Zobacz pełną wersję : [Skarga]Meli (infi)
Nick:KoN!u
Data:03.09.2009 godzina:20:32
Mapa:aim_map
Opis:Wchodzę na serwa i pisze do Meliego "cześć infi" i odrazu bana z powodem "wkurwiasz"
IP:89.74.3.206
Odrazu chciałem sie spytac , czemu nie moge wejsc pod nick ScYzOrYk w mimo , że wpisuje hasło?
Pozdrawiam
ScYzOrYk
Ja Ci powiem nie możesz grać za te obrazy na forum i inne teksty.
KnifeMan
03-09-2009, 21:30
No chyba wam Street jeszcze nie przekazał że nie będzie mógł grać dopiero jak jeszcze raz sprowokuje kogoś lub sam zacznie wyzywać..
Wiesz ja z nim nie gadam na gg bo ja jestem tylko Adminem.
A na ile bana dostałeś, niech się Meli też wypowie...Knife ja też jak Galardo myślałem że Scyzor ma perma...
KnifeMan
04-09-2009, 14:29
To nie chodzi o gg.. powinien być po prostu jakiś komunikat bo Scyzor do nas napisał z przeprosinami i prośbą o to żeby mógł grać... ja nie chowam do nikogo urazy i dlatego exon zdjął mu warny a Street go odbanował ale w sumie to powiedzieć wam powinien..
infinite
04-09-2009, 14:36
nic o tym nie wiedzialem a dostal perma:)
KnifeMan
04-09-2009, 14:43
Odbanowuję i zamykam // @ admini następnym razem jak co to Scyzoryk może grać do czasu gdy kogoś nie zacznie wyzywać.. jak tak się stanie to perm bez zastanowienia.. :]
taa... to jak scyzor z takim patentem do nas wyjechał i to ja dam mu ostatnią szansę... Scyzor możesz już grac na swoim nicku
Zamykam