Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Podejzenia hR^Tkb` [m4.]

Hemik
02-10-2009, 15:26
Witam, na wstepie powiem ze bylem przy sytuacji gdy Shift robil zdjecia hR^Tkb` [m4.] zrobil on temat http://www.forum.cs-portal.net/topics135/ssy-hrtkb-m4-vt10865.htm

I teraz moje pytania dlaczego 2 zdjecia sa skopiowane ? i dlaczego sa tylko 3 zdjecia skoro Shift zrobil mu 5 ? dlaczego knifemen tego nie zauwazyl ? moze knifeman nie chcial zauwazyc ? i Dlaczego nie dal sie wypowiedziec innym gracza, admina lub Shiftowi ktory zrobil zdjecia ?

Temat stworzony Wysłany: Wczoraj 21:40
Odpowiedz knifemana Wysłany: Wczoraj 21:44 a zarazem zamkniecie tematu

Podsumujac koles oddal 3 zdjecia z czego 2 skopiowane a Shift robil mu 5 szybka odpowiedz knifman'a po czym tlumaczenie ze sprawdzil cos tam i zamkniecie tematu + to ze sa z tego samego klanu.

Wyciagnijcie wnioski tego pana jak nie odda 5 zdjec prosze o wciagniecie na BL a knifeman ? nie wiem wytlumacz sie.

Kopa
02-10-2009, 15:31
To że te zdjęci są skopiowane wiemy na 90% ponieważ mają inną nazwe a dlaczego 3 to nie wiem chodz nie sądze żeby zmienił się wyrok w tej sprawie bo był obrócony plecami. To nie wiem czy dało by to większy wgląd ale jak było 5 to POPROSIMY:) reszte .

DeadFace
I do tego serwis albo zmienia, albo nie... nie może raz zmieniać, a raz nie :d

shift
Tez mnie to irytuje kazdy powinien byc traktowany wedlog jednych zasad a nie jakies ulgi stosowac ;/ Bylo 5 ss a dodal raptem 2 lol co to jest!!!! domagam sie pozostalych 3 inaczej idzie perm na wejsciu! bez zadnych wyjasnien!

Hemik
02-10-2009, 15:33
To że te zdjęci są skopiowane wiemy na 90% ponieważ mają inną nazwe a dlaczego 3 to nie wiem chodz nie sądze żeby zmienił się wyrok w tej sprawie bo był obrócony plecami. To nie wiem czy dało by to większy wgląd ale jak było 5 to POPROSIMY:) reszte .

Kopa nacisnac prawym potem zmien nazwe umie 5 letnie dziecko...

Ps. Deadface nie wnosisz nic do tematu a nawet nie wiesz o co chodzi prosze Cie o nie pisanie takich postow.

DeadFace
02-10-2009, 15:38
A właśnie że wnoszę, bo Nożu napisał YFrog raz zmienia, a raz nie rozwiewam wątpliwości... i o to właśnie mi chodziło, że nie może raz zmieniać, a raz nie...

Może się mylę.

shift
02-10-2009, 15:39
co prawda albo zmienia albo nie moze i chlopak ma troche racji ale wedlog mnie nie powinien zostac odbanowany !!!!

Hemik
02-10-2009, 15:39
Ale wogole o co Ci chodzi ? komus robicie zdjecia nazwac pliki sobie moze Babcia 1 dziadek 2 to jest nie wazne ! wazne jest czy jest 5 zdjec czy ma wh i czy widnieje napis ze mial robione zdjecia :}

shift
02-10-2009, 15:42
dobra Hemik zkonczym temat z ta strona chodzi nam o samego gracza ktory zostal odbanowany a nawet nie odal calosci screnow wiec moral jest jeden COS JEST NIE TAK!!!!!

Hemik
02-10-2009, 15:46
Tak cos jest nie tak i to nie jest wina tylko gracza bo jezeli by to wkleil to odrazu admin powinien napisac ze nie ma 5 a nie ze zamyka temat i jeszcze go odbanowywuje.
a i prosze o wypowiedzenie sie Street'a na ten temat.

Wygasnie~~

shift
02-10-2009, 15:48
hemik jak tylko wejdzie na serwer to idzie ban!! i tyle!

KnifeMan
02-10-2009, 15:58
Słuchajcie i nie bluwersujcie się...

Rada Adminów jest w 90% przypadkach nieomylna. Cieszy nas że jako zwykli gracze martwicie się, ale z Rady Adminów jestem tylko ja bo Streeta i Dilla długo nie będzie.. Co do sprawy wiem wszystko.. Niestety pan Hemik i inni gracze wszystkiego nie wiedzą i na razie się nie dowiedzą bo to sprawa dla adminów... Kopa i Shift już wiedzą o co chodzi, pozostali admini którym ten gracz nie przypasował a chcą o nim i o sprawię wiedzieć coś więcej to proszę pisać na gg.

Na prawdę nie martwcie się admini dadzą sobie radę a moja wypowiedz w tamtym temacie z ssami była celowa...

@ Temat zamykam i pamiętajcie jeżeli zobaczycie jakieś uchybienie z mojej strony na forum/serwerze to wpierw spytajcie się o co chodzi a dopiero potem piszcie takie tematy... temat zostawię na forum do dziś godziny 20.00 a potem ląduje on w koszu aby nie spłoszyć naszego celu o ile już go nie spłoszył... Wszystko co robię jest celowe i ma z góry założony, ukryty sens..

Dzięki za uwagę @ close