PDA

Zobacz pełną wersję : AMXX na serwerze FFA

KnifeMan
08-11-2009, 13:08
Witam chciałbym złożyć zażalenie na to co jest powgrywane na serwerze i na instalatora. Sprawy forumowe nie mają nic wspólnego z resztą jakby co SaveD. Więc mam Ci do zarzucenia iż śmiałeś twierdzić że Galardo nie zna się na amx-ie. No może i się nie zna ale według mnie lepiej by to zrobił z gotowcem na niceshoot i pomocą google niż Ty, Twoja wiedza i to że od długiego czasu siedzisz już na www.amxx.pl . No bo spójrzmy prawdzie w oczy:

1. Menu głosowania na wybranie mapy utrudnia tylko grę nie wyłączając się.
2. Mapy w menu admina do zmiany mapy są chaotycznie porozrzucane kiedy powinny być zrobione alfabetycznie lub przynajmniej oddzielone de_ od cs_ i od awp_ i aim_.
3. Użycie komendy amx_psay powinno wyświetlać się na zielono zupełnie jak w @czacie bo inaczej jest bezużyteczna.
4. Brakuje mi pluginu na zmianę nicku graczowi który współgra z amx_ss i amx_record gdy gracze mają podobne nazwy lub ich nazwy składają się z kropek czy przecinków.
5. Jest zbyt dużo zbędnych map tak jak to powiedział Neu mamy większość map 4FUN.
6. Nie można wpisać powodu do bana.
7. Nie jest wgrana komenda mp_autoteambalance która czasem się przydaje.
8. Punkt najważniejszy. Na serwerze jest bug który automatycznie odbanowuje niektóre zbanowane osoby. Jestem tego pewny.

Wszystko co to jest zapisane zgłosiłem h@ i najprawdopodobniej jutro bądź w we wtorek Galardo przeinstaluje amx biorąc pod uwagę moje zalecenia lub nie.

Marioszz
08-11-2009, 13:36
1. Menu głosowania na wybranie mapy utrudnia tylko grę nie wyłączając się.

Faktycznie przeszkadza... lepszy byłby zwykły wybór bez rozkładu procentowego.

2. Mapy w menu admina do zmiany mapy są chaotycznie porozrzucane kiedy powinny być zrobione alfabetycznie lub przynajmniej oddzielone de_ od cs_ i od awp_ i aim_.

Tego nie wiem, ale jeśli to prawda to również jest to uciążliwe; )

5. Jest zbyt dużo zbędnych map tak jak to powiedział Neu mamy większość map 4FUN.
Racja :]

Ta komenda nie jest potrzebna... Lepiej wgrajcie plugin PTB ;)

tombcio
08-11-2009, 13:51
Racja :] Pisałem to do saveda a on nic, ja jestem żeby wywalić wszystkie aimy i awp zostawić tylko z 2.

infinite
08-11-2009, 13:52
A JA DODAM OD SIEBIE ZE ZA DUZO MUZY JEST NA SERWIE CO ODSTRASZA NOWYCH GRACZY:)

Die$eL^
08-11-2009, 13:58
Tak..
Knifeman ma racje...
Odbanowuje niektorych..
Dzisiaj na serwerze widzialem Mersa

Lou.
08-11-2009, 13:59
Widziałeś Mersa ponieważ saved powiedział mi że moge grac-.-

diLL
08-11-2009, 14:04
Eeee.. tam infi muza na serwie spoko , jakoś ja nie odczuwam jej w nadmiarze :-P .

Eragon
08-11-2009, 14:07
Zgadzam się z Knifeman'em.

Do tego dołoze fakt który stwiedził INFI już. Jest za dużo nut.

KnifeMan
08-11-2009, 14:10
No to jest chyba już wszytko jasne że nie tylko ja odczuwam te błędy.

Mac Gyver
08-11-2009, 14:11
To do cholery czy ja mówię, że galardo nie zna się na amxx???!!

Nie można mi napisać co jest do poprawienia? Naprawiłem wczoraj ptb, rank i inne....

LUDZIE ZROBIĘ WSZYSTKO i NIE RÓB KNIFE ROZPIERDUCHY NA FORUM...

Biologia, Angielski, Niemiecki, matematyka, fizyka i chemia same się na jutro nie zrobią. Jak jestś knife takim no lifem co ma kompa w łóżku i okulary -666 to gratuluje.

[ Dodano: 08-11-09, 14:13 ]

Racja :] Pisałem to do saveda a on nic, ja jestem żeby wywalić wszystkie aimy i awp zostawić tylko z 2.

Jest jedna mapa 4fun.......

8. Punkt najważniejszy. Na serwerze jest bug który automatycznie odbanowuje niektóre zbanowane osoby. Jestem tego pewny.

Haha, śmieszny jesteś... Nie bój się, jakby kogoś odbanowywało to byłoby to w logach.

Oj knife, ty jesteś rąbnięty. amx_cvar mp_autoteambalance 0/1

Biorąc knife pod uwagę twoją wadę wzroku -666 piszę:

Nad PTB siedziałem dzisiaj do 1:00 i działa.

KnifeMan
08-11-2009, 14:33
To do cholery czy ja mówię, że galardo nie zna się na amxx???!!

Dokładnie tak mi napisałeś na GG. Mam dać screen?

LUDZIE ZROBIĘ WSZYSTKO i NIE RÓB KNIFE ROZPIERDUCHY NA FORUM...

Po prostu zrobiłem temat.

Biorąc pod uwagę to co wczoraj mi napisałeś na sb że jestem niby nie sprawiedliwy tym razem poprawię swój błąd:

Jak jestś knife takim no lifem co ma kompa w łóżku i okulary -666 to gratuluje.
= warn

Oj knife, ty jesteś rąbnięty. = warn

amx_cvar mp_autoteambalance 0/1 - nie mam dostępu do cvarów i na War3 też nie miałem ale wiem że jak była wyjątkowa sytuacja kiedy ptb nie działa to bez cvarów mogłem tego używać zwykła komendą mp_autoteambalance 0/1

Nad PTB siedziałem dzisiaj do 1:00 i działa.

Według mnie źle zrobiłeś ptb nie jest potrzebne na tym serwerze, zwłaszcza jak h@ wyrażą zgodę i będą tam granę turnieje, mixy albo spary bo klan rusza. Po to jest ta komenda żeby w nagłych przypadkach używać tego. Do 1.00 w nocy? Ja nolife?

Za kłamstwo dotyczące Galardo i ich znajomości z AMX też dałbym Ci warna ale nie mógłbyś wtedy bluzgać więc na ten moment tylko dwa.

To nie jest temat przeciwko Tobie tylko wyrażam w nim własne zdanie i pytam innych na temat amx którego wgrałeś a nie rzeczy dotyczących bezpośrednio Twojej osoby więc z zwykłej kultury zastanów się zanim coś napiszesz. Według mnie praca którą wykonałeś nad serwerem jest gorzej niż żałosna. Tak samo jak praca nad tym tematem który nadal nie jest zrobiony tak jak powinien być:
http://www.forum.cs-portal.net/topics112/wszystko-o-serwerze-ffa-vt11059.htm

A to Twoje słowa i nie bluzgaj więcej na mnie jak uważam że czegoś nie potrafisz zrobić albo coś zrobione przez Ciebie jest wykonane mizernie bo to nie znaczy że coś do Ciebie mam:

"Saved CS (7-11-2009 13:01)
to nie znaczy, że cie nie lubię czy robie to ze złości
Saved CS (7-11-2009 13:02)
po prostu uważam, że
Saved CS (7-11-2009 13:02)
nie jest to fair
Saved CS (7-11-2009 13:05)
pomijając porachunki forumowe"

Mac Gyver
08-11-2009, 14:37
A idź ty do. WIESZ DLACZEGO NIE MASZ DOSTĘPU DO KOMENDY autoteambalance?

BO SHIFT CI NIE DAL FLAGI....

KnifeMan
08-11-2009, 14:38
Na War3 też nie miałem flagi.. po prostu to co zrobiłeś jest wykonane źle według mnie i ludzi którzy tutaj napisali.

baku
08-11-2009, 14:50
Zmieńcie @T :hah: :P

shift
08-11-2009, 14:55
Ok dość tego Dzis wgram amx ze stronki i jutro będzie już wszystko ok pozdrawiam !!!!

infinite
08-11-2009, 15:01
WEZ USUN TE MUZE!!!!

Mac Gyver
08-11-2009, 15:26
1. Votemap poprawiony
2. amx_nick "nick_gracza" "nowy_nick" już jest
3. minibans albo już działają albo zrobie wieczorem.
4. mp_autoteambalance zastąpiony amx_ptb 0/1

@edit:

MUZY NIE MA!

DZIALA JUZ WSZYSTKO, ŁĄCZNIE Z MINIBANS!

korni007
08-11-2009, 16:49
GJ saved nie weim co oni od cb chcą...
PS. Corobi na serwerze Mers???????? ten glupi cziter??

KnifeMan
08-11-2009, 17:22
No na razie robi bo cuuś się dzieje w dziale dla adminów.

korni007
08-11-2009, 17:24
Aha zapomnialem ze od dzis nie mam kolorka i wstepu do tego dzialu:]

neU
08-11-2009, 18:00
To ja bym jeszcze proponował, aby nie dawać adma na IP/SteamID.
Za dużo adminów gra na fejkach i się spinają, później nie wiadomo na kogo pisać skargę czy coś.

Wpisujesz /admin a tu ci się pojawia jakiś asdsa, aushdusa, Krzysztof Ku***a, Buldog etc.

shift
08-11-2009, 18:05
z tymi adminami na id to racja napisze posta zeby podali na pw nick i hasla !

infinite
08-11-2009, 18:25
nie no bez jaj:D ja chce na ID:D
mam jeden nick a na haslo jest do dupy;]
czasami na fejku obczajas czita a tak to oni znaja nicki admow

Galardo
08-11-2009, 18:33
Nie rozumiem twojej wypowiedzi ;] lepiej bedzie na nick bo bedziesz gral pod innym fejkiem i nie zobaczy ze masz adma wpisując /admin.

infinite
08-11-2009, 18:36
ale nie czaisz ze nie bede mial juz @chata na fejku;]

KnifeMan
08-11-2009, 19:44
Z jednej strony rację ma Galardo z drugiej jednak infi. Obie rację są równorzędnie ważne. Na war3 ze Streetem też mieliśmy ten problem ale został jednak admin na hasło.

Moja propozycja? Proponuję adminów na IP lub ID którzy grają cały czas pod jednym i tym samym nickiem chyba że kogoś sprawdzają na speccie po reconnectcie.

Mac Gyver
08-11-2009, 20:01
Poczekajcie wykombinuję plugin przypisujący jeden nick do steamid....