Zobacz pełną wersję : Skarga na mape.
Witam. chciałem się poskarżyc na mape kz jest ona grana co 3 mape poniewaz jest albo w votach zrobionych przez admina lub w vocie na mape.Nie nudzi sie juz wam to?!.Zrobcie cos np.Zakazcie dawania w votach adminow knife zona.Koncowo TA MAPA JEST BEZNADZIEJNA!LEPSZA JUZ BYLA KA LEGOLAND.POPIERAJCIE albo krytykujcie
korni007
10-09-2009, 18:22
To samo się tyczy wielu map np. dust2, westwood ... ale gramy to co się podoba ludzią na serwie bo to się nazywa demokracja :-P Staram się jak moge aby urozmaicic mapcycl czekam az street wgra super mapkę miltie2 i bd szukał wielu innych godnych uwagi... osobiście lubie kz... niraz mnie wkurza jak od plecowm biara ale to jest tylkmo gra..
Wiem ze to tylko gra ale mi to dziala na nerwy kurna :/
infinite
10-09-2009, 19:16
ja powiem ze mnie sie ignoruje jak ja cos proponuje nie raz mowile wgrac de_torn de_chetau awp_india i inne:) do tego jak daje mapy de_storm de_tuscan cpl_mill to odrazu wszyscy placza:)
admina proponuje zmieniac mapy na tego typu dodajac jeszcze de_piraniesi i de_vertigo
cheyenne
10-09-2009, 19:27
to co idziemy na serwa infi pograc jakiegos klasyka lecz zakurzonego ??
infinite
10-09-2009, 19:30
no ja zaraz wybywam bo chociaz raz w tygodniu mam luzy w klasie maturalnej ale jutro zaczynam ostra kampanie zeby zaczeli grac wszystie mapy a nie tylko caly czas to samo:D
Ricardus
10-09-2009, 19:57
A mi to pasuje chociaż też z miłą chęcią pograłbym w cs_havana, cs_office (ostatnio częściej jest grana), de_cheteau oraz awp_india.
Z tego co zauważyłem za każdym razem gdy jest KZ to zaraz jest vote map robiony więc nie wiem o co ci chodzi botq a jak nie lubisz tej mapy to 20 minutową przerwe sobie zrób i poświąć ten czas na coś innego.
Ja osobiście jestem za tym żeby prawie w ogóle tej mapy nie grać.ja jako admin nigdy nie daje voty na KZ...bardzo by się przydały nowe mapy a w szczególności awp...Infinite ma rację że proponował nowe mapy i kilku innych też proponowało co było dobrym pomysłem ale był jeden wielki IGNORED...
korni007
10-09-2009, 20:42
Wprowadzamy socjalizm... admini beda zmieniac mapy bo w votach ciagle to samo :-P Koniec z demokracjką:P
Mac Gyver
10-09-2009, 20:53
Proponuje grać na mapach piranessi itp...
Mac Gyver
10-09-2009, 21:27
a cs_ tesco :D
Ale ten temat był juz poruszany. Zostały podane przezemnie moje propozycje.
http://www.forum.cs-portal.net/topics136/nowe-mapy-vt9813.htm
Powaznie zrobcie cos z tymi mapami bo to sie nudne robi... a kz bym zostawil. tzn. mapa powinna zostac bo jest dobra do grana od czasu do czasu, ale nie tak czasto jak jest teraz grana.
szczerze mowiac kz mi sie podobalo na poczatku ale teraz....nudy :| 8/
KnifeMan
11-09-2009, 09:58
knifezone do kosza według mnie..
Z początku ta mapa mi się podobała lecz potem stawała się na prawdę monotonna dla mnie i bez sensu w celu gry ... Ja też jestem za tym ,żeby usunąć tę mapę .
Czy wy nie rozumiecie czemu ludzie tak lubią knife zone? Bo mogą tam ostro przyexpić. Za zabicie z noża, z tego co pamiętam jest 4x więcej expa niż gdybyś zabił z m4 czy kałacha (z pistoletu exp jest x2).
Mi Knife Zone już też się powoli nudzi, ale co z tego? Przecież jak mi się nie chce tam grać to po prostu wychodzę i idę na inny serwer, albo wyłączam grę - proste?
KnifeMan
12-09-2009, 09:44
No na razie nie widziałem nikogo żeby grał na postaciach poniżej 5 lvl... a jeżeli robi fejk nicki to już jego problem...