Zobacz pełną wersję : DOSTŁEM BANA ZA NIC
splatt.!
15-09-2009, 21:10
GRAM SOBIE NA knife_zone czy jakoś tak staty 11/2 i dostałem bana niewiem za co pisze mi w konsoli tylko
The server operator has added you to banned list
Added to banned list
You have been banned from this server.
You have been banned from th
Prosze o unbana to moje ip 217.171.51.58
A czyżby rzucałeś granaty na knife_zonie ? :-)
@Edit: coś takiego znajduję się w SB :
x [Dzisiaj 21:06] tombcio: niech wbije jakis admin bo splat granatami rzuca
splatt.!
15-09-2009, 21:13
A czyżby rzucałeś granaty na knife_zonie ? :-)
tak pote,m admin jakiś powiedział że zaraz bana za to powiedziałem ze niewiedziałem, ze niemożna a on ze to juz teraz wiem i że n9emam juz żucać
Granaty na knife_zone są niedozwolone ;) i dlatego ktoś ci dał bana w prezencie.
splatt.!
15-09-2009, 21:15
Granaty na knife_zone są niedozwolone ;) i dlatego ktoś ci dał bana w prezencie.
I za taką durnote PERM>!
Dostałeś bana na max. 24h ( tak sądzę ) , a jeżeli nie widziałeś to może Admin się zlitował i dał Ci na 60min. :-) . Teraz mam takie pytanie , który Admin go zbanował ,żeby wiedzieć na jaki czas jest ban .
splatt.!
15-09-2009, 21:16
Dostałeś bana na max. 24h ( tak sądzę ) , a jeżeli nie widziałeś to może Admin się zlitował i dał Ci na 60min. :-) . Teraz mam takie pytanie , który Admin go zbanował ,żeby wiedzieć na jaki czas jest ban .
ja niewiem
poprostu dajcie mi unbana bo niewiedziałem ze niemozna żucac
Jeżeli dostałeś bana za "niewiedzę" to to było takie małe ostrzeżenie skierowane do Ciebie . Więc teraz wystarczy Ci poczekać ,aż Admin który Cię zbanował wypowie się w tym temacie i powie Nam na jaki czas wymierzył Ci tę "karę" .
splatt.!
15-09-2009, 21:19
A do kogo moge sie zgłosic jeżeli chce kupić admina ?
[ Dodano: 15-09-09, 21:20 ]
Dostał kare za rash na 30 minut :-P na de_kabul
Wyjaśnione :-P
jaki debil na kabuliu to było 2 godziny temu i po tym juz grałem lol2
No ,ale H1tm@n z tego co On napisał , to grał wtedy na knife_zonie ...
splatt.!
15-09-2009, 21:21
No ,ale H1tm@n z tego co On napisał , to grał wtedy na knife_zonie ...
Hitman za duzo buchu jara io ma skleroze.
Pamientaj buich niszczy szare komurki lol2
Kolego bez obrażania proszę , bo dostaniesz warna na forum . Admina u Nas się nie da kupić, trzeba na niego zasłużyć i potem jak będzie Rekrutacja otwarta złożyć podanie .
splatt.!
15-09-2009, 21:21
"Więc posłuchaj babilonie co mam do powiedzenia, ja i moi bracia nie pójdziemy do więzienia. Jakie to prawo kruche, skoro łamie je buchem?
KnifeMan
15-09-2009, 21:22
Tak wymierzyłem karę jedną z łagodniejszych za to i zarazem taką że łatwa do zapamiętania będzie... ;p dałem na 4 godziny, a niektórzy za to banują nawet na tydzień... Dill sam wie..
splatt.!
15-09-2009, 21:22
Kolego bez obrażania proszę , bo dostaniesz warna na forum . Admina u Nas się nie da kupić, trzeba na niego zasłużyć i potem jak będzie Rekrutacja otwarta złożyć podanie .
Aha spoko dzieki
Zajmij się lepiej tematem ,a nie "niszczeniem szarych komÓrek" jak Ty to napisałeś :-) . Czasem lekcja poprawnej ortografii i interpunkcji nie zaszkodzi .
splatt.!
15-09-2009, 21:23
Tak wymierzyłem karę jedną z łagodniejszych za to i zarazem taką że łatwa do zapamiętania będzie... ;p dałem na 4 godziny, a niektórzy za to banują nawet na tydzień... Dill sam wie..
kurcze to juz dziś sobie nie pogram :(
No to niestety będziesz musiał poczekać i tak masz bardzo łagodną karę , nie ma co dalej ciągnąć tego tematu - sprawa została wyjaśniona .
Zamykam .
KnifeMan
15-09-2009, 21:25
Na to wychodzi... chyba każdy rozumie że to było rutynowe, piszą do mnie że ktoś rzuca to wchodzę i banuję, nie było czasu pytać ale karę musisz odczekać tak czy inaczej..