Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : bezsens

MuRdeR
12-09-2009, 21:32
czemu niektórzy admini zmieniają se mapkę kiedy chcą jak im nie pasuje albo jak mu na niej nie idzie albo dają bana za to ze ktoś ma kreta bezsens

Galardo
12-09-2009, 21:52
Bo są mapy które nie są grane a są fajne a wy wybieracie prawie zawsze k_z jak jestem na servie to w każdym vote jest k_z i w połowie przypadków jest wybierana. Ja mówię na servie, że jak ja jestem to nie będziemy grać na k_z. Tyle mam do powiedzenia.

KnifeMan
12-09-2009, 21:56
To nie jest tak Murder... są różne przypadki np.:
- ostatnio na serwerze pojawiły się lagi i admin może pomyśleć że to wina mapy i ją zmienia,
- gdy gracie aim_map na 12+ osób to jest dopiero bezsensem,
- gdy gracie któryś raz z rzędu jakąś mapę,
- gdy była wybrana jakaś mapka a serwer kraszuje na dd2 to admin ma prawo zmienić mapę,
- gdy leci knifezone bo to nużące,
- gdy wgrywany lub usuwany jest jakiś plugin wymagana jest zmiana mapy żeby potwierdzić zmiany..

..zmiana mapy to nie zawsze inicjatywa admina tylko zaistniałej sytuacji, mam nadzieję że rozwiałem Twoje bezsensowne domyślenia, a jeżeli nie to podaj sytuację zmiany mapy i admina który jej dokonał a ów admin na pewno się wytłumaczy...

Mroziu^
12-09-2009, 22:10
Ostatnio zmieniamy mapy aby gracze poznali również inne dobre pozycje, które są wgrane na serwer. Zapobiega to graniu na okrągło tych samych map i wprowadza świeżość na serwer ;). To nie jest tak że akurat mapka się nie podoba adminowi to zmieniamy, po prostu chcemy trochę urozmaicić rozgrywkę.

shift
13-09-2009, 11:06
Mroziu ma racje a street jak opanuje lagi na serwie itp to pewnie wgra nowe mapy i będzie bardziej ciekawie :) pozdrawiam :)

KnifeMan
13-09-2009, 14:15
Sprawa również wyjaśniona.. Zamykam