Zobacz pełną wersję : Legalizacja...
http://www.wykop.pl/ramka/149414/uwazasz-ze-marihuana-powinna-byc-nielegalna-pl
Prosze ogladnijcie ten filmik i odpowiedzcie w ankiecie czy jestescie za i przeciw a w postach wypowiedzcie sie dlaczego :}
KnifeMan
08-10-2009, 19:46
ta..
nein... ; ) powód prosty, zobacz sobie ludzi którzy to jarają z 5 lat. Skończone debile przeważnie...
NIE ! idiotyzm... jak chcecie se na legalu zajarać to wypad do tej śmiesznej Holandii, na pewno sobie TU nie pojaracie. Gdzie bym o tym nie czytał to w większości za TAK wypowiadają się dzieci, którzy Maryche widzieli tylko na wyświetlaczach swoich komórek.
STANOWCZE NIE LEGALIZACJI MARIHUANY W POLSCE!!!
Skoro nie palisz to czym sie przejmujesz? moze niektozy chcieli by zapalic nie podales powodu dlaczego nie...
KnifeMan
09-10-2009, 20:47
Mersik niech się wypowie tu ;dd
Niech legalizują ;D Fajnie by było isć ulicą i widzieć kolesi,którzy cieszą jape z niczego :-D
infinite
14-10-2009, 23:15
ja ogolnie nie mam zdania, bo sa i zalety ale tez sa wady:)
wedlug mnie to bedzie za duzo cponow na ulicach:)
Ćpuna możesz spotkać bez legalizacji...no ale żeczywiście powychodzili by ze swoich melin i by co drugi cie pytal o bucha...
infinite
15-10-2009, 19:43
wedlug mnie marihuana jest dla ludzi madrych i odpowiedzialnych, a polskie spoleczenstwo do takich nie nalezy:) przewazaja kretyni(patrz na rzadzacych)
KnifeMan
15-10-2009, 21:29
Patrz na mnie i infiego ;d - mądre chłopaki ;]
Jaka by była frajda ? Człowieku zero adrenaliny, satysfakcji .. jakby była legalna.
Baku widzę jest najbardziej zainteresowany hehe :) No tak Polacy do mądrych nie należą...Ale Baku,Infi,Nożu, Friqu czy ja to dobre chłopaki :-D
KnifeMan
16-10-2009, 20:24
Jaka by była frajda ? Człowieku zero adrenaliny, satysfakcji .. jakby była legalna.
hahaha Szyna nie zczaiłeś ;ddd
Bakuś racja zero satysfakcji jak coś nie zakazane nie? ;> ;d
hahaha Szyna nie zczaiłeś ;ddd
Bakuś racja zero satysfakcji jak coś nie zakazane nie? ;> ;d
Zczaiłem o co chodzi ;D Tylko że ja jestem ciężki do zrozumienia xDDD I tak w pełni tylko moje ziomki mnie rozumieją xDDD
Zdecydowanie NIE kuzynka mówiła mi co się dzieje w Holandii ,że 13 latki chodzą najarane,kurde kto to widział ;/ STANOWCZE NIE
Ja mam podzielne zdanie ,ale większość spływa na Nie =x .
Nie zalegalizują i koniec.
Wiecie co by było jakby była zalegalizowana?
Firmy farmaceutyczne legły by w gruzach, marihuana niej est tylko do jarania stosuje się ją do środków uśmierzających ból np. jak ktoś ma nowotwór. Działa jak środek przeciw bólowy i nie tylko więc już widać ile leków mogło by przestać istnieć (apapy ibupromy i inne gó.wna)
Najlepsze jest pier.dzielenie o tym że maruhuana nie zabiła nikogo, tak tak nie licząc osób które wpadły w depresje i popełniły samobójstwo, nie licząc osób które mają schizofrenię i też popełniają samobójstwa i inne przypadki.
Maryche widzieli tylko na wyświetlaczach swoich komórek.
Bardzo dobrze stwierdzone zdanie ;-)
Maruhiana jest dla ludzi z głową nie wszyscy w niej coś jednak mają, bez legalizacji też jarają i jest wporzo. Jakby była legalizacja to dzieci by nawet paliły jak nie raz widzę jak dziecko 9 letnie jara szlugi no choroba!
I teraz ta kwestia idziesz na miasto a tam coffee shop i gówniarzowi nie sprzedadzą no ale jak się ma kumpla 18 lat to kupi na lajcie więc da temu bachorowi i sobie zajara.
zobacz sobie ludzi którzy to jarają z 5 lat.
I tu też Eragon dobrze powiedział. Człowiek jarający tak długo zakwaszoną trawe polegnie na kolanach. Dosłownie w mózgu robią się dziury, znam kolesia co nie pamięta po chwili to co powiedział.
W skład kwasów do zakwaszania wchodzi nawet domestos więc domyślcie cię co to może robić z organizmem.
To co napisałem to tylko część tego co powoduje marihuana czym jest zakwaszana i czemu nie będzie zalegalizowana.
Mam pytanie do Nożyka :D
Napisałeś "Ta..", a czemu? Co wiesz na jej temat?
Wszyscy co się wypowiedzą niech napiszą to co o niej wiedzą, domyśleć się jest łatwo czy czytaliście to z neta.
Połowa z was co jest za legalizacją pewnie nie wie co to za gó.wno jest.
Dziękuje. Pozdro :D