Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Powrót RFS'a ! Ankieta!

korni007
14-09-2009, 16:10
Postanowiłem założyć temat w naszym małym gronie... więc tak gadałem trochę z rfs'em i on myśli o powrocie ale musicie się zgodzić.... ja jestem przekonany że tak jak szanse dostał turn of tak może ją dostać rfs.... może też nam w dużo rzeczach pomóc.... chciał np. pomóc w zrobieniu binarków :-P
Oceniać albo krytykować i nie myślcie o waszych dawnych sporach tylko o csp...
Ja oczywiście jestem na tak bo mi osobiście rfs nie przeszkadza

cheyenne
14-09-2009, 17:01
ja osobiscie nie mialem z nim wiecej do czynienia niz to ze na poczatku gdy gralem to byl adminem ... blizszego konaktu nie mielismy nie moge oceniac .. niby kazdy ma miec druga szanse ... ale ja oddaje swoj glos streetowi on bardziej go zna

Street
14-09-2009, 17:19
Po tym jak się zachowuje z seele i innymi naskakując głównie na knifemana nie wiem czy jest to dobry pomysł.. Zaprosimy go ponownie, a on zrobi burdel taki jak kiedyś? Nie dziękuję... A binarki są nie potrzebne... I tak 99% graczy grających na cs-portal.net gra ns, a binarki tylko dodatkowo zamulą serwer. Binarki próbował wgrać również baku i stwierdził że dupa.. postrelaj.pl nie współpracuje z binarkami.

Co do rfs to by musiał zrobić cholernie dobry temat z przeprosinami za burdel w stronę knifemana oraz obietnicą, że gówna nie będzie. Tyle z mojej strony.

A z resztą dostępu do ftp/ rcon do war3ft i tak nie dostanie. Seeler już zm rozwalił raz, jeszcze nam kolejny klocek na war3ft brakuje

Mac Gyver
14-09-2009, 18:15
Nie, nie zgadzam się na powrót tego czita....

KnifeMan
14-09-2009, 18:19
Zanim podejmiecie decyzję przypomnijcie sobie czego dokonał rfs: nie oddał screenów zrobionych mu gdy grał na fejku, opóźnił prace związane ze strefami raszu o 2 tygodnie, następnie gdy mu to wszystko wytknąłem zaczął wyzywać moich rodziców na TS, potem zaczął grozić mi sądem o to że jak użyje jego loga do stref to mnie posądzi o kradzież i zbanował mnie na serwerze, gdy Seele mnie odbanował a zbanował rfs to cwaniak usunął całą listę osób zbanowanych a to oznaczało dla nas że cała black lista poszła się je,bać i musieliśmy ich od nowa łapać (to wtedy stracił wszystko co miał), no i jeszcze jest demko które pokazuje jego grę gdy jeszcze był wielkim moderatorem i adminem, dla niektórych to demko jest dowodem że miał wh i ja też tak sądzę...

A i jak słusznie Street zauważył to jednak trochę mi naubliżał jak dostał wszędzie bana..

korni007
14-09-2009, 19:01
Ja tylko napisalem ten temat z jego prosby i chciałem znać wasze stanowisko...

infinite
14-09-2009, 19:03
ja jestem za tym zeby wrocil
wedlug mnie to nie mial czitow:) bo demo bylo normalne :) a co tego co zrobil to troche mu sie nie dziwie bo poswiecil duzo temu serwowi a wszyscy go wyjebali:) ja jestem za powrotem rfs=a

korni007
14-09-2009, 19:06
Juz mu napisalem i moze zrobi temat z p[rzeprosinami i wg mnie grał czysto ... jestem za daniem mu drugiej szansy ale na poczatek niech się wykaże ....

Mac Gyver
14-09-2009, 19:30
Nawet gdyby nie miał czitów, chodź każdy wie, że ma to i tak zrobił taki burdel, że głowa mała...

Street
14-09-2009, 19:41
Taa jeszcze niech tu Seele się wpieprzy to już w ogóle powrót do starych czasów i karuzela... Jak dla mnie teraz po za takimi odchyłami jak Die$el czy scyzoryk jest w porzo. A wcześniej bywało tak, że wchodząc na serwer czy forum żal dupsko ściskał...

Tak w ogóle mam pytanie korni.. rfs chce wrócić z własnej inicjatywy czy ty chcesz aby rfs wrócił i go do tego nakłoniłeś?

korni007
14-09-2009, 20:28
O chce a ja mu pomoglem napsiac w dzile admini bo najlepiej w malym gronie, podsunelem mu to troche a on pozostawil to waszej opini

diLL
14-09-2009, 21:18
No narobił nie złej biby lecz najlepiej nie zna go Street ,tylko ex0n i chciałbym ,żeby On wypowiedział się w tym temacie na zaistniałą sytuację . Rfs zawinił nie tylko Adminom ,ale i innym graczom więc może tak jak Street'u to powiedział niech założy osobny temat z wątkiem o przeprosinach,ale takich szczerych a nie puszczonych na wiatr byle by wrócić . Niech inni gracze też się wypowiedzą na inny temat i wtedy będziemy mieli wyraźniejszy obraz tego ;-) . Najpierw proponuję ,żeby ex0n napisał do niego PM (oczywiście jeżeli będzie chciał) i tam mu dokładnie wszytko wyjaśnić , czy sobie jaj nie robi etc ...

Pozdrawiam .

ex0n
15-09-2009, 01:08
Rozczarował mnie atakami fikcyjnymi kontami obrazą wyklinaniem CSP bo chodź może miał swoje powody to tak się nie robi.. To świadczy tylko o człowieku.. Ogólnie był spoko.. Dlatego zrobiłem ankietę w której proszę wszystkich adminów o głosowanie jej rezultat przesądzi a decyzja będzie wspólna i niezmienna..

Galardo
15-09-2009, 07:18
Ja nie będę się wypowiadał w temacie bo nie znałem rfs'a i nie mogę go osądzać nie zagłosuję, żeby nie fałszować wyników.

KnifeMan
15-09-2009, 08:10
nie zna go Street ,tylko ex0n

ex0n zna go najlepiej fakt bo jest tu najdłużej ale to co on odwalał to jest u mnie wszystko w archiwum jak sam się do tego przyznaje.. I chciałem wam powiedzieć że to co jest tam napisane u góry w moim poście to jest pikuś, chciał nam rozje,bać FTP, a to że odbanował wszystkie czity i dzień w dzień od tego momentu na bl zaglądałem żeby pomóc adminom złapać wszystkich tych haxów - to jest według mnie najlepszy powód dlaczego nie powinien tu wrócić bo Street i reszta adminów wie ile było teraz haxów od wakacji - multum. Jakby nie daj Boże za dwa lata był super extra i pomocny i dostał dostęp chociaż do rcon i nam znowu odwalił taki numer to będziemy ich wyłapywać z rok...

Zagłosowałem na: NIE

infinite
15-09-2009, 09:03
ja jestem na TAK!!!!

Street
15-09-2009, 09:12
Gadałem sobie wczoraj na pw z rfs'em.. Kilka spraw obgadaliśmy, no po za jego czitami bo to inna sprawa. Głównie o bajzel na forum i burdel na BL. Jak sam stwierdził BL nie ruszył, a no bo seele miał też dostęp do rcona i jak rozwalił ZM to i na odchodne z war3ft rozwalił BL. Jego argumentami był fakt iż płacił ponoć za hosting war3ft (chyba tu o bazę mysql do zapisywania exp) i nie wie po co miałby zrobić coś akiego skoro sam łapał czitów, pracował nad serwerem itd itp.. Nie potwierdzę tej informacji bo teraz war3ft siedzi na darmowej bazie zrobionej przez baku. Szczerze mówiąc mam ogromne obawy.. Tak jak mówiłem zaraz zwali się tu jeszcze seele i zrobi karuzele. Jeśli csp znowu będzie światkiem podobnych wydarzeń co wtedy gdy powytykałem przekręty seele na serwerze nie wykluczone, że znowu stracimy dobrych graczy, a na to pozwolić sobie nie możemy.

Jeśli chodzi o starą ekipę z lazlo mam pokój, z Eragonem gadałem na pw i również mam rozejm, a seele to mam w dupie i on również mnie w podobnym miejscu. Powrót rfs'a? Nie wiem... jako zwykły gracz może przejdzie ale co dalej? Chwilowo wstrzymam się od głosu. Mam pamięć o tym co przez kilka tygodniu musieliśmy ogarniać, a teraz po za takimi plackami jak die$el jest w porządku. I nie chciałbym psuć atmosfery jaka panuje na serwerze. Może rfs i teraz jest cacuś ale każdy wie jak potrafi się zachować.

korni007
15-09-2009, 15:26
Ja pozostawiam zdanie exonowi i streetowi ale zaglosowalem na tak bo jestem za...

Mac Gyver
15-09-2009, 16:36
Pewnie chce wrócić po to, aby cos rozpieprzyc...

Mers
15-09-2009, 17:00
Ja też nie mogę o nim nic powiedzieć bo tylko o nim dużo słyszałem i wiem ale nie miałem do czynienia ja jestem za NIE.

BeneNati
15-09-2009, 19:09
Jestem na tak. Każdy powinien dostać drugą szanse. Jednak tylko pod warunkiem że w przyszłości będzie tylko graczem, kilka błędów popełnił a ich konsekwencji już nie zmieni.

KnifeMan
15-09-2009, 20:31
Tylko pamiętajcie że ankieta też się liczy bo widzę że jest 3:5 a jednak więcej osób jest na TAK! więc to trochę dziwne...

Mac Gyver
15-09-2009, 20:59
Chcecie żeby CS-portal upadł z powrotem? To pozostawiam wam do zadecydowania...

diLL
15-09-2009, 21:01
SaveD tutaj nie ma nic do decydowania , po to jest ankieta żeby głosować czy powróci czy też nie :-) . Jak widzisz na razie wynik jest negatywny .

KnifeMan
15-09-2009, 21:31
Procenty powiedzą za siebie...

cheyenne
16-09-2009, 18:24
zagłosowałem na tak ... ale powrót na warunkach normalnego gracza czyli po prostu unban .... po prostu chętnie bym go złapał za rękę z tymi czitami

KnifeMan
16-09-2009, 20:47
Z jakiej racji on już gra, kto wydał pozwolenie i czemu nic o tym nie wiem ;dd

Street
18-09-2009, 16:26
Dobra to teraz co robimy.. Zdania jak widać są podzielone

KnifeMan
18-09-2009, 16:34
ex0na kolej by coś dodał bo już po głosowaniu ;d i h@ decyzja też chyba ma jakieś znaczenie...

sorki walnęło mi się...

Street
18-09-2009, 16:43
Jaki turn znowu=d?

diLL
18-09-2009, 21:34
O czym Ty mówisz Streetu :-P ?

KnifeMan
19-09-2009, 08:14
No bo mi się walnęło i zamiast kolej exona na wypowiedz napisałem ex0n turn ;ddd

Nikt
19-09-2009, 12:43
Ja osobiście zgadzam się z wami wszystkimi po trochu jako zwykły gracz nie ma sprawy może wrócić . Dałem tak.

shift
19-09-2009, 13:15
Ja oczywiście na NIE!!!!. Dla mnie jest czterem i takich nie powinno się tolerować jeżeli chcecie takiego kogoś odbanowac i zęby powrócił to naprawdę zły pomysł napisze wieczorem wszystko dokładnie co o tym myślę bo muszę zmykać :)

Przez tego typa straciłem 4 razy admina w tym 1 za to ze powiedziałem ze jest czitem jak to wytłumaczycie ??? i chcecie zeby takie ktoś był w naszym gronie po tylu sporach na każdego najeżdżał i teraz otwieracie mu drzwi do ponownego wbijania na serwer według mnie to PORAŻKA Z WASZEJ STRONY :)

KnifeMan
19-09-2009, 14:29
@up

Lepiej bym tego nie przedstawił... Porażka.

kocham swinie
19-09-2009, 19:56
Wiec teraz ja sie wypowiem...

Nie mialem nick do rufusa do pewnego czasu...
Zaczal mnie wyzywac ze jestem pedalem, najezdzac mi na rodzicow. Nawet chcialem sie z nim bic bo mieszkam z 10km od niego ale sie zdygal. Za to ze najezdzal mi na rodzicow niema dla niego tutaj miejsca...

Odpowiedz jasna NIE !!!!

korni007
19-09-2009, 20:02
Ja chcialbym zmienić zdanie co do ankiet zamieniam na Nie ponieważ doszło mi do wiadomości pare faktów...

Street
19-09-2009, 20:20
No to sprawa zamknięta...

RFS'owi mówimy raz na zawsze....

:evil: TeLeTubIsIe MóWią PaPa :evil:

KnifeMan
20-09-2009, 07:35
Korni zmienia zdanie czyli jest 9:5
Większość przemówiła...

TeLeTubIsIe MóWią PaPa

[ Dodano: 20-09-09, 07:35 ]