Zobacz pełną wersję : Cała prawda ...
Chyba dobrze wszyscy pamietają moją kłutnie z Knifem po turnieju ?
wiem ze wyszlo na jego, poniewaz ja bronie swojego zdania ze wszelką cene.
mam swoj honor i dume, i denerwuje mnie jak ktos mnie oszukuje albo obraża..
Napisalem temat w ktorym przeprosilem Knife'a bo moje zachowanie bylo niewporządku i w pelni sie do tego przyznaje, ale...
Knife wykorzystał to ze go przeprosilem, w pewnym stopniu mnie prowokuje, obraza... a gdy ja mu odpowiem dostaje bana na forum.. to niejest wporządku, ja pierwszy nie zaczynam.. :/
Wiem, że i tak wiekszośćludzi stanie za Knifem bo za wszelką cene bedą chcieli utrzymac tutaj swoje stanowiska ;/
Tutaj zamieszczam dowód
http://img215.imageshack.us/i/knifeb.jpg/
Jak odpisal mi na mojego posta w SB poczym jak napisalem cos o Mersie (jego koledze, ktory dostal perma za czity na naszym serwerze FFA) inni uzytkownicy tez pisali podobne posty, np.
Korni czy Saved ale,,
Mi odpisal to co widzicie na sceenie :?
odpisalem u potem troche obrazliwą odpowiedz
Szczekasz to ty ;] sprobuj dac mi warna a pozalujesz "No to po co do mnie dziecko szczekasz?" sam jestes dziecko, i tak jestes 0 ;] myslisz ze jestes starszy o rok i masz moda na forum i mozesz sie nademną wywyzszac ? wypierdalaj
bo niedam nikomu po mnie jezdzic...
szczeka to pies :razz:
tutaj zamieszczam screeeny z rozmowy gg :
http://img258.imageshack.us/img258/6275/knifen.jpg
http://img215.imageshack.us/img215/4849/knife2.jpg
Dał mi bana na forum. :razz:
Chciałbym zeby warny z mojego konta znikneły a Knife dostał jakąś nauczke, poniewaz Moderator niemoze sie wywyzszac nad zwykłymi Uzytkownikami, tylko dlatego ze ma wyzszą Range...
jeszcze raz prosze. Niebojcie sie ze stracicie admina czy jakąś inną range poniewaz on niema prawa bez podstawnie tego zrobic :-)
Pozdrawiam zbanowany Die$eL :?
Marioszz
07-11-2009, 11:18
xD
Wiecie, że to co tutaj się dzieje jest lepsze od Kabaretu Moralnego Niepokoju ? A Czarka Pazure bije już na łeb ;D
do tamtego konta zapomniałem hasła :(
Mac Gyver
07-11-2009, 11:23
Die$el mylisz się. Ja stawie się w takim wypadku po twojej stronie.
Knifowi po prostu się wydaje, że jak moda to mu wszystko wolno.
Jak już mówiłem pół roku temu....knifeman nigdy nie powinien dostać żadnej rangi, z uwagi na to, iż dowartościowuje się tutaj na forum i na serwerze, myśląc że jest kimś. A kim/czym jest? Kawałkiem śmierdzącej końskiej pały. Najpierw wszystkim dupę wylizał a teraz broni swoich co grają na haxach...
No co to ma być? Komu wy admina ***** daliście?
Teraz też muszę pisać z nowego konta, bo mnie zbanował...wtf ?!
Mac Gyver
07-11-2009, 11:30
A przepraszam, kto go wybrał?
Knife, interesuje mnie jedna rzecz. Za "wypierdalaj" diesel ma 8 warnów. Jeżeli mam się odnieść do ttego proporcjonalnie to ty powinieneś dostać 10
Czy ty sugerujesz mnie? Co do mnie, to akurat go banowałem jak szmatę zanim mnie wywalili za banowanie dupolizów ;)
KnifeMan
07-11-2009, 11:33
Ten ss knife2 podoba mi się bardziej, widać tam jak prawdziwe są Twoje słowa. Najpierw mówisz że go nie odbanowałeś, a za minutę twierdzisz że tylko wtedy kiedy zbanuję go za nic. Więc powiem Ci że to zaczęło się od wyzwiska od HitlerMana i za to powinieneś ponieść największe konsekwencje bo widać że na prawdę jesteś ciężko emocjonalny i nie znasz znaczenia tego człowieka. Porównujesz mnie? Moda który za obrazy w swoją stronę karze banem do potwora który od tak ludzi, Twoich rodaków i możliwe że jakiegoś przodka przetapiał na mydło. Zastanów się, jakim prawem mnie do niego porównujesz. Już wtedy powinieneś dostać dożywotniego bana tutaj. Ale dostałeś drugą szansę po tym jak mnie przeprosiłeś. Powiedziałeś że najlepiej będzie jak się nie będziesz do mnie lub o mnie odzywał. A w zdaniu w którym napisałeś wczoraj na sb nazwałeś mnie kłamcą i uważałeś że kryję cziterów. H@ War3 sam mu dał unbana i zabrał Ci admina. Następnie Twoje kłótnie w turnieju. Sędziowie i cała Twoja drużyna poparła mnie prawie w 100% ale Ty miałeś swoje ale. Dlatego teraz mówię albo on albo ja. Nazbierało mu się potąd. HitlerMan, niesprawiedliwy sędzia, kłamca itp. Wzywam Radę Adminów do podjęcia decyzji bo ja tak tego nie zostawię... on musi opuścić CSP bo i tak nie jest pożyteczny a tylko mi utrudnia i psuję mi nerwy. Albo on albo ja. Chcę abyście wypowiedzieli się na temat tej kłótni, jego i jego zachowania.
No tyle co ja jestem na forum już to takiej sytuacji nie widziałem aby po koleżeńsku załatwiać kolegom Admina i żeby banować wejście na forum po prywatnej rozmowie na GG.
Knife, teraz widać że nie wiesz jak powinien zachowywać się moderator na forum. Powinieneś wiedzieć jako moderator że nie daje się warnów za to że ktoś tam Cie obraża na GG lub coś w tym stylu. Rozumiem jak by Cie obraził na forum, ale na GG? Moderator nie powinien się też zachowywać tak w stosunku to userów. Powinieneś to z nim wyjaśnić do końca na GG a nie bo Ty jesteś z kolegą przed kompem masz range moda i możesz wszystko, to wchodzisz na forum i dajesz mu warny. Inna sprawa jak by Cie obraził na forum...
Nie nadajesz się.
PS: ex0n Ty to wgl żyjesz?
KnifeMan
07-11-2009, 11:36
Nie SaveD warny dostał za całokształt... za całość bo ja go mam już dosyć rozumiesz? Albo on albo ja. Za jego upierdliwość, kłamstwa, przekręty, kłótnie za wszytko, a wyzwisk mało było? Saved też nie wiesz kto to Hitler? Podobno tak dobrze za komuny było. Wszyscy jesteście wzorowi.
Mac Gyver
07-11-2009, 11:36
Czy ty sugerujesz mnie? Co do mnie, to akurat go banowałem jak szmatę zanim mnie wywalili za banowanie dupolizów ;)
Przecież nie ty go wybierałeś:P
on musi opuścić CSP bo i tak nie jest pożyteczny a tylko mi utrudnia i psuję mi nerwy. Albo on albo ja. Chcę abyście wypowiedzieli się na temat tej kłótni, jego i jego zachowania.
I znowu wielki pan hitlerman pokazuje jaki to on jest WAŻNY
Poza tym, naucz się pisać debilu, bo te sklepke liter się szyfruje dość długo w normalne zdania.
HitlerMan to nieja zaczolem mowic tylko ktos inny. owszem mowilem tak bo ty tez mnie obrazales..
i nie rob z siebie wykorzystanej dziewczynki bo zaraz wszyscy sie wzruszymy :(
add ma racje. Miałem pisać wcześniej ale się powstrzymałem Knife to ze wyzywacie się na GG to wasza sprawa ale to ze za to On dostaje warny i bany na forum to przegitka ;] Ty łamiesz chyba co 2 punkt w regulaminie, który powinieneś przestrzegać jak dekalogu !!!!
KnifeMan
07-11-2009, 11:41
To było na forum... Add nie doczytał właśnie z nim gadam.. Dobrze że jesteś tacy najlepsi i mądrzy i czytacie wszystko a potem piszecie bo inaczej to byście kogoś ujebali przypadkowo ;]
Mac Gyver
07-11-2009, 11:42
No tyle co ja jestem na forum już to takiej sytuacji nie widziałem aby po koleżeńsku załatwiać kolegom Admina i żeby banować wejście na forum po prywatnej rozmowie na GG.
Knife, teraz widać że nie wiesz jak powinien zachowywać się moderator na forum. Powinieneś wiedzieć jako moderator że nie daje się warnów za to że ktoś tam Cie obraża na GG lub coś w tym stylu. Rozumiem jak by Cie obraził na forum, ale na GG? Moderator nie powinien się też zachowywać tak w stosunku to userów. Powinieneś to z nim wyjaśnić do końca na GG a nie bo Ty jesteś z kolegą przed kompem masz range moda i możesz wszystko, to wchodzisz na forum i dajesz mu warny. Inna sprawa jak by Cie obraził na forum...
Nie nadajesz się.
PS: ex0n Ty to wgl żyjesz?
Exon nie ma pojęcia co się tu dzieje i trzeba mu to uświadomić.
Knife napisalem ci 1 posta na forum, a potem rozmawialismy na gg ;)
KnifeMan
07-11-2009, 11:46
a te wczorajsze? uważasz że ja zacząłem bo patrzysz tylko na mój dzisiejszy...
obrazilem cie?
napisalem tylko
ze mysle ze i tak mers dostanie unbana bo opowie jakąs bajeczke ze to grał jego brat czy cos.. a ty ze jestes jego kolegą bedzie miał latwiej.
dalej napisalem ze...
Pamietam jak na war3 czitowal i jak zwrocilem mu uwage dal mi bana.. i tak sie skonczylo ..
tak cie to dotchneło ze porownales mnie do psa ? kto zaczyna? napewno nie ja :]
KnifeMan
07-11-2009, 11:53
Równie dobrze mogłem napisać pluć.
Moze do ciebie tak znajomi sie zwarają :( ale nie do mnie :-)
Wogóle nie rozumiem po co ten temat został założony.Diesel jak chcesz tą sprawe wyjaśnić to wyjaśnij to z knifeman.Masz talent do denerwowania ludzi!
Ta sprawa nie ma być wyjaśniona z knifemanem tylko z exonem
Jak mam sobie z nim wyjasnic ? dal mi bana na forum i zablokowal na gg ;/
wlasnie..
Saved true
ja oczywiście stoję po stronie Die$eL^ , z tego co tu przeczytałem
KnifeMan
07-11-2009, 12:01
Masz talent do denerwowania ludzi!
Ja bym mu spokojnie dał za to 100 tys. Euro w Mam Talent
Umiejętność na poziomie mistrzowskim.. jakich mało
Ty bys dostal Oskara za role Pokrzywdzonej dziewczynki zarowno Pana i Mistrza wszystkich ludzi :)
Nie jestem moderatorem ale.
Forum to nie GG żeby spamować takie tematy, odblokuj go na gg i sobie to tam wyjaśnijcie. Napisz do Dilla niech ruszy dupe i zdejmie mu te warny, zamknij temat. :/
1. Disel morde trzym.
2. KnifeMan raczej Żeton, jesteś trochę naiwny... eh dobra mówiłem że nie zapisały mi się ssy bo grałem na WH i w ogóle nie tylko wtedy tak grałem. Mój ziomek nic nie wiedział ale muszę przyznać że takiej kur,wy jak Disel to jeszcze nie wiedzialem. Dziecko jeździ ludziom po rodzicach tak jak kiedyś Dillowi i mi. Tak w ogóle to sorki Knifu o niczym nie wiedziałeś ale no cóż i tak mnie to je,bie teraz. Jutro możemy pójść pograć na hali w gałę a Ty Disel idź w ogóle posssać trochę rufusowi bo ja jemu nie doruwnuję w opanowaniu wspomagaczy. 3/4 tego portalu same zjeby i konfidenci tacy jak Disel. Pozdrawiam cziterek Mersik ;]
No i w czym to pomoze?..
Trzeba zapobiegac takim sytuacją na przyszlosc :|
KnifeMan
07-11-2009, 12:11
n/c
@close
Tu się tak wielkie GG zrobiło ,że już nie wiem gdzie jest początek o,o .Najpierw jeden na drugiego mówi , potem drugi zmienia zdanie i mówi na pierwszego ( no co to kurde jest ?) . Szczerze powiem ja tutaj nie wybiorę strony,albo on albo on bo to jest hmmm.. trudne i "ciut" dziwne ? KnifeMan , najpierw piszę "albo on ,albo ja" a zaraz po tym zamyka temat no to chwileczkę , powiedziałeś "wybierajcie" i co teraz mamy niby zrobić? A Mers , też trochę przesadził , bo pojawił się "niczym grom z jasnego nieba" i kolejny który stanął po stronie Knife ( no bo przecież kolega ) ... Kiedyś ,czyli dokładnie rok temu było całkiem inaczej , może też było parę sprzeczek lecz była inny klimat . Admina dostawało się ,że tak powiem za "wyróżnienie" ,normalnie się składało podanie inni powiedzieli co i jak no i decyzja zapadała "Tak" / "Nie" . A teraz? Admina na admina najeżdża , admina się dostaje po koleżeńsku i w ogóle jest wielki zamęt ... Albo rozwiążecie to między sobą ,albo na prawdę będzie trzeba dokonać wyboru .
infinite
08-11-2009, 15:51
a ja powiem tyle przez te wasze SZCZENIACKE KŁÓTNIE I WYBRYKI CIERPI FORUM,
macie jakis problem ustawcie sie w realu i rozwiazcie problem:)
nie bede nagradzal warnami bo za duzo osob by dostalo:)ale ogarnijcie slowa;]
Aj Infi tak myślę ,że to już sprawa zamknięta ^^ .