Zobacz pełną wersję : skriny cs 1.6
MaMrotek
27-09-2009, 10:56
http://www.wrzuta.pl/pliki/zapisane
No i co to ma byc?.W ogóle temat do zamknięcia ... i z nim na BL bo nie oddał mi ssów.
KnifeMan
27-09-2009, 14:42
Skiny do CS 1.6 to jest zły dział... /Przenoszę
Myślę, że jemu chodziło o Screeny a nie Skiny. Zły link podaj inny.
KnifeMan
28-09-2009, 08:46
Tak czy siak musi zmienić ten link na dobry:
http://www.wrzuta.pl/pliki/zapisane
Jak to będzie co inne niż skiny to przeniosę do odpowiedniego działu...
Jak Ty to powiedziałeś "Tak czy siak " przeniosłeś do złego działu i zainteresowania od drugiej strony nie widzę, jak będzie chciał to napisze jeszcze jeden , poprawny temat ;-) .
Kosz .
KnifeMan
28-09-2009, 17:34
Nie ma mowy... Forum swoją drogą ale to jest sprawa bana i nie ma czegoś takiego jak brak zainteresowania.. Gracz nam może nawet wytknąć ten ban po dwóch latach dlatego otwieram to jakby wrócił i przenoszę do Skargi/Bany..
Jak dla mnie to nie ma sprawy ponieważ patrzyłem jak gra i trząsł mu się celownik jak nie wiem co patrzył na ludzi przez ściany i walił same banie...
Nie ma mowy... Forum swoją drogą ale to jest sprawa bana i nie ma czegoś takiego jak brak zainteresowania.. Gracz nam może nawet wytknąć ten ban po dwóch latach dlatego otwieram to jakby wrócił i przenoszę do Skargi/Bany..
Jeszcze się z "wyższym" sprzecza. To się nazywa bezczelność.
KnifeMan
29-09-2009, 08:18
KnifeMan napisał/a:
Jeszcze się z "wyższym" sprzecza. To się nazywa bezczelność.
A to co w tym momencie robisz? Sprzeczasz się z wyższym... tyle że ja akurat mam na wglądzie to co dzieje się na serwerze, rozdawane bany i regulamin też.
Messiah93
29-09-2009, 09:05
LoL nie nabijaj sobie postów i nie obrażaj adminów!! W ogóle po co się wtrącasz DiLL I KnifeMan sobie poradzą obydwoje zajmują takie samo stanowisko w cs-portal.net, więc czemu niby DiLL ma być "wyższy" poprawcie mnie jeśli się mylę... Tak w ogóle to moim zdaniem DiLL dobrze zrobił, że chce skasować ten post bo nie dostosował się do regulaminu wrzucania ss'ów, nie podał nicku, nie podał przyczyny bana, daty, ip(w razie ewentualnych czystych ss'ów co jest nie możliwe bo widzałem jak grał i to było na 100% wh i aim).
Więc podsumowując MaMrotek powinien zrobić nowy temat, a ten do zamknięcia!
Ps: posta usunę za 3 dni tj. 02.10.09
KnifeMan
29-09-2009, 09:16
więc czemu niby DiLL ma być "wyższy"
Bo jest SuperModem.. ale to jest sprawa bardziej serwerowa i dotyczy bana i nie zgadzam się na to że temat do kosza bo jak nawet nie ma wzoru to może poprawić.. Jest coś takiego że jak nie ma wzoru to temat nie będzie rozpatrzony i nie damy unbana a nie że pójdzie do kosza. Poza tym czy wszystkie te tematy które są w dziale skargi/bany i które nawet są zapomniane i puste i nikt w nic nich nie pisze to czy one poszły do kosza? Nie poszły... Więc nie wiem dlaczego upieracie się tego jednego tematu.. Koleś jest na bl i chce oddać ssy i na razie mu nie wyszło ale dajmy mu czas i poczekajmy. Najwyżej temat będzie zapomniany anie do "kosza". I nie róbcie tu zbędnego spamu...
MaMrotek
01-10-2009, 17:11
dobra czekajcie zaraz wzuce skriny
KnifeMan
01-10-2009, 17:14
zainteresowania od drugiej strony nie widzę
dobra czekajcie zaraz wzuce skriny
Wiedziałem że tak będzie ;]
Dostałem czyste screeny na gg...
@ / close