Zobacz pełną wersję : [Admin]Tombcio.
Nick:Tombcio.
Platforma Steam czy NonSteam:Steam
Staż:3lata
Znajomość amx:B.Dobra
W jakich godzinach dostępny:Po szkole i wieczorem
Nr gg:4498460
Coś od siebie: No więc na csp jestem od pierwszego 12 slotowego serwera sponsorowanego przez unixstorm,więc mój staż tutaj jest duży, byłem adminem na każdym serwerze tego portalu. Reklamuje już serwer wśród znajomych na steamie, zaraz zacznę reklamować serwer na innych forach.
Proszę uargumentowanie swoich odpowiedzi.
Mac Gyver
02-11-2009, 14:13
Oczywiście, że jestem za. Doświadczenie masz, więc co :F
korni007
02-11-2009, 14:56
Tak botq
infinite
02-11-2009, 16:01
jestem na tak. chociaz troche przy młody:D
KnifeMan
02-11-2009, 17:05
Młody, kłótliwy i ja nie jestem pełnoprawnym ani h@ FFA więc nie wiem czy wam się będzie z nim dobrze pracowało dlatego wstrzymuję się od głosu.
Młody Jesteś tylko o rok starszy więc się tak nie wywyższaj.
KnifeMan
02-11-2009, 17:26
No ale ja nie powiedziałem że jestem stary tylko że Ty młody czyli nie skłamałem. Ja też jestem młody, nie zaprzeczyłem. ;]
A wiec powiem krotko :) :P TAK ogłoszenie wyników (kto zebrał jawiącej głosów na TAK) odbędzie się już za 3 dni :) czyli 04.11.09
Wiedzmin
02-11-2009, 19:27
Stary bywalec na serwerach i na forum, doświadczony w roli admina. Jak najbardziej na TAK.
Tak, długo na forum dobry staż. Ogólnie jestem za starymi adminami csp ;-)
KnifeMan
02-11-2009, 20:03
Shift patrz bardziej na komenty, nie na głosy. ;p
przemo78
02-11-2009, 23:04
Jestem na TAK ogarnięty i staż dobry.
KnifeMan
03-11-2009, 08:32
byłem adminem na każdym serwerze tego portalu
Ta czyli jakiś przywilej żebyś sobie kolekcję zebrał? ;>
Poza tym z tego co wiem z własnych obserwacji i tego co mówił Street to słabo się sprawowałeś na War3FT, dlatego też szybko go straciłeś :] Ale fakt że trochę czasu admem byłeś tam.
Poza tym z tego co wiem z własnych obserwacji i tego co mówił Street to słabo się sprawowałeś na War3FT, dlatego też szybko go straciłeś :] Ale fakt że trochę czasu admem byłeś tam. Po prostu w sierpniu nie miałem jak grać i już bym adma odzyskał tylko najpierw streetowi komp się zrypał, a potem serwer poszedł się WIECIE CO DALEJ.
KnifeMan
03-11-2009, 17:12
Słyszałem coś innego ale powiedzmy że tak było i czekajmy na wypowiedzi h@.
Knife myslisz ze jestes o rok starszy od nas i jestes od nas mądrzejszy i dojrzalszy ?
Przemysl to..
Staż jest najwazniejszy !
Oczywiscie ze na TAK
Knife myslisz ze jestes o rok starszy od nas i jestes od nas mądrzejszy i dojrzalszy ?
Przemysl to..
Staż jest najwazniejszy !
Oczywiscie ze na TAK
Jest tylko rok starszy a po twojej ostatniej kłótni sądzę, że jest mądrzejszy ale i tak głupszy odemnie xDD
Rekrutacja zamknieta wyniki pod linkiem http://www.forum.cs-portal.net/topics111/wyniki-rekrutacji-na-adminow-vt11083.htm#65663