Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [ban request] Xenon

Ichiban
11-09-2009, 13:45
Nick: - Xenon
Data: - 11.09.09 13:30
Opis: - Aim. Wszystko widać na demku.
IP: - 194.117.241.30
Demko: - http://odsiebie.com/pokaz/5438072---67db.html

Ricardus
11-09-2009, 13:56
Czyli ja już nie muszę wrzucać demka z tym osobnikiem

Na przyszłość nauczcie vader'a nagrywać demka bo on strasznie nie kumaty

Mers
11-09-2009, 15:18
Grałem dziś rano z nim i był dobry ale nie miał aima:)

Ricardus
11-09-2009, 15:30
gdf. to trzeba było być na aim_map gdzie wychodził 2 strzały i headshot i z taką precyzją to nawet infi nie potrafi żę wychodzi 2 strzały i 2 w łeb a już jak miał awp to wybiegał strzal head i sie chował

Mi się wydaje że to jest kolejny gracz typu vikoo gdzie włączał na chwile aima

Ichiban
11-09-2009, 15:36
Panowie, przecież na demku ewidentnie widać, że ma Aima! Zrobiłem tylko krótki filmik, bo jak dla mnie czit był tak oczywisty, że nie było sensu nagrywać dłużej.

infinite
11-09-2009, 18:55
hitman nie widziales wszystkiego:D

KnifeMan
11-09-2009, 19:37
Jak dla mnie to demko nie jest wystarczające... Willy też tak umie jak chce ;dd a infi ma rację nie widzieliście wszystkiego poza tym Xenon tu kiedyś grał a jeżeli gra tak jak grał to myślę że ujrzymy dużo jego demek na forum, choć nie wiem czy coś udowodnicie... No cóż próbujcie dalej :)

btw... co do demka to tylko pierwsza akcja była podejrzana... i tyle według mnie... jak jest haxem to prędzej czy później..

diLL
11-09-2009, 23:21
Jest wielu dobrych graczy , m.in: infi , który też potrafi banie z dupy zasadzić :-P . A co do tego gracza to to demko mnie nie specjalnie przekonywuje do bana , więc jeżeli ma haxy to tak jak KnifeMan powiedział prędzej czy później , sam się "złapie" :-) .

Ichiban
12-09-2009, 00:20
Ja naprawdę nie rozumiem. Mam wam dla porównania pokazać jak strzela kałach? Aima najbardziej widać na ostatniej akcji, gdy próbuje gościa zabić z bardzo daleka. Jeśli się dobrze przyjrzycie to zobaczycie, że wszystkie jego strzały padają praktycznie w ten sam punkt, a wcale nie robił dużych przerw między strzałami. Już nawet nie wspominając o tym, że celownik lata jak głupi...
No, ale cóż, decyzja nie ode mnie zależy. Mogłem zrobić dłuższy filmik... np jak strzelał z awp :roll:

KnifeMan
12-09-2009, 09:51
Ja tak strzelam z ak-47 ale przecież admin to nikt nie zwróci uwagi... skoro ja tak mogę to on też może, a jak bym wam pokazał infiego demko co je kręciłem do filmiku reklamującego to już w ogóle byście powiedzieli że dziwnie strzela. ;dd

infi wiesz które to z westwooda ;dd ... muszę Ci kiedyś przesłać ;p

dobra btw Ichiban zagram z Tobą na aim mapie w najbliższym czasie :] a teraz temat do zamknięcia... i jeżeli naprawdę hax to prędzej czy później go złapiemy bo jak widać 4 adminów: ja, gdf, Dill i infi twierdzimy że to demko nie wystarcza... ;p