PDA

Zobacz pełną wersję : ban za nic

Like
03-10-2009, 10:12
nie będę używał zbędnych słów takich jak (zal czy lol) bo są tu zbędne dokładnie 2 tygodnie temu i jeden dzień wystawiłem taki sam temat na skargi i bany gdyż dostałem bana wypowiedział się tam dill i powiedział zęby poczekać na admina który mi dal bana żeby wyjaśnić sprawę przez dwa tygodnie admin który mi dał bana nie odezwał się , przez dwa tygodnie nie mogę grac na war3FT.Czyżby admini nie odwiedzali forum??nie mówię że wszyscy bo admini tacy jak knifemen czy korni oraz dill byli wstanie znaleźć 5 min czasu zęby napisać że to nie oni dali mi bana.

Massive
03-10-2009, 10:15
no to prawda ze czasami sie czeka i czeka, ale dlatego ze admini maja swoje życie co trzeba zrozumiec ;] wg. unban bo z tego co pamietam to nie zostały przedstawione jakiekolwiek KONKRETNE dowody przeciw like.

http://www.forum.cs-portal.net/topics135/ban-pszyczyna-za-nic-vt10732.htm (ten temat wspomniany przez like)

Hemik
03-10-2009, 10:23
Za przeproszeniem Grzyba chodzi tu o zycie prywatne :} Jak ja dostalem bana dalem odrazu zdjecia czekalem ponad 2dni nie zdziwilo by mnie to gdyby nie fakt ze admini sobie grali na servie :} i mieli w uchu to ze mam bana i moze tez bym chcial teraz pograc pozatym zycie nie zycie mam dziewczyne chodze do szkoly mam dobre stopnie a i jakos znajduje czas na gre na servie dluzej niz niektozy admini :D

infinite
03-10-2009, 10:26
po 1 nie kazdy admin ma 15 lat:) w twoim wieku to ja nie mialem zadnych obowiazkow:) a do szkoly chodzilem z marszu i zawsze mialem z paskiem:)

co do sytuacji like to niech go juz odbanuja daj ip to to zrobie;]

Like
03-10-2009, 10:40
213.199.201.227 oto moje ip

Hemik
03-10-2009, 10:47
Znam tylko 1 admina który ma 15 lat a własnie w tym problem ze ja mam obowiazki i nie mowie tutaj tylko o wyprowadzaniu psa 3 razy dziennie nie zaleznie od tego czy pada deszcz czy snieg, o odbieraniu jak i o odprowadzaniu siostry do przedszkola, wyrzucaniu smieci, uczeniu sie, odkurzaniu codziennym, spotykania z dziewczyną, sprzątaniu po kocie, karmić kota i psa, mycie kuwety kota i wiele wiele innych i nie potrafie zrozumiec o co Ci chodzi mówiąc o wieku ? masz 18 oprócz nauki jakie masz obowiązki ? napewno nie inne niz ja ...

infinite
03-10-2009, 12:03
matura , gram w klubie treningi 3 razy w tygodni do tego mecze:) nauka i duzo jeszcze:) a z kumplami tez trzeba wyjsc na piwko:)

a co do like graj juz

KnifeMan
03-10-2009, 14:32
Niech gra..
@close