Zobacz pełną wersję : Jak walić z noża?
Witajcie.... Dużo ludzi w walce na noże lub w innej walce z nożami leci na hama aby walić trzymając lewy guzik myszy... myślą ze walą z szybkim tempem i zabiją ale sie mylą... aby zabić kogos z lewego przycisku myszy trzeba walnoc 20 razy lub 4 razy w głowe... zaś prawym zanim ktoś walnie 20 razy to ktoś walnie 2 i wróg padnie...
Ale jeśli ktoś ma z 20-30 hp możecie walić z lewgo nic sie nie stanie... ale jak ma ktoś 100 to poco szarpać sobie nerwy??
Ciekawostka: Gdy na kogoś biegniecie wciśnijcie prawy i szybko kucnijcie bo prawie wszyscy Pr0 proboja walnoć w głowe lub w szyję wiec wogle was nie trafią
Autor:Vaz
Sasek666
27-11-2007, 08:02
hehe dobre xD ;] gorzej jak bot chce trafić xD
Sasuko ale wiesz ze nic za darmo xD dajesz 102 zl:D
polska753
27-11-2007, 14:34
wiesz ja zawszy podbiegam do typa skacze i wciskam prawy przycisk :P tak dwa razy i koleś pada i mnie nie może trafić :P jak tak skacze :P
Ja zawsze nabiegam z boku, biegne prosto, a w ostatniej chwili skręcam i uderzam, większość chybia. :-D
Polska753 a skoki to sa bledy... bo jesli podskoczysz a ktos cie walnie to dostaniesz i bedziesz musial poczekac chwile aby walnco a on cie walnie szybciej
Ja zawsze biegne i prawy naciskam ale teraz trenuje biec odskaczyc i w skoku dopiero prawy przycisk to dezorjentuje przeciwnika ;-D
wiesz ja zawszy podbiegam do typa skacze i wciskam prawy przycisk :P tak dwa razy i koleś pada i mnie nie może trafić :P jak tak skacze :P
Też prawda
polska753
07-12-2007, 16:12
Też prawda
Echh może napisz coś więcej?? Jaką Ty masz taktyke..?
Ja najczęście robie tak jak ty napisałeś polska753 czyli biegnę z nożem na gościa skacze i prawym przyciskiem myszy go dedam. Ale nieraz jak widze że gościu ma 20 hp mniej to wale go na hama z lewego przycisku myszy.
heh... najfajniej to jest się pobawić i poskakać BunnyHop'em wokół przeciwnika trochę się oddalić udawać, że atakujesz itp.
wie ktos moze jak pisac na cs komendy typu lol??
;-( ;-( ;-( :shoot:
No dobre zgadzam się z Sasuko gorzej jak bot chce cie trafić xD
Jest jeszcze dobry sposób na sadzenie hedów z noża :P trzeba podbiedz jak najblizej gościa wcisnąć prawy przycisk myszki i lekko poziągnąć do góry potrenujcie a zacznie wychodzić ;]
dobry poradnik, dzięki za jego napisanie ; )
range[r]
21-01-2008, 20:49
Nom przydał się.
Ale ja i tak zawsze biegnę na pałe
8s' Shogun
31-01-2008, 17:54
noo kolejny bardzo obszerny poradnik...
Krok po kroku moja technika kosy:
1. Widzicie cel przed sobą
2. Podchodzicie [W] cofacie się [S] <- dla czystej prowokacji przeciwnika
3. Ten w końcu się nabierze i naciśnie prawy przycisk myszy próbując zadać wam obrażenie, jego problem w tym że wy już odskoczyliście [S] i c***@ wam zrobił...
4. Szybko doskakujecie do niego..i kosa ;) (ważne żeby was atak był na tyle szybki że was przeciwnik jest jeszcze w "transie" wykonywania swojego...)
Najlepiej to idź obok jakiegoś typa i dźgnij jak będziesz koło niego.
Czasem dobrze jest jeszcze podskoczyć i kucnąć w powietrzu.
Najlepiej nożem walnąć w łeb (nie raz jest hs xD ) ale i tak byle gdzie walniesz z mouse 2 to zabierasz mu 65 hp i nie ma to znaczenia
Najlepiej Walic Noza xD :D
Najlepiej Walic Noza ehh no i tu jest problem nożem lepiej nie walic ale nie oto chodzi :-P . zamiast odchodzenia [S] można wykorzystac kucniecie. Gdy przeciwnik spdłóje podskakujemy do góry i w twarz go prawym :]
eee tam najlepiej zajsc goscia od tylu i wszyje rznac :-P Zanim sie skapnie ze ktos go tnie to juz bedzie mial ded :hah: