PDA

Zobacz pełną wersję : [ban] Masenko^^

Masenko^^
17-09-2009, 18:50
Nick: Masenko^^
Admin: Mroziu
Czas:przed chwilką.
Powód: Demko na forum.
Demko: http://odsiebie.com/pokaz/5579066---3c22.html
IP.: 82.160.83.29

P.S Zmieniłem nazwę demka ponieważ chcę sobie zachować demko. Jeżeli będziecie kręcić mi drugie to by się zamieniło. :P

Mroziu^
17-09-2009, 19:19
Trudno ocenić czy coś masz, być może to wyłączyłeś, bo ta bania którą sprzedałeś przed nakręceniem dema adminowi kocham_swinie przez scianę była co najmniej dziwna.
Dlatego nalegam aby się jeszcze jakiś inny admin wypowiedział w tym temacie.

sRaCZ
17-09-2009, 19:31
Nie no raczej czyste choć mam trochę podejrzeń...

Masenko^^
18-09-2009, 12:47
Nie strzeliłem HS przez ścianę. Aż taki PRO nie jestem(chyba) :D Mogę was zapewnić, że jestem czysty(rano się myłem xd). :P

splatt.!
18-09-2009, 13:50
Moim zdanie to bardzo dziwne bo w pierwszych sekundach zatrzymał sie przy ścianie machał celownikiem po ścianie ( możliwe namierzał ) potem stał z 10 sekund bez ruchu i zaczął lamić czyli mógł sobie wyłączyć wh.! Potem pod koniec demka znów stanął na 3 sekundy i znów patrzał przez ścianę na czerwony kontener . po czym wychylił sie leko i patrzał przy kontenerze a potem ktoś z tt użył teleport a na dach i tam masełko skierował celownik dziwne po czym ja go zabiłem od tyłu . koniec demka . . . Mam spore wątpliwości co do jego gry bo też tam grałem i przed nakręceniem demka tak nie lamił i zabijał dużo osób skanem lub jak byli skampieni gdzieś to wiedział gdzie są bo chodził do nich . skąd miał info ?? ?

sRaCZ
18-09-2009, 14:39
splatt nie przesadzaj...
1. Mógł się zatrzymać, bo każdemu może zachcieć się szczać!
2. tak samo mógł posiadać dobre słuchawki i słyszałby co się wokół niego dzieje.
3. Ja zawsze strzelam w "Popularne" miejsca kamperskie :d

splatt.!
18-09-2009, 14:53
splatt nie przesadzaj...
1. Mógł się zatrzymać, bo każdemu może zachcieć się szczać!
2. tak samo mógł posiadać dobre słuchawki i słyszałby co się wokół niego dzieje.
3. Ja zawsze strzelam w "Popularne" miejsca kamperskie :d

A ty też zawsze rozglądasz sie po ścianach ?? i sikasz w 10sekund chyba w spodnie. !

lol
18-09-2009, 15:10
Czystość, demko oglądane -naście razy...

Masenko^^
18-09-2009, 15:25
Po pierwsze nie chodziłem do kibla szczać!! Tylko kampilem, a co do tego dachu to usłyszałem teleport i spojrzałem się na ten dach. Ponieważ jak jestem w terro też się tam teleportuje. A ty Splatt ogarnij bo sam jesteś dziecko i nie umiesz nawet podetrzeć dupy. Więc japa siedź.

Massive
18-09-2009, 16:00
Jak wy sie zachowujecie. ;-) ogarnijcie sie troche chłopaki, sprawa jest do wyjasnienia i zadne wyzwiska i ublizenia nie sa tu potrzebne. splatt wyraził swoja opinie i tyle. pozatym nie masz sie czym masenko przejmowac bo to nie on decyduje czy bedzie ban czy nie.

splatt.!
18-09-2009, 16:16
Jak wy sie zachowujecie. ;-) ogarnijcie sie troche chłopaki, sprawa jest do wyjasnienia i zadne wyzwiska i ublizenia nie sa tu potrzebne. splatt wyraził swoja opinie i tyle. pozatym nie masz sie czym masenko przejmowac bo to nie on decyduje czy bedzie ban czy nie.

Ja wyraziłem swoja opinie . i wiem że to nie odemnie zależy czy dostanie bana czy nie. A po za tym Masełko sam jesteś dziecko i jak myślisz że jestes starszy to mozesz podstakiwac mozesz ale na włefie. !

diLL
18-09-2009, 21:32
Widzę ,mamy tutaj małe dyskusję na temat tego gracza - hmm... ja osobiście też mam takie "patenty" ,że się zatrzymuję (dlatego ,że np. mama mi wejdzie do pokoju i coś powie lub muszę się "poprawić" na krześle xd) .

Po drugie Masenko^^ proszę ogarnij emocje ,bo one tutaj też wchodzę w role :-) . Co do demka to poczekam na wypowiedzenia jeszcze jakiegoś ADMINA ( Streetu też może zajrzeć :-P ) .

KnifeMan
19-09-2009, 10:37
Nareszcie miałem czas i obejrzałem demko dokładnie... Ono jest podejrzane, ale jednak nie może nic udowodnić gdyż według mnie to oprócz pierwszej akcji to reszta demka jest czysta a nawet lamerska ;dd W pierwszej akcji nie chodzi mi o sposób strzelania ani o zatrzymywanie się (że niby coś włącza/ i wyłącza) bo to bzdura a strzela normalnie... otóż chodzi mi głównie o rozglądanie się przy ścianie jakby szukał czegoś/kogoś i o świetną orientację podczas flsha... To tyle co zauważyłem..

cheyenne
19-09-2009, 10:42
niektóre akcje podejrzane lecz moim zdaniem masenko grał czysto może po prostu fart... tak btw to fajne teksty knife usmiałem się

PS Demo obejrzałem kilka razy na różne sposoby wiec moim zdaniem unban sie należy

KnifeMan
19-09-2009, 11:38
Wiem bo ja mam ostatnio psychozę przez te dzieci na serwerze która wchodząc w reakcje z moją zajawką z powodu nowych zajebistych piosenek tworzy mój puacz na hudczacie... ;dd

Dobra to ja to zamykam i odbanowuję chyba że h@ albo Dillu coś dopiszą ;p