Zobacz pełną wersję : [ban request] Xenon
Nick: - Xenon
Data: - 11.09.09 13:30
Opis: - Aim. Wszystko widać na demku.
IP: - 194.117.241.30
Demko: - http://odsiebie.com/pokaz/5438072---67db.html
Ricardus
11-09-2009, 13:56
Czyli ja już nie muszę wrzucać demka z tym osobnikiem
Na przyszłość nauczcie vader'a nagrywać demka bo on strasznie nie kumaty
Grałem dziś rano z nim i był dobry ale nie miał aima:)
Ricardus
11-09-2009, 15:30
gdf. to trzeba było być na aim_map gdzie wychodził 2 strzały i headshot i z taką precyzją to nawet infi nie potrafi żę wychodzi 2 strzały i 2 w łeb a już jak miał awp to wybiegał strzal head i sie chował
Mi się wydaje że to jest kolejny gracz typu vikoo gdzie włączał na chwile aima
Panowie, przecież na demku ewidentnie widać, że ma Aima! Zrobiłem tylko krótki filmik, bo jak dla mnie czit był tak oczywisty, że nie było sensu nagrywać dłużej.
infinite
11-09-2009, 18:55
hitman nie widziales wszystkiego:D
KnifeMan
11-09-2009, 19:37
Jak dla mnie to demko nie jest wystarczające... Willy też tak umie jak chce ;dd a infi ma rację nie widzieliście wszystkiego poza tym Xenon tu kiedyś grał a jeżeli gra tak jak grał to myślę że ujrzymy dużo jego demek na forum, choć nie wiem czy coś udowodnicie... No cóż próbujcie dalej :)
btw... co do demka to tylko pierwsza akcja była podejrzana... i tyle według mnie... jak jest haxem to prędzej czy później..
Jest wielu dobrych graczy , m.in: infi , który też potrafi banie z dupy zasadzić :-P . A co do tego gracza to to demko mnie nie specjalnie przekonywuje do bana , więc jeżeli ma haxy to tak jak KnifeMan powiedział prędzej czy później , sam się "złapie" :-) .
Ja naprawdę nie rozumiem. Mam wam dla porównania pokazać jak strzela kałach? Aima najbardziej widać na ostatniej akcji, gdy próbuje gościa zabić z bardzo daleka. Jeśli się dobrze przyjrzycie to zobaczycie, że wszystkie jego strzały padają praktycznie w ten sam punkt, a wcale nie robił dużych przerw między strzałami. Już nawet nie wspominając o tym, że celownik lata jak głupi...
No, ale cóż, decyzja nie ode mnie zależy. Mogłem zrobić dłuższy filmik... np jak strzelał z awp :roll:
KnifeMan
12-09-2009, 09:51
Ja tak strzelam z ak-47 ale przecież admin to nikt nie zwróci uwagi... skoro ja tak mogę to on też może, a jak bym wam pokazał infiego demko co je kręciłem do filmiku reklamującego to już w ogóle byście powiedzieli że dziwnie strzela. ;dd
infi wiesz które to z westwooda ;dd ... muszę Ci kiedyś przesłać ;p
dobra btw Ichiban zagram z Tobą na aim mapie w najbliższym czasie :] a teraz temat do zamknięcia... i jeżeli naprawdę hax to prędzej czy później go złapiemy bo jak widać 4 adminów: ja, gdf, Dill i infi twierdzimy że to demko nie wystarcza... ;p