PDA

Zobacz pełną wersję : WIELKA SKARGA NA DALKANA

mac1as
21-09-2009, 16:53
nick maciek
data przed chwila
opis : czy to jakis idziota czy admin? pierw mnie kicknol bo nie mialem defa i nie rozbaralem paki... zaraz pozniej bylem w tt dostalem bana za cele mapy jak jakis tt stal z paka i nie mialem jak jej podlozyc!!!! h@ zrob cos z tym adminem bo dopiero co wrocilem na serwer i juz mi gre utrudniacie ? zal mi cie dalkan zachowales sie dzisiaj ponizej pasa jestes zwyklym cwelem dla mnie!!

Dalkan
21-09-2009, 17:01
Po 1. Idiota to możesz sobie mówić do kolegów na placu..
po 2. Bylo ponad 10 sekund do wybuchu więc byś zdążył.
po 3. Byłeś w TT to też kampiłeś na fraga aż sie czas skończył.
po 4. słowa żal jaki idiota ( co mogę potwierdzić ss ) dostajesz bana na 1 dzień bo ja sobie nie dam na głowe włazić ani żeby mnie jakieś dziecko nazywało idiotą..

Tak więc jak KnifeMan Cie uprzejmie poinformował..
Teletubisie mówią PAPA!!: )

KnifeMan
21-09-2009, 17:01
I właśnie maciek sam się się skazałeś na perma...
nick: maciek
Chciałem Ci powiedzieć że nie dołączyłeś do nas w styczniu tylko niedawno a dokładnie 20 września a piszesz z profilu maiciasa który ma bana za czity, a wiem to z Twoich napisanych postów:
http://www.forum.cs-portal.net/search.htm/authors/mac1as,0
Poczytajcie sobie: Ban Greenpis, Ban Macias
Ty jesteś po prostu:
smiley/macias/GreenPis/Toon/maciek
Permować go na wszystko co się da i jeszcze ten specjalny plugin SaveDa używać... + na bl z nim...

infinite
21-09-2009, 19:01
i od poczatku kto mial racje?? oczywiscie mi nigdy nikt nie wierzy:D

mac1as
21-09-2009, 19:39
omg! to jestem ja ale i tak nie czitowalem!! zegnam sie z mysla ze jestem lepszy od was :D nikt mnie na czitowaniu nie zlapal bo nigdy nie czitowalem nara!!

Vader
21-09-2009, 19:42
KnifeMan zgadzam się z tobą.

WW^
21-09-2009, 19:54
tez sie zgadzam:) niestety jestes czitek

diLL
21-09-2009, 20:19
KnifeMan to ,że to jest smiley/macias/GreenPiss/Ton etc.. to ja już dawno Wam mówiłem , tylko niestety nie za bardzo mieliście czas "wysłuchać" ani ja czasu na powiedzenie tego ^^ .

mac1as, jeżeli mówisz Nam "nara" to ja z przyjemnością powiem Tobie to samo :-) .

korni007
21-09-2009, 20:50
Ja też od dawna z infim się upieraliśmy że to smiley/maciek/ itp.....
Cziterzy predzej czy pozniej sami sie ujawniaja :-P

infinite
21-09-2009, 21:29
macias lepszy to byles chyba w swoich snach nawet z wh nie mogles nas zabic:)
a do tego wisiales ss wiec japa bocie:)

mowie ci nara i pociwcz

KnifeMan
22-09-2009, 08:22
Tak wiem ale ze Streetem nie mogliśmy się upierać na przypuszczeniach tylko na dowodach a teraz sam nam to udowodnił...

Jak Ty możesz nie czitować jak masz bana na Rzeźni, u nas od dawna i Street mi coś mówił że na Puchatku też...

Jak go zobaczycie na serwerze to banować nową fajną komendą którą wyślę wam na GG razem z jego wszystkimi numerami ip...

@Zamykam - może jeszcze Street coś dopisze...

Street
22-09-2009, 13:01
Ty to chyba na każdym serwerze ns masz bana ;]