Zobacz pełną wersję : WIELKA SKARGA NA DALKANA
nick maciek
data przed chwila
opis : czy to jakis idziota czy admin? pierw mnie kicknol bo nie mialem defa i nie rozbaralem paki... zaraz pozniej bylem w tt dostalem bana za cele mapy jak jakis tt stal z paka i nie mialem jak jej podlozyc!!!! h@ zrob cos z tym adminem bo dopiero co wrocilem na serwer i juz mi gre utrudniacie ? zal mi cie dalkan zachowales sie dzisiaj ponizej pasa jestes zwyklym cwelem dla mnie!!
Po 1. Idiota to możesz sobie mówić do kolegów na placu..
po 2. Bylo ponad 10 sekund do wybuchu więc byś zdążył.
po 3. Byłeś w TT to też kampiłeś na fraga aż sie czas skończył.
po 4. słowa żal jaki idiota ( co mogę potwierdzić ss ) dostajesz bana na 1 dzień bo ja sobie nie dam na głowe włazić ani żeby mnie jakieś dziecko nazywało idiotą..
Tak więc jak KnifeMan Cie uprzejmie poinformował..
Teletubisie mówią PAPA!!: )
KnifeMan
21-09-2009, 17:01
I właśnie maciek sam się się skazałeś na perma...
nick: maciek
Chciałem Ci powiedzieć że nie dołączyłeś do nas w styczniu tylko niedawno a dokładnie 20 września a piszesz z profilu maiciasa który ma bana za czity, a wiem to z Twoich napisanych postów:
http://www.forum.cs-portal.net/search.htm/authors/mac1as,0
Poczytajcie sobie: Ban Greenpis, Ban Macias
Ty jesteś po prostu:
smiley/macias/GreenPis/Toon/maciek
Permować go na wszystko co się da i jeszcze ten specjalny plugin SaveDa używać... + na bl z nim...
infinite
21-09-2009, 19:01
i od poczatku kto mial racje?? oczywiscie mi nigdy nikt nie wierzy:D
omg! to jestem ja ale i tak nie czitowalem!! zegnam sie z mysla ze jestem lepszy od was :D nikt mnie na czitowaniu nie zlapal bo nigdy nie czitowalem nara!!
KnifeMan zgadzam się z tobą.
tez sie zgadzam:) niestety jestes czitek
KnifeMan to ,że to jest smiley/macias/GreenPiss/Ton etc.. to ja już dawno Wam mówiłem , tylko niestety nie za bardzo mieliście czas "wysłuchać" ani ja czasu na powiedzenie tego ^^ .
mac1as, jeżeli mówisz Nam "nara" to ja z przyjemnością powiem Tobie to samo :-) .
korni007
21-09-2009, 20:50
Ja też od dawna z infim się upieraliśmy że to smiley/maciek/ itp.....
Cziterzy predzej czy pozniej sami sie ujawniaja :-P
infinite
21-09-2009, 21:29
macias lepszy to byles chyba w swoich snach nawet z wh nie mogles nas zabic:)
a do tego wisiales ss wiec japa bocie:)
mowie ci nara i pociwcz
KnifeMan
22-09-2009, 08:22
Tak wiem ale ze Streetem nie mogliśmy się upierać na przypuszczeniach tylko na dowodach a teraz sam nam to udowodnił...
Jak Ty możesz nie czitować jak masz bana na Rzeźni, u nas od dawna i Street mi coś mówił że na Puchatku też...
Jak go zobaczycie na serwerze to banować nową fajną komendą którą wyślę wam na GG razem z jego wszystkimi numerami ip...
@Zamykam - może jeszcze Street coś dopisze...
Ty to chyba na każdym serwerze ns masz bana ;]