Zobacz pełną wersję : Ocena demka - Gracz DeadFace
Jak uważacie czy to jest aim czy co ten koleś odpala.. bo heady nie lecą, jakieś dziwne to jest co najmniej, może nie potrafi grać z aimem :D Jeszcze udaje durnia i pyta się mnie czy mu się na prawdę celownik trzęsie. Na swoim miejscu bym mu od razu bana na config sypnął ale wole dać Wam demko do oceny.
Miłego oglądania..
http://odsiebie.com/pokaz/5886097---cdc6.html
KnifeMan
02-10-2009, 21:10
Wiesz co do haxów ogólnie to powiem Ci jakie jest moje zdanie. Mroziu wyobraź sobie siebie i pewnego specyficznego gracza jakim jest np. Sprill. Powiedzmy że Ty jako admin masz na kompie wh i oglądasz grę niektórych graczy z włączonym wh... według mnie to tak samo jak ktoś ma aima i nawet nie strzela albo wydaję się komuś że trzęsie się celownik..
Trudno mi to ująć w słowach dlatego jako przykład podaję Sprillla któremu na początku gry na csp celownik trząsł się w chu,j... ale jak miałem go zbanować jak on nawet nie strzelał? Miał staty 0:13... co by powiedzieli inni gracze? Tak samo w przypadku Dead-a. Bo według mnie to on nie gra za dobrze albo jakoś super prO ani heady mu często nie wpadają, a celownik może mu się trząść z tego powodu że ma ustawioną myszkę na ok. 2000 FPs-ów i się cieszy...
Wiecie admin ma ciężko z podjęciem decyzji, ale ja gdy widziałem Sprilla nie banowałem go dopóki kogoś nie zabił a potem jak już zaczął do ludzi normalnie strzelać to już mu się wcale nie trząsł...
Takie moje zdanie jako Admina z jakimś już prawda stażem... ;p
Pozdrawiam Knif
korni007
02-10-2009, 21:12
Dzisiaj już robiłe mu demko ale z amx i na nim nic nie było widać zeby sie trząsł a na specu był parkinson jak nic i to przy zumie z autokampy celownik latał po całej mapie a trafiał w cele...