkoły i do jednej klasy z Witkiem. Lubię takie lekcje jak: Historia, Angielski, Godzina Wychowawcza, a zwłaszcza cale je przegadać m.in. z Witkiem. :D Lubię gry RPG, MMORPG i strategiczne, a zwłaszcza: Saga Heroes, Disciples 2, Dungeon Siege 2, Lokiego, Widźmina i serię Age Of...

http://nasza-klasa.pl/profile/3851544

infinite
12-11-2009, 19:24
Mam na imie Bartek, mam 18 lat:) lubie piwo,wodke itp:)
gram w pilke w miejscowym klubie. Ucze sie w Liceum nr 1 w Brodnicy na kierunku matematycznym;d Lubie matme wf gegre histe:) Do tego fajne dziewczyny i imprezki:D Na csp prawie rok:D

WW^
12-11-2009, 19:55
Mam na imie Paweł mam prawie 15 lat jeszcze brakuje nie całe 2 miesiace :)lubie zapalic Black Devil-e alkochol spozywam sporadycznie:P Grałem kiedys przez 2 miesiace vive kielce dla dzieci ale zahorowalem nie chciało sie chodzic na treningi itp lubie cs gram w zielone imperium lubie siatkowke pilke reczna i kosza.

shift
12-11-2009, 20:40
Witam mam na imię Piotr chodzę do 2 klasy szkoły zawodowej (zawód Murarz) Mam ukończone 17 lat i 6 miesięcy :D Lubie grac na Konsolach :P mało powiedziane uwielbiam :D na csp jestem juz 2 lata jak widać często przesiaduje na cs'ie gram na platformie steam chyba to wszystko....

LazLo
12-11-2009, 21:40
Witam, mam na imię Emil, chodzę do 3 klasy gimnazjum, mam 15 lat (w lutym 16). Interesuję się głównie płcią przeciwną :) oprócz tego to hardware, piłka nożna, muzyką. W przeciwieństwie do diLL'a nie cierpię BIOLOGI, tak samo chemi... Na csp jestem od 2,5 roku (zarejestrowałem się 5 miesięcy po jego powstaniu) i mam nadzieję, że jeszcze bardzo długo będę tu gościł :)

Mac Gyver
02-01-2010, 17:35
Witam, nazywam się Grzesiek, mam 15 lat i chodzę do 3 klasy Gimnazjum w Lublinie. Nawiązując do wypowiedzi LazLo, to ja nie cierpię biologii, ale za to bardzo lubię chemię. Z innych przedmiotów to informatyka i angielski, nienawidzę J. polskiego. Interesuję się webmasteringiem, programowaniem, sportem itp. Na csp prawie rok.

Ozi*
05-01-2010, 21:55
Witam, na imię mam Wiktor, mam 15 lat i chodzę z Knifemanem i Galardo do klasy. Interesuję się piłką nożną, grafiką i informatyką. Nie znoszę geografii ani j. polskiego. Widzę, że każdy pisze od kiedy jest na csp, więc ja jestem od prawie roku.

uniq
06-01-2010, 14:16
Witam. Mam na imie Mateusz , pochodze z Targowiska sąsiedzniej wioski Eragona :D
mam 15 lat . Interesują mnie panienki ;p buehheaehdhas ;d hmm piłka nożna , ogólnie sport . Dużo czasu przesiaduje na dworze a zwłaszcza teraz ,snieg ;d , oraz w lecie jezdzę na deskorolce ;d . interesuja mnie gry typu : heroes , avatar . saga coda . crysis , wiedzmin , nfs i wszystkie popularne gry ;p . na csp jestem Prawie prawie !!! od początku . nie znoszę szkoły a w tym lekcji geografi , chemi , biologi moze to przez jednego nauczyciela ,dalej polskiego , matematyki , histori ,niemieckiego , angielskiego itp itd ;d uwielbiam w-f , informatyke , Godzinę wychowawczą ;d technike to wszystko co przesiadujemy na komputerze ;d ..

BeneNati
28-01-2010, 23:55
Mam na imię Hubert, mam 17 lat, jestem z Kłaja (pr0). Chodzę do ZSŁ w Krakowie na profil informatyczny. Interesuje się informatyką (głównie to grafika i software), lubie grać w nogę, w siatkę a w zime poszaleć na nartach (oj baaardzo lubie) :D Na CSP od roku. Kiedyś byłem maniakiem gier, teraz to jakoś przeszło. Lubie jak mi leci dobra nuta w winampie. Lubie dobrze zjeść ( nie zawsze zdrowo ). Nie lubie 3/4 przedmiotów :D