Zobacz pełną wersję : Skarga Do Niektórych
Chciałem złożyć skargę ponieważ dostałem ban od koriniego za walenie w plecy na kz
nie mam do niego za to urazy lecz dlaczego tylko ja jak każdy wali w plecy leci 6 na jednego i rożne takie chciałbym żeby wszystkie takie osoby były karane albo po prostu wykasować knife_zone jak tak niektórzy gracze robią jak chcą.
Szczerze mowic nie wydaje mi sie by ban poleciał za walenie po plecach bo na tej mapie jest to normalne. Tak na przyszłość to obowiazuje cie wzór. Niech korni sie wypowie czy ban poleciał za to jak napisałes.
Mlody ma racje to jest zeczywiscie irytujace kiedy kazdy wali cie wplecy i po 2 do ciebie dolatuja ale coz admin zbanuje jednego dla przykladu wtedy reszta sie ogarnia ;-)
Szczerze mowic nie wydaje mi sie by ban poleciał za walenie po plecach bo na tej mapie jest to normalne. Tak na przyszłość to obowiazuje cie wzór. Niech korni sie wypowie czy ban poleciał za to jak napisałes.
Jaki wzor ? nie wnosi skargi na admina , nie wnosi o unbana...
KnifeMan
22-09-2009, 17:58
Dobra wiadomo już o co chodzi... h@ albo się ustosunkuje albo nie... ;dd
Ja osobiście banuję na 30 min/60 min jak gracze walą niepojedynczo... Powód "chamska gra na knifezone"
"Czasem i tak jesteśmy za dobrzy.." < - - - - rokmińcie to ;dd
[ Dodano: 22-09-09, 17:59 ]
Mniemam ,że mama KZ będzie niebawem usunięta i już nie będzie tych niedomówień na temat tej mapy ,bo to co czasami się na niej dzieje to na prawdę dramat -.- .